Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kalkhoff Sähköpyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kalkhoff-sähköpyörät - ketteryyttä ja mukavuutta

Kalkhoff-pyörien tavoitteena on viedä sinut paikasta toiseen nopeasti ja turvallisesti - olit sitten matkalla töihin kaupungissa tai tutustumassa maaseutuun ja maastopolkuihin. Siksi he kehittävätkin turvallisia sähköpyöriä, joiden satulassa voit vain rentoutua polkiessasi. Tärkeimpänä yksityiskohtana Kalkhoff pitää sitä, että sekä sähköpyörien rungot että niiden tekniikka suunnitellaan talon sisällä, joka johtaa siihen, että niiden ominaisuudet on räätälöity juuri tarkoituksiinsa sopiviksi - ilman mitään kompromisseja. Kalkhoff Jubilee kiihtyy kuin raketti, kun Agattu puolestaan sopii rauhalliseen ajeluun. Kalkhoff Endeavour tarjoaa leppoisaa liikettä pitkille matkoille.

Laadukkaat kaupunki- ja retkipyörät jokaiselle

Kalkhoffilta löytyy jokaiselle jotakin, ja mallistostamme on saatavilla tällä hetkellä alla mainittuja malleja:

  • Agattu -kaupunkisähköpyörä on varustettu Boschin Active Plus -keskiömoottorilla ja Boschin pikaladattavalla akulla ja sen lisäksi Maguran sähköpyöriin optimoidut HS11-jarrut pysäyttävät hetkessä. Siitä löytyy USB-liitäntä kännykän yhdistämistä ajatellen. Tehokkaat LED-valot edessä ja takana, sekä yleisavain akkua ja rungon lukkoa varten. Tämän kaiken hyvän lisäksi sitä saa jopa 26” XS-versiona.
  • Berleen urbaani alumiininen sähköpyörä, jossa on todella tyylikäs alumiinirunko, jonka kruunaa 3D-taottu ohjaustanko, jossa on integroidut valot. Sen rungossa sijaitseva akku on helppo poistaa ja vaihtaa tarvittaessa. Todella kätevä ominaisuus tässä pyörässä on Kalkhoff-sovellus, jonka avulla voit seurata sähköpyöräsi asetuksia ym. ja bluetoothin avulla sähköpyöräsi voi kommunikoida kännykkäsi kanssa. Lisäksi se rullaa jopa 120 km yhdellä latauksella.
  • Durban-sähköpyörä on todella urbaani malli päivittäiseen käyttöön ja tavaroiden kuljetukseen. Sen ulkonäkö on todella puristinen ja aistikas sähköpyöräksi. Se on eturatasmoottorilla toimiva todella kompakti kokonaisuus. Kaiken hyvän lisäksi siinä on tehokkaat LED-valot edessä ja takana.
  • Endeavour- sähköavusteinen retkipyörä on varustettu Boschin Performance CX -keskiömoottorilla ja Boschin todella tehokkaalla pikaladattavalla 500W akulla. Siinä on todella kätevä säädettävä ohjaustanko, johon kaapelit on integroitu kaapelikanavalla, USB-liitäntä kännykän yhdistämistä ajatellen ja tehokkaat LED-valot edessä ja takana.
  • Image: wave -runkoinen kruiseri, joka niin ikään on varustettu Boschin Active Plus -moottorilla ja Boschin todella tehokkaalla pikaladattavalla PowerTube 500W akulla. Siinä on todella kestävä alumiinirunko (joka kestää jopa 170 kg painon), yleisavain akkua ja rungon lukkoa varten, todella kätevä säädettävä ohjaustanko, johon kaapelit on integroitu kaapelikanavalla, USB-liitäntä kännykän yhdistämistä ajatellen, sekä tehokkaat LED-valot edessä ja takana.
  • Jubilee -tyylikäs sähköavusteinen citypyörä on niin ikään varustettu Boschin Active Cruise -keskiömoottorilla ja Boschin Purion-näytöllä. Maguran sähköpyöriin optimoidut HS11-jarrut pysäyttävät ennen kuin ehdit “kissaa” sanoa. Siitä löytyy myös USB-liitäntä kännykän yhdistämistä ajatellen, Schwalben Energizer -sähköpyöränrenkaat, tehokkaat LED-valot edessä ja takana. Ja kaiken lisäksi sitä on saatavilla jopa 26” XS-versiona.
  • Voyager-kaupunkipyörä on myöskin varustettu Boschin Performance Drive -moottorilla, AXA Blueline30 LED -valoilla ja Schwalben Energizer-sähköpyöränrenkailla. Sen lisäksi siinä on USB-liitäntä kännykän yhdistämistä ajatellen.
Kaikkiin Kalkhoff-pyörien toimitukseen sisältyy polkimet!

Tilaa Kalkhoffisi makusi mukaan

Toimitamme yli 499€ arvoisen pyörätilauksesi veloituksetta 3-7 arkipäivän sisällä. Tutustu tästä myös verkkokauppamme muihin sähköpyöriin. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen toimittamaamme tuotteeseen, voit palauttaa sen veloituksetta 30 päivän sisällä tilauksen toimituksesta.