Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

ZIPP 808

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Zipp 808 NSW Takakiekot 28" SRAM XDR TLR Carbon, musta
Zipp 808 NSW Takakiekot 28" SRAM XDR TLR Carbon, musta
Zipp
808 NSW Takakiekot 28" SRAM XDR TLR Carbon, musta
OVH 1 799,00 € 732,95 €
ilmainen toimitus
- 59 %
ALE
Zipp 808 Firecrest Tubeless -sarja
Zipp 808 Firecrest Tubeless -sarja
Zipp
808 Firecrest Tubeless -sarja
OVH 86,95 € 66,95 €
Pikatoimitus
- 23 %
ALE
Zipp 808 Disc/Rim Tarrasarja
Zipp 808 Disc/Rim Tarrasarja
Zipp
808 Disc/Rim Tarrasarja
OVH 65,95 € 29,95 €
Pikatoimitus
- 54 %
ALE

ZIPP – nimi, joka tunnetaan laadukkaista kiekoistaan ja siitä osoituksena on 808-sarja

Zipp on amerikkalainen yritys, joka tunnetaan parhaiten hiilipohjaisten polkupyörän kiekkojen suunnittelusta, valmistuksesta ja markkinoinnista. Nämä maantieajoon, triathloneille, polkupyörämaratoneille ja ratakilpailuihin suunnitellut kiekot, ohjaustangot, pidikkeet, satulat, tankoteipit ja muut pyörän osat ja pyöräilyn oheistuotteet on koko 40-vuotisen ZIPP-historian aikana valmistettu huolella ja laadukkaista materiaaleista. Siitä osoituksena on Zipp 808 -kiekko, jonka tekniset ominaisuudet ja innovatiivinen rakenne ovat omaa luokkaansa sekä kilparadoilla että harjoitusmatkoilla.

Zipp-teknologia on aikaansa edellä kaikilta osin

Ei voida enää puhua, siitä että Zipp olisi vain ajan hermolla, vaan voidaan jo sanoa, että viimeistään tämän Zipp 808 -sarjan tuotteet ovat osoitus siitä, että Zipp on aina askeleen edellä. ABLC (Aerodynamic Boundary Layer Control) Sawtooth -rakenteen avulla Zipp on saanut renkaisiinsa pienemmän vetovastuksen ja tämän teknologian avulla myös renkaaseen kohdistuvaa turbulenttia vastusta on saatu pienennettyä ja siksi se rullaa nopeammin kuin koskaan ennen.

Suurten nopeuksien saavuttamiseksi vanteen tulee olla syvä, mutta myös tuulenpitävä - tämä vaatii useita testejä ja kokeita niin radoilla, teillä kuin tuulitunneleissa. Koska tätä rengasta on testattu ja kehitetty pitkään ja hartaasti, on siitä tullut yksi triatlonistien ja muiden kilpaurheilijoiden suosikki. Tämä maantiepyöräilyyn suunniteltu rengas saa aikaan enemmän nopeutta, parantaa pyörän hallittavuutta ja tarjoaa suurempaa pysäytystehoa kuin moni muu markkinoilla oleva rengas. Zippin ShowStopper-rakenteinen jarrutuspinta takaa sen, että pyörä pysähtyy varmasti ja turvallisesti niin kuivissa kuin märissäkin olosuhteissa.

Triathlonisteille ja maantiepyöräilijöille, jotka vaativat erinomaista suorituskykyä, vakaata käsittelyä ja kliniinistä mukavuutta, ei maailmassa ole olemassa nopeampaa pyörää kuin 808 Firecrest Carbon Clincher.

Minne pyöräilijä huutaa, sieltä Bikesterin kaiku vastaa

Palveleva nettikauppamme on avoinna 24/7 ja meiltä saat varmasti aina haluamaasi palvelua. Toimitamme yli 99 euron arvoiset varaosatilaukset ilman toimituskuluja ja lisäksi annamme sinulle 30 päivää aikaa tutustua tuotteisiimme, jona aikana voit rauhassa palauttaa tuotteet, joille sinulla ei ole käyttöä. Toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti!