Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Hybridi-sähköpyörä kuva
Hybridi-sähköpyörät - Vaivatonta vauhtia
Nämä sähköpyörät yhdistävät suositun konseptin nopeasta ja monipuolisesta hybridipyörästä mo-dernilla ja kevyellä sähköpyöräteknologialla. Kapeat 28-tuumaiset pyörät lisääntyneellä voimalla sallivat niin vakaassa kuin epävakaassa maastossa ajelun. Nämä pyörät ovat ihanteellisia sporttisena sähköpyöränä päivittäiseen työmatkaamiseen tai hoikempana mallina vapaa-ajalle. Kovempien vauhtien takia, mihin sähköavustettuna yllät, huomioi ostaessasi hydrauliset levyjarrut.

Hybridi-sähköpyörät

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Minimi kantama in km

km
km

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Lapierre eShaper 3.2, harmaa
Lapierre eShaper 3.2, harmaa harmaa
Lapierre
eShaper 3.2, harmaa
OVH 2 999,00 € 2 329,00 €
  • Versiot: M | 46cm (29")L | 50cm (29")
- 22 %

Hybridi-sähköpyörä on paras kumppani arkena ja vapaa-aikana

Hybridi-pyörä tarkoittaa maastopyörän ja maantiepyörän sekoitusta, ja nyt tämä mahtava pyörämalli löytyy myös sähköavusteisena hybridi-sähköpyöränä. Sähköpyörät ovat entistä suosituimpia ja moni on löytänyt pyöräilyn hienouden niiden kautta uudelleen, sillä ne antavat mahdollisuuden nauttia pyöräilyn parhaista puolista, kuten vauhdista ja helppokäyttöisyydestä, täysin ilman raskaita ylämäkiä tai vastatuulta. Hybridi-sähköpyörä on erinomainen valinta monipuoliseen pyöräilyyn, sillä sen selässä taittuvat kätevästi niin kauppa-, koulu- kuin työmatkatkin, ja se on mainio valinta retkeilyyn pidempiinkin reissuihin sekä yksinkertaisesti lisäämään tuiki tarpeellista arjen kuntoliikuntaa. Hybridi-sähköpyörä on monipuolinen, nopea ja paras mahdollinen kumppani ympärivuotiseen käyttöön. Bikesterin valikoimasta löydät tyylikkäät Hybridi-sähköpyörät merkeiltä Cube, Haibike, Ghost ja Serious.
Cube Nuride Hybrid Pro 500 Harmaa musta Hybridi Sähköpyörä

Monipuolista ajomukavuutta ja toiminnallisuutta

Sähköpyörä ei tietenkään tee kaikkea työtä puolestasi, vaan etenemiseen vaaditaan sinun poljinvoimaasi. Sähkömoottori on mahdollista kytkeä kokonaan pois päältä sekä muutenkin säätää sähköisen avustuksen taso mieleisekseen. Esimerkiksi työmatkalla hybridi-sähköpyörällä voit töihin mennessä käyttää enemmän sähköavustusta, jotta vältät turhan hikoilun ja suihkussa käymisen ennen töiden aloitusta, kun taas kotimatkalla voit halutessasi ottaa kaiken hyödyn irti päivän hyötyliikunnasta ja rutistaa kovemmalla tahdilla, omaa voimaa käyttäen kotiin.

Hybridi-sähköpyörien rengaskoko on 28 tai 29 tuumaa ja ne muistuttavat sileinä renkaina maantiepyörän renkaita, mutta niissä on silti ominaisuuksia, kuten enemmän pitoa, jotka tekevät niistä soveltuvan ajamiseen myös hiekka- ja sorateillä. Tästä syystä hybridi-sähköpyörä on uskomattoman monipuolinen käytettävyydeltään ja sillä hoituu niin kaupunkiajo, maantielenkit kuin retkeily asvalttiteiden ulkopuolellakin. Pyörissä on hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat luotettavan ja turvallisen jarrutuksen joka säällä, onpa kyseessä sitten kaupunkiajon yllättävä äkkijarrutus tai talviolosuhteinen maantie (tietenkin nastarenkailla varustettuna).

Hybridi-sähköpyörän mallista riippuen on mahdollista valita joko rento, selkä suorempana oleva ajoasento tai matalampi, sporttinen ajoasento. Pyörän varustelutason päätät tietenkin itse, mutta monet mallit tulevat valmiina esimerkiksi ajovaloilla ja lokasuojilla varustettuina. Itse voit päättää, haluatko pyörääsi esimerkiksi soittokellon, tavaratelineen tai pyörälaukun. Hybridi-sähköpyörä on siis muunneltavissa palvelemaan ajosi tarkoitusta entistä paremmin. Tässä todella on pyörä, jolla on monta käyttötarkoitusta, oletpa sitten innostunut yhdistämään maantieajon mieleen tuovia lenkkejä luonnonhelmassa ajettaviin maastolenkkeihin, ja lisäksi kenties vielä tekemään työmatkasi ympäristöystävällisesti ja kätevästi.

Bikester on sähköpyöräilijän verkkokauppa

Me Bikesterilla otamme pyöräilyn vakavasti, olipa kyseessä sitten tavallisilla polkupyörillä ajaminen tai sähköavusteisesti ajaminen. Tuotevalikoimastamme löydät upeat sähköpyörät ja kaikki tarvittavat osat niiden optimaaliseen toimintaan. Sähköpyörän osien tuoteperhe kattaa kaiken akuista ja latureista jarruihin ja renkaisiin. Muista myös pitää pyöräsi kunnossa huoltamalla sitä säännöllisesti! Kaiken huoltoon löydät tietysti myös meiltä. 30 päivän avokauppa palauttamis- ja vaihtomahdollisuuksineen sekä ilmainen toimitus yli 99 euron ostoksiin ovat Bikesterin asiakkailleen tarjoamia mahtavia etuuksia!