Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Lue lisää uudesta VOTEC VRC:sta

Missä aiot ajaa tänään? Asfaltilla? Soralla? Vai vähän siellä sun täällä?

Riko sääntöjä. Määritä uudelleen käsityksesi täydellisestä loppupäivän ajosta. Ei ole väliä, milloin tai missä hyppäät Votec VRC -pyöräsi selkään. Et ole sidottu tiettyyn alustaan.

Onhan toki olemassa lukemattomia gravel- ja kilpapyöriä, joissa on muutama ylimääräinen millimetri rengasvälystä, mutta VRC on täysin eri luokkaa. Olemme päättäneet valmistaa urheilullisen pyörän, joka soveltuu kaikille alustoille rikkomalla yleisiä käytäntöjä ja tekemättä tavanomaisia kompromisseja. Aerodynamiikka on tärkeää, mutta ei läheskään kaikkea. Olemme vakuuttuneita siitä, että saavut määränpäähäsi nopeammin ja freesimpänä, etenkin jos ajomukavuutta lisätään.

VRC on ihanteellinen pakokeino arjen ympyröistä; lennät vain luontevasti tuntikausia satulassa.

Design Innovation -palkinnon voittaja 2020

"Uudessa Votec VRC Pro:ssa yhdistyvät klassisen ilmeen ja pitkälle kehittyneiden ominaisuuksien lisäksi moderni maantiepyörä, jolla on mahdollista ajaa muuallakin kuin vain maantiellä. 35 mm:n rengasvälyksen ja takahaarukan yläputkien lisääntyneen mukautumisen ansiosta mikään ei estä sillä ajamasta maastossakaan. Istuinkupin suunnittelukieli on ainutlaatuinen – lisäksi innovatiivinen satulatolpan kiristin mahdollistaa purkamisen ja kokoamisen ilman, että istuinkorkeutta tarvitsee säätää uudelleen. Toinen fiksu ominaisuus on se, että monet kierteet ovat metallisissa vastinkappaleissa, eivät siis liimattuna runkoon, joten ne eivät altistu helposti vaurioille. (...) Vankka kestävyysgeometria, jonka tasainen käynti ja tasapainoinen käsittely ovat erittäin houkuttelevia. Votec VRC Pro ei ole ainoastaan katseenvangitsija sen ainutlaatuisen suunnittelukielen vuoksi, vaan myös sen monipuolisuus ajoalustaa valittaessa ja erinomainen hinta-laatusuhde tekevät siitä lähes vastustamattoman"

Design Innovation-palkinto 2020 (Tuomariston perustelu)

Vonrafael for Votec

VOTEC VRC

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
VOTEC VRC Etuvaihtajan Sarja, musta
VOTEC VRC Etuvaihtajan Sarja, musta
VOTEC
VRC Etuvaihtajan Sarja, musta
14,95 € * 7,95 €
Pikatoimitus
- 46 %
ALE