Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Vitus Sähköpyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Modernit Vitus-sähköpyörät pitkän linjan ammattilaiselta

Vitus on laadukkaita polkupyöriä valmistava brändi, jonka nimi on monien vaativien fillaristien huulilla. Eikä suotta, sillä Vitus on kartuttanut tietotaitoa polkupyörän komponenttien valmistuksesta jo 1930-luvulta lähtien, jolloin yritys perustettiin Ranskassa. Alun perin yritys keskittyi pelkästään teräsputkien valmistukseen, kunnes 1970-luvulla mukaan kuvaan tulivat kilpapyörien rungot. Näiden hiilikuidusta ja alumiinista valmistettujen runkojen kysyntä ylitti lopulta odotukset niiden päästyä nauttimaan lukuisten kilpapyöräilijöiden ja -tiimien suosiota.

Vitusin polkupyörien tuotelinjasto on tänä päivänä hyvin kattava, sillä menestyksekäs brändi suunnittelee ja kehittää ammattitaitoisen tiiminsä voimin niin maastopyöriä, maantiepyöriä kuin gravel- ja hybridipyöriä. Vitus-sähköpyörät muodostavat brändin pyöräkategorioista viimeisen, mutta ei suinkaan vähäisimmän. Nämä modernit sähköpyörät on nimittäin tehty tarjoamaan kilpailukykyistä suoriutuvuutta ylämäkiin, pitkille reiteille ja jokaiseen tilanteeseen, johon sähköavusteisuus on tervetullut ominaisuus.

Vitus-sähköpyörät maastoon, maanteille ja kaupunkiin

Vitusin sähköpyörät tuovat iloa sekä pyöräreiteille että silmälle. Brändille tunnusomainen leveä alaputki toimii taatusti katseiden kerääjänä, tapahtuipa ajo sitten metsän siimeksessä tai kaupungin keskustassa. Vitus varustaa valmistamansa sähköpyörät markkinoiden toimivimmilla komponenteilla, ja valitsitpa brändin sähköpyörän mistä tahansa hintakategoriasta, se on pakattu täyteen vain hintaluokkansa suorituskykyisimpiin kuuluvia osia. Bikesterilta löydät laadukkaat Vitus-sähköpyörät seuraavissa alakategorioissa:

  • Sähkömaastopyörät: Nämä vaihtelevissa maastoissa parhaat puolensa näyttävät tehopakkaukset on pakattu täyteen huikeita ominaisuuksia. Mallista riippuen Vitusin sähkö-mtb voi tarjota esimerkiksi sisäisellä akulla varustetun tehokkaan STEPS-järjestelmän, joka varmistaa virkeänä pysymisen nousuissa, tai tehostetun ja pitkälle hiotun ajoasennon, joka varmistaa varman hallinnan tiukoissakin paikoissa.
  • Sähkömaantiepyörät ja -gravelit: Vitusin maantien ässät on kehitetty parantamaan jaksavuutta pitkillä ja vaativilla reiteillä. Voimien ehtyessä tervetullutta apua voivat tarjota mallista riippuen esimerkiksi mukavuuden maksimoivat kevyet hiilikuiturunko ja -haarukka tai kooltaan kompakti sähköinen Fazua-käyttöjärjestelmä kolmella eri sähköavusteisuuden tasolla.
  • Sähkökaupunkipyörät: Sähköavusteiset Vitus-kaupunkipyörät on optimoitu tarjoamaan parhaat ajokokemukset keskustan vilkkaassa liikenteessä. Joissakin citypyörämalleissa on esimerkiksi ohjaustankoon asennettu tietokoneyksikkö, josta voi näppärästi valita joko ECO-, Normal- tai High-tilan sen mukaan, mikä sähköavusteisuuden määrä on milloinkin tarpeen.
  • Urbaanit sähköpyörät kaupunkiin: Kaupunkipyörien tavoin myös nämä Vitusin katseita puoleensa kääntävät menopelit ovat kuin kotonaan urbaanissa kaupunkiviidakossa. Urbaania sähköpyörää voi tähdittää porrastetun sähköavusteisuuden lisäksi esimerkiksi hienostunut, kevyt alumiinirunko upeasti silmiinpistävällä yläputken muotoilulla, joka on suunniteltu helpottamaan pyörän kyydistä nousua pukeutuessasi pyöräilyvaatteiden sijaan citylookin mukaisesti.

Laadukkaasti pyöräilijän varustava tavaratalo palveluksessasi

Osta nyt Bikesterilta laadukas Vitus-sähköpyörä, joka tarjoaa tervetullutta apua reittien haastavilla osuuksilla. Tarjoamme Vitusin lisäksi upeita e-bike-malleja myös monilta muilta pyörämaailman laadultaan arvostetuilta brändeiltä. Hanki myös samalla värien täyttämästä valikoimastamme omaa silmääsi eniten miellyttävät pyöräilyvaatteet, joiden ansiosta tulet takuuvarmasti nauttimaan sähköpyöräilystä maksimaalisesti. Tervetuloa laadukkaille ostoksille ympäri vuorokauden avoinna olevaan tavarataloomme!