Pyöräkauppa netissä
Pyöräile, ui, juokse! | Meiltä varusteet kesän aktiviteetteihin

Sähkölaudat

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tyyppi

 • Sähköluistimet 1
 • Sähköpotkulauta 6

Tuoteperhe

 • EGRET Eight 2
 • Metz Moover 1
 • Micro Merlin 1
 • Segway Drift 1

Liikenneviraston vaatimukset täyttävä

Paino in kg

kg
kg

Sallittu enimmäispaino in kg

kg
kg

Teho in Watt

Watt
Watt

Energiamäärä in Wh

Wh
Wh

Renkaat - Tyyppi

 • Pneumaattiset renkaat 4
 • Täyskumi 3

Renkaan koko in Zoll

 • 6
 • 8
 • 12

Jarrut - Tyyppi

 • Jalkajarru 2
 • käsijarru 2
 • Levy hydraulinen 1

Valaistusjärjestelmä

 • Ei 1
 • Kyllä 6

Värit

 • vihreä
 • sininen
 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Sähköpotkulaudat - Uudet urbaanitulokkaat
Kestävä, ympäristöystävällinen elämäntyyli on nykyisin varsin yleistä. Sähköpotkulaudat ovat ympäristölle yhtä ystävällisiä kuin hauskoja ajettavia. Ne ovat myös helposti liikuteltavia, hyvää vastinetta rahoille, kompakteja kokoon taitettavia ja vievät sinut luotettavasti määränpäähäsi, tarjoten erinomaisen vaihtoehdon kaupunkipyörälle.
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Micro Merlin X4 Sähköpotkulauta, musta musta
Micro
Merlin X4 Sähköpotkulauta, musta
889,95 € 833,95 €
ilmainen toimitus
Micro Merlin X4 Sähköpotkulauta, musta
THE-URBAN RVLTN Sähköpotkulauta Auto Bild Edition StVZO, musta musta
THE-URBAN
RVLTN Sähköpotkulauta Auto Bild Edition StVZO, musta
939,95 € 689,95 €
- 250,00 €
ilmainen toimitus
THE-URBAN RVLTN Sähköpotkulauta Auto Bild Edition StVZO, musta
Metz Moover Sähköpotkulauta Limited Edition, vihreä vihreä
Metz
Moover Sähköpotkulauta Limited Edition, vihreä
1 989,00 € 1 749,00 €
- 240,00 €
ilmainen toimitus
Metz Moover Sähköpotkulauta Limited Edition, vihreä
Segway Drift W1 Sähkörullaluistimet, musta musta
Segway
Drift W1 Sähkörullaluistimet, musta
339,95 € 299,95 €
- 12 %
ilmainen toimitus
Segway Drift W1 Sähkörullaluistimet, musta
EGRET Eight V3 Sähköpotkulauta, musta musta
EGRET
Eight V3 Sähköpotkulauta, musta
1 249,00 € 1 099,00 €
- 150,00 €
ilmainen toimitus
EGRET Eight V3 Sähköpotkulauta, musta
EGRET Eight V3 Sähköpotkulauta, sininen sininen
EGRET
Eight V3 Sähköpotkulauta, sininen
1 249,00 € 1 099,00 €
- 150,00 €
ilmainen toimitus
EGRET Eight V3 Sähköpotkulauta, sininen
Micro M1 Colibri Sähköpotkulauta
Micro
M1 Colibri Sähköpotkulauta
889,95 € 789,95 €
- 100,00 €
ilmainen toimitus
Micro M1 Colibri Sähköpotkulauta

Sähköpotkulaudat ketterään urbaaniin liikkumiseen!

Sähköpotkulaudoista tulee aina suositumpia ja ovat selvästi enemmän kuin hetken hullutus. Ilmasaasteiden ja ruuhkaisten teiden aikaan on aika harkita uusiksi, miten liikutaan. Sähköajoneuvot ovat tulevaisuus – varsinkin jos ne tarjoavat yhtä paljon hauskanpitoa kuin sähköpotkulaudat!

Pysy puhtaana

Nykyisin vihreä elämäntapa on tärkeämpää kuin koskaan. Ilmastonmuutos ja kasvava saastutus asettaa ihmisille ihan uusia haasteita. Sen takia uusia ratkaisuja on löydyttävä, etenkin kovaa vauhtia kasvavissa kaupungeissamme. Toivoa on! Polkupyörien ja sähköpyörien lisäksi muitakin fiksuja vaihtoehtoja ilmestyy markkinoille, joilla on tärkeä osa muutoksenteossa. Sähköpotkulaudat ovat vaikuttava esimerkki siitä – hauska tapa rullata kaupungilla kestävästi ja joustavasti.

Stressitöntä urbaania liikkumista

Ei epäilystäkään: sähköpotkulaudat ovat hauskoja. Käytännössä liidät ympäriinsä, ohittaen tuhauttavia liikenneruuhkia ja haisevia pakoputkia, etkä saavu määränpäähän paidanselkä hikisenä. Akun kantamasta riippuen, ne voivat kantaa 20 kilometriinkin asti – täydellistä töihin matkaamiseen tai kavereiden luona piipahtamiseen. Akkuja voi ladata missä tahansa pistorasiassa. Nämä kätevät ajoneuvot voidaan yleensä taittaa nappia painamalla, mikä on mahtavaa matkaajille, jotka haluavat voida hypätä junaan, metroon tai bussiin. Ne ovat myöskin ihanteelliset lähiseudun tutkimiseen ollessasi lomalla. Kokoon taitettuina, ne mahtuvat pienimpäänkin auton tavaratilaan.

Miten sähköpotkulaudat toimivat?

Näiden vehkeiden ajo ei voisi olla helpompaa. Astu laudalle, kytke potkulauta päälle, aktivoi moottori ja rullaa menemään. Oletko koskaan ajanut sähkötöntä potkulautaa? Jos olet, tunnet itsesi välittömästi kotonasi sähköistetyllä versiolla. Jos et, älä huoli. Intuitiivisen käsittelyn takia ajoneuvo on hetkessä hallinnassasi. 20 km:n tuntivauhtiin asti kulkevien sähköpotkulautojen ei tarvitse kulkea pyörien tai sähköpyörien varjossa. Yllättävän terävällä kiihdytyksellä, ajat pian hymy huulillasi. Yksi asia on varmaa – kävely alkaa pian tuntua tylsältä tähän touhuun verrattuna.

Pitäessäsi hauskaa potkulaudallasi, kyky jarruttaa tehokkaasti on elintärkeää. Jarrutusjärjestelmän tyyppi riippuu valmistajasta. Tieliikenteeseen hyväksytyiltä malleilta vaaditaan kaksi itsenäistä jarrutusjärjestelmää. Yleensä tämä tarkoittaa jarrukahvaa ohjaustangolla yhdessä jalkajarrun kanssa takapyörässä. Vaikka suurin osa sähköpotkulaudoista toimivat tavanomaisella teknologialla, löydät vaikuttavia uusia ominaisuuksia tietyistä malleista. Esimerkiksi valmistaja CITYBUG käyttää uutta ”Push & Pull”-järjestelmää, millä kiihdytät työntämällä ohjaustankoa vähän eteenpäin ja jarrutat vetämällä sitä itseäsi kohti. Rentoa ja turvallista ajoa varten suosittelemme potkulautoja vakionopeudensäätimellä ja lukkiutumattomilla jarruilla. Tietyissä malleissa on valot, suuntavilkut, äänitorvi, iskunvaimentimet, energian talteenottojärjestelmä, älypuhelinsovellusyhteensopivuus ja vaihtoakku.

Sähköpotkulaudat eivät ole ainoat sähköllä kulkevat menopelit, jotka nauttivat tällä hetkellä kasvavaa suosiosta. Leijulaudat (eng. hoverboard) ovat ilahduttaneet lapsia jo jonkun aikaa ja valmistajat kuten Segway kääntävät markkinoita ylösalaisin. Futuristiset liikkumistavat, kuten sähköskeittilaudat osoittavat, mikä on nykyisin mahdollista. Tulevaisuus on täällä!

Muista nämä kun kuljet sähköpotkulaudalla

Vaikka sähköpotkulaudat ovat niin hauskoja kapistuksia, pidä kuitenkin huoli, että ajat aina varovasti ja kunnioittavasti. Vain silmien auki pitäminen ja edessä olevan seuraaminen on jo puolet. Jos pidät seuraavat kohdat mielessä, on tuvallisuutesi huomattavasti todennäköisempää:

 • Pidä aina kypärää - Ei epäilystäkään siitä, että aina tulisi pitää kypärää. Kuka tahansa tiellä oleva ilman suojaa päälleen leikkii hengellään.
 • Pysy asfaltilla - Jos mahdollista, aja vain tasaisilla, asfaltoiduilla pinnoilla. Sähköpotkulaudat eivät valitettavasti vaan (vielä) sovellu maastoajoon.
 • Onko lupa? - Pidä huoli, että olet tietoinen siitä, missä saat ajaa ja missä et. Esimerkiksi jalkakäytävällä ajaessasi tulee ajaa kävelyvauhdilla, kun taas pyörä- ja autoteillä saat revitellä 25 km/h:n vauhtiin asti. Tosin, yksityisalueellakin vapaa ajelu on hauskaa!
 • Hanki vakuutus - Jos käytät sähköpotkulautaa julkisilla alueilla, suosittelemme vastuuvakuutuksen ottoa. Ilman sitä, jopa pienemmät vahingot voivat käydä kalliiksi.