Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Bianchi Maantiepyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Legendaarinen Bianchi maantiepyörä


Bianchi on italialainen, maailman vanhimpana yhä toimivana pyörävalmistajana tunnettu yritys, joka on sekä toiminut alan pioneerina yli 125-vuotisen historiansa aikana, että onnistunut pysymään yhtenä pyöräalan markkinajohtajista innovatiivisen teknologisen kehitystyönsä tuloksena. Bianchi on arvostettu merkki, joka tunnetaan erityisesti laadukkaista maantiepyöristä. Bianchi maantiepyörät ovat menestyneet hyvin erilaisissa pyöräilykisoissa; erityisen voitokkaita ne ovat olleet Italian ja Ranskan ympäriajoissa. Valikoimastamme löydät esimerkiksi seuraavat Bianchi maantiepyörät:

  • Bianchi Impulso
  • Bianchi Infinito CV
  • Bianchi Via Nirone
  • Bianchi Sempre Pro
  • Bianchi Intenso
  • Bianchi Crono Triathlon
  • Bianchi Zurigo Disc
  • Bianchi Junior 24"

Bianchi maantiepyörät kätevästi kotiovelle edullisesti!

Sielukasta teknologiaa

Bianchi maantiepyörä Impulso on yrityksen lippulaivatuote alumiinisten Bianchi maantiepyörien kentällä. Se on geometrisesti suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman mukavan ajoasennon ilman kilpailusuorituskyvyn heikkenemistä. Impulsossa yhdistyvät ominaisuudet, joita pyörältä voi vaatia: kestävyys, keveys, tyylikäs muotoilu sekä erinomainen käsiteltävyys haastavimmissakin olosuhteissa. Bianchi Infinito CV on Ranskan ympäriajoissakin testattu hiilikuiturunkoinen superpyörä, joka on sekä nopea että helposti hallittava. Sen tärinää vaimentavat ominaisuudet tekevät ajostasi tasaista ja ketterää. Via Nirone on Bianchi maantiepyörä, joka on suunniteltu erityisesti pitkille ja keskipitkille matkoille. Sen ajoasento on hieman tavallista maantiepyörää mukavuushakuisempi, suorituskyvyn silti kärsimättä. Pyörän runko on alumiinia. Sempre Pro on erittäin suorituskykyinen ja nopea ammattilaistasoinen Bianchi maantiepyörä erityisesti kilpailutarkoituksiin. Sen kuorirakenteinen runko on valmistettu käyttämällä Bianchin Carbon Nano Tech -teknologiaa, jonka ansiosta runko on kestävä, jäykkä ja kevyt. Bianchi Intenso on jokatien maantiepyörä, joka sopii sporttiseen ja mukavuushakuiseen ajoon pitkille ja keskipitkille matkoille. Valikoimastamme löydät myös aerodynaamisen Crono Triathlon - triathlon pyörän, Zurigo Disc -Cyclocross-pyörän sekä Bianchi Junior -nuorten pyörän 24 tuumaisin renkain.

Maantiepyörät Bikesterilta

Bikester on pyöräilyyn erikoistunut asiantuntijaliike, jonka verkkokaupasta hankit verkon kilpailukykyisimpään hintaan niin Bianchi maantiepyöräsi kuin muutkin pyörät ja pyöräilytarvikkeet. Bikesterin runsas pyörä- ja tarvikevalikoima sisältää vain alan tunnetuimmat ja arvostetuimmat brändit, joiden laatuun voit aina luottaa. Tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja luotettavaa, eikä aikaa tuhlaannu turhaan odottamiseen, sillä lähetämme ostoksesi sinulle heti tilausta seuraavana arkipäivänä. Asiantunteva asiakaspalvelumme neuvoo ja vastaa kysymyksiisi sekä verkossa että puhelimitse. Muista myös tyytyväisyystakuunasikin toimiva 30 päivän ilmainen palautusoikeutemme, jonka ansiosta voit palauttaa ostamasi tuotteet vaivattomasti, mikäli et ole niihin jostain syystä tyytyväinen.