Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Sähköpyörätäysijousitettu image
Täysijousitetut sähköpyörät: Täyttä hanaa maastossa
Täysijousitettujen maastopyörien edut ovat ilmeiset. Lisäpito etu- ja takapyörässä ei paranna pel-kästään mukavuutta, vaan mikä tärkeämpää, parantaa turvallisuutta ja stabiliteettia. Sähkömaasto-pyörille, täysijousitus on tuplasti hyödyllisempää. Modernien voimansiirtojen ekstratuen ansiosta sinun ei enää tarvitse rajoittaa pyöräilyäsi alamäkiin. Voit työntää itsesi ylös jyrkkiäkin rinteitä. Jos aiot maksimoida modernin täysijousitetun sähköpyörän hyödyt, huomioi korkealaatuiset ja vankat komponentit, jarrut ja säädettävät jousitusosat.

Täysjousitetut sähkömaastopyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Täysjousitettu sähkömaastopyörä apuun haastaaviin ylä- ja alamäkiin

Täysjousitettu sähkömaastopyörä on oivallinen menopeli vaativaan ja vaihtelevaan maastoon. Täysjousto tarkoittaa sitä, että pyörän sekä etu- että takaosa on jousitettu. Tällöin pyörä vastaa paremmin töyssyihin ja esteisiin ja pitää sinut tasapainossa ilman, että polkemisteho kärsii. Näin ollen ajaminen on turvallisempaa ja hauskempaa. Sähköavustus auttaa sinut vielä sulavammin mäkien ylitse, jolloin voit täysillä keskittyä nauttimaan ympäröivästä luonnosta ja tehdä entistä pidempiä pyöräretkiä haastavammissa maastoissa.

Lapierre eZesty AM 9.2 Täysjousitettu Maastopyörä

Täysjousitetun maastopyörän ominaisuudet

Jos pyöräilet pääosin tasaisessa maastossa, etujousitettu maastopyörä voi olla sinulle sopivin vaihtoehto. Jos kuitenkin pyöräilet mieluiten juurakkoisilla ja kivisillä metsäpoluilla epätasaisessa maastossa, on täysjousto sähkömaastopyörä varteenotettava vaihtoehto. Täysjousitetut sähkömaastopyörät toimivat etujousitettuja maastopyöriä paremmin myös alamäissä. Ainoastaan alamäkiä laskeville valikoimassamme on freeride- ja downhill-pyöriä, jotka toimivat ylivertaisesti alamäkilaskussa.

Täysjoustoja löytyy laidasta laitaan, 100 millimetristä jopa 200 millimetrin joustomatkaan. Pienemmällä joustomatkalla varustetut täysjoustomaastopyörät sopivat hyvin esimerkiksi metsäpoluille, sillä ne tasoittavat mukavasti epätasaisuuksia. Täysjouston ansiosta sinun ei tarvitse jatkuvasti väistellä esteitä, vaan voit huoletta nauttia ajosta ja luottaa pyörääsi. Mitä suuremmaksi joustomatka kasvaa, sitä paremmin pyörä suoriutuu esimerkiksi ala- ja ylämäissä. Alamäkilaskuun tarkoitetuissa pyörissä onkin usein reilusti joustoa sekä etuhaarukassa että takaosassa.

Sähköavustuksesta lisävoimia lenkeille

Usein saatetaan ajatella, ettei sähköpyörällä polkemisesta saa hyvää liikuntaa. Sähköpyörää poljetaan kuten tavallista pyörää, mutta erona on se, että sähköpyörän sähkömoottori avustaa ja keventää polkemista. Tämä on tarpeellista esimerkiksi pitkillä pyörälenkeillä haastavassa maastossa. Sähköavusteisuus antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ja valinnanvaraa reittien ja liikunnan suhteen. Sähkömaastopyörällä pääset myös niille reiteille, joista ehkä aiemmin haaveilit, mutta jotka eivät olleet saavutettavissasi. Voit tehdä pidempiä pyöräretkiä ja nauttia luonnosta sekä sähköpyörän tarjoamasta vapaudesta. Lisäksi voit itse päättää, kuinka paljon sähköavustusta milloinkin tarvitset. Jos maasto muuttuu yllättäen mäkiseksi tai voimat uhkaavat hiipua, voi sähköavustuksen määrää lisätä.

Täysjousto sähkömaastopyörissä akku on sijoitettu usein pyörän keskiosaan runkoon kiinni, jolloin se ei häiritse ajamista tai tasapainoa. Sähkömaastopyörien akut ovat kevyitä, mutta ne kestävät kovaakin vauhtia ja käyttöä. Vaikka nykypäivän akut ovat kevyitä, on niissä silti rutkasti tehoa ja suorituskykyä. Näin ollen pyörällä pääsee pidemmälle vähemmällä lataamisella. Voit siis tehdä pidempiäkin pyöräretkiä ilman huolta siitä, että täyteen ladattu polkupyöräsi akku loppuisi kesken matkan. Jos unohdat kuitenkin ladata akun tai haluat pyöräillä puhtaalla lihasvoimalla, voi sähköpyörällä polkea myös ilman sähköavustusta.

Lainsäädäntö määrittelee rajoitukset sähköpyörän moottorin teholle. Käytännössä moottorin teho voi sähköpyörässä olla enintään 250 wattia, jolloin sitä ei vielä luokitella mopoksi. Sähköavustus kytkeytyy päälle polkiessa ja on täysin turvallinen käyttää. Voit siis polkea sähköpyörällä samalla tavalla kuin polkisit tavallisella pyörällä, eikä sen käyttäminen ole yhtään sen vaikeampaa! Sähkömaastopyörän käyttökausi ei rajoitu pelkästään kesäkuukausille, vaan sitä voi käyttää myös talvella. Tarkista kuitenkin moottorin käyttöohjeista, kuinka kovaa pakkasta se kestää.

Täysjousitetun sähkömaastopyörän hyödyt:

  • Ajo on turvallisempaa epätasaisessa maastossa ja kovassa vauhdissa
  • Pyörä kulkee paremmin ylä- ja alamäessä
  • Parempi vakaus jouston myötä – polkemisteho säilyy
  • Ajomukavuus: jokaista estettä ei tarvitse etsiä ja väistellä
  • Sähköavustuksen myötä voit tehdä pidempiä seikkailuja vaativammissa maastoissa
  • Voit itse päättää, kuinka paljon sähköavustusta haluat/tarvitset

Täysjousitettu sähkömaastopyörä turvallisesti ja kätevästi Bikesterilta

Meiltä Bikesterilta löydät runsaan kattauksen erilaisia täysjousitettuja sähkömaastopyöriä laadukkailta merkeiltä, kuten Bianchi, Cannondalen, Haibike ja Orbea. Tarjolla on sekä 27,5- että 29-tuumaisia pyöriä sporttisissa väreissä. Yleisin runkomateriaali on alumiini, joka on sekä tyylikäs, kevyt että kestävä.

Mistä sitten tiedät, mikä koko sopii sinulle parhaiten? Kätevä kokotyökalumme suosittelee sinulle sopivaa kokoa, kun syötät sille mittasi. Painamalla tuotekortin ”mikä koko sopii minulle?”-painiketta pääset kokotyökaluun. Lisäksi oppaat-kategoriasta löydät runkolaskurin sekä hyödyllisiä oppaita maastopyörän valintaan.

Maastopyörän hankinnan yhteydessä on hyvä päivittää myös lisävarusteet. Huolehdi turvallisuudestasi ja pidennä MTB-kauttasi hankkimalla ajovalo, jonka avulla näet pimeässä. Pitkille maastoretkille kannattaa varata evästä ja juotavaa, joten juomapullo ja pullonpidike on hyödyllinen lisävaruste sähkömaastopyörään. Jos sinulla heräsi kysyttävää, ethän epäröi ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme! Löydetään sinulle yhdessä sopiva pyörä, josta on iloa pitkään.