Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

FOCUS Sähköpyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Focus sähköpyörät – maastopyöräilyn uutta aikaa

Bikesterin Vuonna 1993 saksalainen cyclocrossin maailmanmestari perusti Focus-nimisen yrityksen Saksan Cloppenburgiin. Focus on keskittynyt erilaisiin polkupyöriin, jotka ovat erittäin korkealuokkaisia. Ensimmäiset markkinoille tulleet polkupyörät olivat kuuden maastopyörän sarja, jota seurasi sitten nopeassa tahdissa matkapyörät. Päästyään 2000-luvulle yrityksen valtiksi nousi myöskin kilpapyörien valmistaminen. Vuonna 2006 Focus otti käyttöönsä ja alkoi hyödyntää hiilikuiturunkoja pyörissään. Jatkuva kehitystyö ja keskittyminen nimenomaan monipuolisesti pyöräilyyn ovat nopeassa tahdissa nostaneet yrityksen pyöräilevän maailman tietoisuuteen niin harrastajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa.
Yrityksen juuret todellakin ovat maastopyöräilyssä ja tätä kokemusta hyödyntäen ja uutta mukaan tuoden Focus on tuonut markkinoille myös eBiken eli sähköpyörän. Sähköpyörä ei ole vain yksi ja sama malli, vaan niitä on saatavilla monissa eri malleissa eri käyttötarkoituksiin varten. Esimerkiksi se voi olla muotoilultaan uskollinen maastopyörille, eikä sitä juuri perinteisemmästä maastopyörästä ulkonäön perusteella erota. Samoin retkipyörissä moottori on mukava lisä, joka nopeuttaa esimerkiksi työmatkoja tai vapaa-ajan pyöräilyä. Sähköpyöräily tuo uusia mahdollisuuksia maastossa liikkumiseen. Pyörän sähköominaisuutta ei ole hyödynnetty vain lisäämällä akkukäyttöinen moottori pyörään, vaan myös ottamalla erilaiset sähköiset toiminnot, kuten älynäyttö käyttöön pyörässä.

Modernia teknologiaa tukemaan aktiivista liikuntaa

Vaikka toisin voisi kuvitella, ei sähköpyöriä ole varustettu moottorein siitä syystä, että seuraavat fillarireissut voitaisiin sujutella rennosti vain jalkoja pedaaleilla lepuuttaen. Sähkömoottorin on tarkoitus toimia suorituksen tukena sitä helpottaen sekä antaa lisää virtaa tarvittaessa, jolloin polkeminen helpottuu. Sähköpyöräily avaa mahdollisuuksia uusien, haasteellisempien tai pidempien reittien valintaan aktiiviharrastajille. Mutta mikä parasta, se myös mahdollistaa ja helpottaa pyöräilyn aloittamista henkilöille, jotka eivät siihen muuten ehkä kykenisi. Tiettyjen vammojen tai iän tuomien rasitusten aiheuttamat ongelmat pyöräilyssä helpottuvat ja liikkuminen ainakin lyhyillä matkoilla mahdollistuu, kun akkumoottorin teho valjastetaan auttamaan pyörällä liikkumista.
Pyörän sähköistäminen tuo myös muita mahdollisuuksia pyöräilyyn, sillä nyt erilaiset näytöt ja navigaattorit ovat helpompia käytettäviä sähköpyörän kanssa. Aika tulee näyttämään, kuinka sähköpyörien ominaisuudet ja ”kojelauta” tulevat kehittymään tulevien vuosien saatossa. Sähköpyörien itsensä kehitys on ollut viime aikoina huimaa ja varsinkin akun kestävyys ja koko ovat parantuneet huimin askelin. Mitä kompaktimpi ja kevyempi akku on, sitä helpompaa ja sujuvampaa itse pyöräilykin on.
Kuinka valitset sinulle oikean sähköpyörän:

  • eBiken eli sähköpyörän valinta tapahtuu hyvin pitkälti aivan samojen periaatteiden mukaan kuin perinteisenkin polkupyörän.
  • Valitse käyttötarkoitus eli valittavanasi on muun muassa maantieajoon, maastopyöräilyyn tai retkeilyyn ja moniin muihin tarkoituksiin valmistettuja sähköpyöriä.
  • Budjetoi ja pohdi, paljonko olet valmis sijoittamaan sähköpyörään. Laadukas pyörä maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa, mutta kannattaa pohtia, mitkä ovat ne itselle ensisijaiset kriteerit pyörän hankintaan.
  • Valitse itsellesi oikean kokoinen pyörä hyödyntämällä valmistajien kokotaulukkoja ja suosituksia.

Ulkona liikkumisen riemu lähtee aina oikeista varusteista

Kun luonto näyttää parhaita puoliaan, jo pelkkä raikas ilma saa nauttimaan ulkoilusta. Hyvillä varusteilla kuitenkin taataan onnistunut ulkoileminen myös silloin, kun vettä vihmoo ja luonto näyttää pahempia puoliaan. Bikesterin verkkokaupassa asiointi onnistuu missä ja milloin vain, vaikkapa keskellä yötä omalla kotisohvallasi. Löydät laajan valikoiman tuotteita tunnetuimmilta tavaramerkeiltä ja laadukkaimmilta valmistajilta. Erikoistunut verkkokauppa pystyy tarjoamaan asiakkailleen vaihtoehtoja, joita harvemmin perusvalikoimista löytyy. Bikester on helppokäyttöinen verkkokauppa, joka toimittaa tilauksesi perille nopeasti ja turvallisesti, 30 päivän avokaupalla. Parhaat tuotteet koottuna aina yhteen ja samaan paikkaan!