Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Vitus kuului ammattilaispyöräilyn eturintamaan 70- ja 80-luvuilla modernin runkosuunnittelunsa ansiosta. Nykyään brändi palvelee kaikkia, jotka rakastavat pyöräilyä. Sen valikoimasta löytyy kaikkea maantiepyöristä maastopyöriin sekä joukko palkittuja pyörämalleja, jotka intohimoiset pyöräilyn harrastajat ovat suunnitelleet Iso-Britanniassa. Hyödynnä Vituksen vuosien kokemus ja löydä itsellesi täydellinen pyörä.

Vitus

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Vitus Sommet 297 CR intl., musta/hopea
Vitus Sommet 297 CR intl., musta/hopea
Vitus
Sommet 297 CR intl., musta/hopea
OVH 3 399,95 € 2 259,00 €
  • Versiot: XL | 47cm (27.5")
- 33 %
ALE

Laadustaan tunnettu Vitus – pyörämaailman vankkumaton konkarivalmistaja

Ranskassa 1930-luvulla perustettu ikoninen Vitus valmistaa laadukkaita polkupyöriä. Yrityksen tuotanto lähti aikanaan liikkeelle teräsputkien valmistuksesta ja 1970-luvulla siitä tuli kilpapyörien runkojen arvostettu valmistaja. Näistä alumiinista ja hiilikuidusta valmistetuista rungoista tuli nopeasti useiden kilpapyöräilijöiden ja -tiimien suosimia, ja kuuluisin brändin rungon valinnut menestyksekäs ammattipyöräilijä oli Sean Kelly 1980-luvulla. Myöhemmin yritys alkoi valmistaa kokonaisia polkupyöriä, jotka ovat tänä päivänä suosittuja niin kilpaa pyöräilevien kuin pyöräilyä harrastavien keskuudessa.

Brändin ammattitaitoiseen tiimiin kuuluu useita insinöörejä ja suunnittelijoita sekä maasto- ja maantiepyöräilyyn vihkiytyneitä kilpapyöräilijöitä. Sen tavoitteena on valmistaa markkinoiden parhaiten suoriutuvia polkupyöriä, ja monipuoliseen tuotantoon kuuluvat niin maastopyörät, maantiepyörät kuin gravel- ja hybridipyörät. Viime vuosina brändi on panostanut myös sähköpyörien tuotantoon, ja alan pitkän linjan ammattilaisen käsissä syntyvätkin erinomaisen laadukkaat e-bike-mallit.

Vitus valmistaa kaikki pyörätyyppinsä tinkimättömästi

Vitus kehittää mtb-mallinsa testaten jokaisen prototyypin tuotantotilojen läheisillä poluilla, mikä varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn vaihtelevissa maastoissa. Huolellinen suunnittelu ja testejä sisältävä kehitystyö on sekä kasvattanut näiden ajokkien suosiota että tuonut vuosien saatossa brändin valmistamille maastopyörille lukuisia palkintoja. Myös brändin maantie- ja gravelpyörät suunnitellaan tarkkaan harkiten yrityksen omissa tuotantotiloissa ja maastopyörien tavoin niissä käytetään hyödyksi markkinoiden viimeisimpiä teknologioita ja materiaaleja. Jokainen näistä pyöristä on kehitetty tarjoamaan paras mahdollinen nopeus ja suorituskyky niin kilpapyöräilyyn kuin pitkillä maanteillä viilettämiseen harrastusmielessä.

Brändin hybridipyörät on suunniteltu sukkuloimaan vaivatta niin kaupungin kaduilla kuin retkireiteillä. Ne taipuvat erinomaisesti tasaisesti rullaavasta työmatkapyöräilystä aina suurempaa nopeutta vaativaan kruisailuun pidemmillä ja syrjäisemmillä reiteillä. Sähköpyörät puolestaan tarjoavat varman ja suoriutuvan sähköavusteisuuden tilanteisiin, joissa sitä tarvitaan. Sähköavusteisuus pois päältä kytkettynä poljinvoiman huippuunsa vievä teknologia varmistaa reittien taittumisen muitta mutkitta, kun taas tiukoissa ylämäissä sekä pidempien reittien loppusuoralla tehokas ja toimiva sähköavusteisuus on valmiina tulemaan hätiin.

Pyörätyypistä riippumatta brändin pyöriä voi löytää eri hintakategorioista, minkä ansiosta tämän huippulaadukkaan valmistajan pyörän selässä pääsee viilettämään monilla eri budjeteilla. Meiltä Bikesterilta löydät pyörämaailmassa huikean menestyksen saavuttaneen Vitusin valmistamina niin maasto- ja maantiepyöriä kuin gravel- ja sähköpyöriä monina eri malleina ja eri hintaluokissa. Tutustu brändin pyöriin tuotekuvia napauttamalla ja saat esiin näiden toinen toistaan upeampien mallien tarkemmat tuotekuvaukset ja tekniset tiedot. Kun olet löytänyt käyttötarpeisiisi sopivimman fillarin, lisää se ostoskoriin ja tee tilaus, ja toimitamme uuden luottopyöräsi viiveettä.

Kattavasti pyöräreiteille varustava pyöräilijän tavaratalo

Bikester on valmiina toimittamaan sinulle laadukkaan polkupyörän mahtavasta valikoimasta – joko Vitusilta tai monilta muilta alan huippubrändeiltä. Pyöräostoksilla ollessasi kannattaa perehtyä myös muuhun valikoimaamme, josta löydät muun muassa pyöräilyvaatteet pyöräilyn kaikkiin alalajeihin sekä pyöräilytarvikkeet, joilla maustat uuden fillarisi täysin haluamallasi tavalla.