Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Triathlon-pyörät: taisteluun kelloa vastaan
Triathlon- tai aika-ajoreiteillä olet yksin vastuussa vauhdista ja loputtomasti tikittävästä kellosta ja tuulenpuuskista tulee helposti pahin vihollisesi. Siksi polkupyöränvalmistajat ovatkin kehittäneet kiistattomia malleja juuri tälle lajille. Kun ohjaustangon ja satulan välinen pudotus on huomattava ja ohjaustanko on litteä lisätangoilla, pyöräilijät nauttivat aero-optimoidusta, erittäin sporttisesta ajoasennosta. Yhdessä istuimen erittäin jyrkän kulman kanssa pienikin polkaisun aikaansaama energia menee suoraan työntövoimaan. Aerodynaamiset rungot, haarukat ja kiekot ovat kaikkein tärkeimmät tekijät triathlon-pyörissä. Siksi hiilikuitu on useimpien valmistajien ykkösvalinta, koska sitä voidaan muokata vaatimusten mukaisesti tinkimättä jäykkyydestä tai painosta.

Triathlon-pyörät

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Aerium C:68 SL Low, musta
Cube Aerium C:68 SL Low, musta
Cube
Aerium C:68 SL Low, musta
OVH 6 749,00 € 4 879,00 €
  • Versiot: M | 56,6cm (28")
- 27 %
ALE

Huippuluokan triathlonpyörät Bikesterilta!

Triathlon on vauhdikas kestävyyslaji, joka koostuu kolmesta eri lajista uinnista, pyöräilystä ja juoksusta. Kaikki kolme lajia suoritetaan peräjälkeen ilman taukoja. Suuri osa triathlonista suoritetaan polkupyörällä, joten on tärkeää, että pyörä on tarkoitukseen sopiva ja oikein varustettu. Bikesterilla on valikoima triathlonpyöriä eri hintaluokissa - tuhannen euron pyöristä aina yli viiden tuhannen euron huippupyörään. Meiltä löydät triathlonpyöriä sekä miehille että naisille seuraavilta valmistajilta:


Triathlonpyörä

Triathlonin tarina harrastuksesta kilpalajiksi!

Triathlon sai alkunsa Kaliforniassa 1970-luvun alkupuolella. Kilpailumatkojen osuudet olivat silloin huomattavasti nykyistä lyhyempiä, eikä niiden pituutta oltu määritelty sen tarkemmin. 1970-luvun lopulla järjestettiin Havaijilla triathlonkilpailu, joka sai nimekseen Ironman- eli Teräsmies-kilpailun. Siitä lähtien ovat ”oikeat” Teräsmies-kilpailujen osuudet olleet:

  • Uinti 3,8 kilometriä
  • Pyöräily 180 kilometriä
  • Juoksu 42,195 kilometriä eli maratonin pituus

Olympialaisissa triathlon on ollut lajina vuodesta 2000 lähtien. Olympialaisissa ei kilpailla osamatkojen täysillä pituuksilla, vaan neljäsosamatkoilla. Triathlon on nykyisin suosittu laji eri puolilla maailmaa ja sitä voidaan harrastaa eripituisilla osamatkoilla. Osamatkojen suhde tulee kuitenkin aina olla sama, eli kilpailu saattaa olla neljäsosamatka, puolimatka, sprinttimatka tai täysmatka, jota siis kutsutaan Teräsmies-kilpailuksi. Triathlon alkaa uintiosuudella, joka tapahtuu avovedessä, ja täällä pohjoisemmalla pallonpuoliskolla yleensä järvessä ja ulkomailla meressä. Olosuhteet vaihtelevat kisasta toiseen, ja joskus satutaankin huiskimaan korkeiden aaltojen seassa. Jos veden lämpötila laskee alle 22 asteeseen, voidaan pukeutua lämmittävään märkäpukuun. Triathlon-kisan lähtö tapahtuu joko suoraan rannalta, laiturilta, tai vedestä. Kaikki kisaajat lähtevät matkaan yhtä aikaa, ja poijulta poijulle on ehdittävä ennen muita. Vedestä nousun jälkeen juostaan pyörien luo vaihtoalueelle. Kypärä vetäistään päähän, napataan polkupyörä telineestä ja hypätään pyörän selkään. Juoksun alkuvaiheessa reisiä ja lihaksia polttelee tiukan pyöräilyn jäljiltä, mutta ne tottuvat pian uudenlaiseen rasitukseen. Pyöräilyosuus poljetaan maantiellä kapeavanteisilla ja vauhdikkailla kilpapyörillä.

Triathlonpyörät ovat huippuluokan urheiluvälineitä!

Triathlon on hyvin tehokas ja monipuolinen kuntoilulaji sen kolmen erityyppisen osalajin ansiosta. Sinulla on myös paljon valintamahdollisuuksia treenatessa. Jos sinulla sattuu esimerkiksi olemaan polvi tai joku muu jäsen kipeä, voi silti hyvin harjoittaa uintia. Pyöräilyä voit treenata joko työmatkoilla tai pitkillä pyöräretkillä. Vaikka ajaisit työmatkat kaupunkipyörällä, kohotat silti kuntoasi. Viikonloppuna voit sitten käydä tehokkaammilla harjoituslenkeillä. Juoksua voit harrastaa melkein missä vain. Et välttämättä tarvitse muita varusteita kuin kunnolliset juoksukengät, mikä on eduksi, jos haluat treenata matkoilla ollessasi. Triathlonin harjoittelu on niin monipuolista, että siihen ei helposti kyllästy.

Tarvitsenko triathlonpyörän?

Triathlonia voidaan harrastaa hyvin monella eri tasolla. Jos harjoittelet vain omaksi iloksesi ja kunnon kohottamiseksi, voit hyvin käyttää tavallista maantiepyörääsi.Jos kuitenkin tähtäät korkeammalle ja aiot kilpailla triathlonin täyspitkällä matkalla, sinun kannattaa kiinnittää suurempi huomio pyörääsi. Triathlonpyörä on kehitetty nimenomaan triathlonin harjoittamiseen. Matala ajoasento lisää vauhtia ensinnäkin aerodynaamisuuden ansiosta ja toisekseen saat paremman polkuvoiman jalkoihisi.

Triathlonpyörän lisävarusteet!

Bikesterilla on ohjaustankoja ja käsitukia nimenomaan triathlonpyörään. Jos osallistut Teräsmies-kilpailuun, jossa sinun täytyy pyöräillä 180 km, suosittelemme hankkimaan käsituet, jotka auttavat sinua lepuuttamaan käsivarsiasi ja vähentävät puutumisen riskiä.
Voit tietysti tilata triathlonpyörän ohjaustangon maantiepyörääsi, jos et halua ostaa triathlonpyörää. Maantiepyörähän on tarkoitettu pitkiin maantiematkoihin, joten sitä voit hyvin käyttää myös triathlonissa.Bikesterilla on valikoima muitakin tarvikkeita triathlon-pyörään, kuten ohjaustangon päätytulpat, ohjaustangon suojus ynnä muuta. Voit tietysti löytää sopivia tarvikkeita triathlonpyörääsi myös kategoriasta Tarvikkeet.

Laadukkaat Triathlon-pyörät hyvällä hinta-laatu-suhteella!

Triathlonpyörä ei ole mikään halpa hankinta. Pyörän tulee olla todella kestävä, jotta se kestäisi pitkiä matkoja ja kovaa vauhtia. Lisäksi sillä täytyy olla mukava ajaa, jotta pyöräilijän keho kestää tuntien polkemisen. Jos aiot satsata lajiin täysin sydämin ja osallistua täyspitkiin matkoihin, sinun ei ehkä kannata ostaa halvinta triathlonpyörää, jonka löydät Bikesterilta alle tuhannen euron. Sellainen pyörä saattaa kuitenkin olla aivan riittävä, jos tyydyt lyhyempiin matkoihin ja triathlon on vain lähinnä harrastuksesi. Oikein hyvästä triathlonpyörästä sinun tulee varautua maksamaan enemmän.
Bikesterin tarjoussivulta saatat kuitenkin löytää oikein korkealaatuisen triathlonpyörän tosi edullisesti. Siellä meillä on jatkuvasti todella hyviä tarjouksia sekä polkupyöriä että niiden tarvikkeita ja osia. Sieltä löytyy myös tyylikkäitä ja edullisia pyöräilyvaatteita. Triathlonissa on myös vaatetus tärkeää. Housut eivät saa hiertää edes tuntien pyörän päällä istumisen jälkeen. Kenkien tulee olla lajiin ja käyttäjälle sopivat. Tarjoussivulta voit löytää tuotteita jopa 70 prosentin alennuksella. Jos et löydä sieltä hakemaasi tänään, katso uudestaan jonain toisena päivänä, sillä tarjouksemme vaihtelevat jatkuvasti.


Esimerkki Triathlon-pyörä mallista: Cervelo P5-Six!

Cervelon triathlonpyörä P5-Six on yksi Bikesterin suosituimpia triathlonpyöriä. Se on väriltään musta ja painaa noin 7 kiloa. Vittoria-merkkiset renkaat ovat kooltaan 28 tuumaa ja molemmissa pyörissä on vannejarrut. Pyörän runko ja jäykkä etuhaarukka on valmistettu kevyestä hiilikuidusta. Vaihteet ovat Shram-merkkiset. Tämä triathlonpyörä löytyy kahdessa koossa: 54 ja 56 cm. Tervetuloa tutustumaan Triathlon-valikoimaamme!