Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Ruff Cycles

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Saksalaiset Ruff Cycles -fillarit coolilla, rokkistaramaisella asenteella

Ruff Cycles on saksalainen tuotemerkki, joka tunnetaan coolin ilmeen omaavista fillareistaan ja viimeisintä huippulaatuista teknologiaa hyödyntävästä e-bike-mallistostaan. Ruff Cycles on yksi harvoista eurooppalaisista pyörävalmistajista, joka tekee itse omat runkonsa. Ruff Cyclesin alumiinista ja teräksestä valmistetut rungot valmistuvat heidän omissa tuotantotiloissaan Bosnia-Hertsegovinassa, joten pyörätuotanto pysyy turvallisesti yrityksen oman valvovan silmän alla alusta loppuun saakka. Fillareiden lisäksi Ruff Cycles valmistaa ja myy myös kaikkia mahdollisia pyörän komponentteja renkaista, rungoista ja haarukoista lähtien aina polkimiin, satuloihin ja peileihin asti ja paljon muuta.

Saksan Regensburgissa toimiva Ruff Cycles aloitti pyörävalmistajana vuonna 2012. Brändin tavoitteena on tuottaa huippulaadukkaita polkupyöriä cooleille hemmoille ja gimmoille. Näistä fillareista löytyykin niiden korkean laadun lisäksi myös rentoa otetta ja kunnon asennetta, minkä ansiosta niiden katu-uskottava ilme on vertaansa vailla. Jokaisella Ruff Cyclesin valmistamalla menopelillä kelpaa ajella ympäriinsä ilman, että ympäröivät katseet jäisivät keräämättä. Ruff Cycles luonnehtii pyöriään siten, että niillä polkiessa olonsa voi tuntea rokkitähdeksi. Tämä on osuvasti ilmaistu, sillä tämän upeampia ja kunnioitusta herättävämpiä menopelejä on todella vaikea löytää!
Ruff Cycles Lil'Buddy 20

Ihastelevia huokauksia aikaansaavat upeat fillarit

Sähköpyörien markkinat kasvavat jatkuvasti. Saatavilla olevat sähköpyörät ovat kuitenkin muotoilultaan enemmän tai vähemmän sporttisia ja ne noudattavat usein melko lailla samaa muotokieltä keskenään. Ruff Cycles tekee tämänkin aivan toisin – sen valmistamat sähköpyörät nimittäin huokuvat menneiden aikojen rentoa nostalgiaa moottoripyörien innoittamalla muotoilullaan. Samalla rennolla otteella Ruff Cycles valmistaa sähköpyörät myös lasten käyttöön, niiden coolista ilmeestä lainkaan tinkimättä. Olipa valinta sitten perinteinen fillari tai e-bike, Ruff Cyclesin valmistaman ajopelin hankkiessasi voit olla varma siitä, että ympäriltäsi kuuluu loputtomissa määrin ihastelevia huokauksia.

Bikester tarjoaa valikoimassaan laatufillarit alan johtavilta tuotemerkeiltä. Muiden lukuisten merkkien ohella myös Ruff Cycles on meillä edustettuna, sillä haluamme tarjota tavoitteellisen pyöräilyn ohella kaikkein parasta myös rennompaan cruisailuun ja pyörän selässä fiilistelyyn. Tutustu ajantasaiseen Ruff Cycles -pyöriemme valikoimaan ja valitse itsellesi menopeli, joka sekä kestää ajan hammasta että taatusti myös aiheuttaa viipyviä katseita. Bikester on erittäin mielellään mukana tekemässä arjestasi astetta viihtyisämpää ja coolimpaa uuden lempifillarisi selässä!

Rennosti rullaava, reilu pyöräkauppa netissä

Tervetuloa tekemään laadukkaita ja onnistuneita ostoksia pyöräilymaailman uranuurtajan Bikesterin hoteisiin! Löydät meiltä laatupyörät niin Ruff Cyclesin kuin muidenkin alan johtavien brändien valmistamina. Tutustu muun muassa Cannondale ja Ghost merkkien sähköpyöriin. Sivustoltamme löydät myös mittavan valikoiman sekä pyöriä ja niiden komponentteja että myös pyöräilyn kruunaavia vaatteita ja varusteita. Tuotekuvaa klikkaamalla pääset lukemaan tarkat tuotetiedot, mikä helpottaa valintaa. Reilu, jopa 30 päivän avokauppamme mahdollistaa tuotteen palautuksen, jollet ole siihen täysin tyytyväinen. Tarjoamme lisäksi maksuttoman toimituksen, kun tilauksesi ylittää 99 euron summan. Tervetuloa rennoille ja reilusti rullaaville kaupoille Bikesterin nettikauppaan!