Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

VDO

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
VDO Cadence Kit M5 / M6 sis. magneetin
VDO Cadence Kit M5 / M6 sis. magneetin
VDO
Cadence Kit M5 / M6 sis. magneetin
OVH 27,95 € 9,95 €
Pikatoimitus
- 64 %
ALE
VDO M6.1 Latausasema
VDO M6.1 Latausasema
VDO
M6.1 Latausasema
OVH 21,95 € 8,95 €
Pikatoimitus
- 59 %
ALE

Hanki VDO -ajotietokone polkupyörään edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

VDO on polkupyörään tarkoitettujen ajotietokoneiden ja tarvikkeiden valmistaja. Polkupyörän ajotietokone on kätevä varuste polkupyörässä, sillä se kertoo valtavan määrän erilaisia asioita polkupyörämatkasta. Ajotietokone tai mittari ei tietenkään ole pakollinen varuste pyörään, mutta ilman sitä saattaa olla tylsä ajaa, koska omia tavoitteitaan ja etenemistään on muuten vaikea arvioida. Polkupyörän ajotietokone on yleensä kolmiosainen, joihin kuuluvat anturi, magneetti ja itse ajotietokone. Ajotietokone kiinnitetään polkupyörän ohjaustangossa sijaitsevaan telineeseen, josta sen voi kätevästi ottaa tarvittaessa mukaan. Mittauksen suorittava anturi sijoitetaan yleensä etuhaarukkaan lähelle pinnoja. Magneetti, johon anturi tulee reagoimaan, kiinnitetään yleensä kätevästi ruuvikiristimellä pinnaan, ja samalle tasolle anturin kanssa. Magneetti kannattaa lähes aina asentaa mahdollisimman lähelle keskiötä, sillä mitä hitaammin magneetti ohittaa anturin, sitä enemmän aikaa releellä on reagoida. Liian kauaksi sijoitettu magneetti voi antaa epävarmoja tuloksia kovemmissa nopeuksissa, joten anturin ja magneetin väliseksi etäisyydeksi kannattaa asettaa suunnilleen 3 mm. Anturi ja magneetti on aika ajoin muistettava siistiä pois kurasta, jotta lika ei heikennä magneettikenttää. Tällöin anturi ei kykene rekisteröimään hyvin renkaan pyörimistä, joka puolestaan tarjoaa silloin virheellisiä tuloksia. VDO:n valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen, ja me olemme pyöräilijöiden iloksi keränneet Bikester.fi sivustolle useita korkeatasoisia VDOn tuotteita, kuten esimerkiksi:

VDO suunnittelee ja valmistaa korkean teknologian tuotteita, kuten esimerkiksi polkupyörän ajotietokoneita, joista on suurta iloa innokkaille pyöräilyn harrastajille. Polkupyörämittarin avulla saat paljon enemmän irti pyöräilystäsi! Korkealaatuisissa saksalaisissa, useiden eri testivoittojen VDO - mittareissa on monipuoliset toiminnot, kuten esimerkiksi nopeus, matka, sekä nopeuden ja keskinopeuden vertailu. Pyörälenkin polkeminen ja suorituksesi seuraaminen ajotietokoneen avulla antaa sinulle uudenlaista inspiraatiota pysyä kunnossa ja saavuttaa tavoitteitasi. Ajotietokoneita on useita erilaisia, ja Bikester.fi sivuston valikoimasta löytyy tyylikäs VDO A8+, joka on erittäin käytännöllinen langaton ajotietokone aktiiviselle pyöräilijälle. Laitteen asennus on helppo ja laite on tarkka, sekä LCD -näyttö selkeä. VDO A8+ sisältää muun muassa seuraavat toiminnot; etäisyys, kokonaismatka, start-stop -toiminto, nopeus, keskinopeus, maksiminopeus, automaattinen käynnistys ja pysäytys. Valikoimasta löytyy myös VDO X3 DW, joka on langaton, koodattu ja digitaalinen ajotietokone. Laitteeseen saa kahden pyörän tiedot, etäisyyden ja jäljellä olevan matkan, hetkellinen nopeus, keskinopeus ja maksiminopeus, sekä sekuntikello. A4 ajotietokone sisältää muun muassa trippimittarin, kellon, nopeuden, maksiminopeuden ja laite on vedenkestävä. Ominaisuuksia A4:stä löytyy automaattinen start-stop toiminto, 27 x 25 mm selkeä LCD - näyttö, asennusmahdollisuus eri asentoihin, sleepmode -näyttö, joka sulkeutuu automaattisesti) ja tietojen tallentaminen vaihdettaessa akkua.

VDO Ajotietokone

Kadenssi

Kadenssi on poljinkammen pyöritysnopeus. Pyöritysnopeus ilmoitetaan poljinkampien kierroksina minuutissa. Vaihteiden tarkoituksena on helpottaa pyöräilyä maastossa, joka vaihtelee jyrkistä mäistä ja vieläpä vastatuuleen poljettaessa aina vauhdikkaisiin alamäkiin, jotka ovat entistä nopeampia vaihteiden ansiosta. Jokainen pyöräilijä polkee omaan tahtiinsa, joka tuntuu parhaimmalta, mutta polkimien pyörittäminen on tehokkainta ainoastaan tietyllä pyöritysalueella. Kadenssi on optimaalinen polkimien pyöritysnopeus. Kun poljetaan kadenssilla, on polkeminen tehokkainta ja helpompaa myös pyöräilijälle. Pyöritysnopeuteen vaikutetaan vaihteilla, ja oikea vaihde riippuu millaisella alustalla pyöräillään ja tietenkin millaisella säällä, sillä vastatuuleen poljettaessa vaikutus on erilainen. Jos et ole kokeillut tätä mainiota toimintoa, niin nyt kannattaa ottaa onkeensa kadenssin salaisuudet, sillä useimmiten kokemattomat pyöräilijät polkevat liian isolla vaihteella, jolloin kadenssi on aivan liian pieni. Silloin kannattaa vaihtaa pienempään vaihteeseen ja kokeilla onnistuuko polkeminen vaivattomammin näin.

VDO -lisävarusteet

Bikester.fi on varannut valikoimaansa myös erittäin tärkeät lisätarvikkeet VDO -ajotietokoneisiin, jotta pyöräily uudella ajotietokoneella olisi täydellistä ja pyöräily onnistuisi mitä parhaiten. Valikoimasta löytyy VDO MC 2.0 WL kadenssimittarisarja kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat kokeilla kadenssitoimintoa. Mukana tulevat lähetin, magneetti ja kiinnike. VDO langaton X -asennussarja on tarkoitettu kakkospyörään, joka sopii C1 - C4 mittareihin. VDO Sarja A UMW150 on pidike toiseen polkupyörään, joka sisältää pidemmän johdon esimerkiksi takapyörään asennettavaksi ja magneetin pyörän pinnaan. Se sopii A4 ja A8 ajotietokoneisiin, sekä C1 - C4 mittareihin. Lisäksi löytyy VDO -sarjan Z CAD-pakkaus, joka sisältää lähettimen, kadenssimagneetin ja 3V pariston.