Liian kylmä pyöräillä? | Kunnon varusteilla pidät kylmän loitolla
Pyöräkauppa netissä

Pyöräperäkärryt

13 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Enimmäislasti in kg

kg
kg

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • ruskea
 • punainen
 • sininen
 • musta
 • oliivi

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 9
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Croozer Cargo Pakko Cargo Trailer Perävaunu, campfire red campfire red
Croozer
Cargo Pakko Cargo Trailer Perävaunu, campfire red
419,95 € 409,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Croozer Cargo Pakko Cargo Trailer Perävaunu, campfire red
Croozer Cargo Kalle Tavaraperäkärry, lemon green lemon green
Croozer
Cargo Kalle Tavaraperäkärry, lemon green
369,95 € 344,95 €
ilmainen toimitus
Croozer Cargo Kalle Tavaraperäkärry, lemon green
Croozer Cargo Tuure Tavaraperäkärry, olive green olive green
Croozer
Cargo Tuure Tavaraperäkärry, olive green
519,95 € 514,95 €
ilmainen toimitus
Croozer Cargo Tuure Tavaraperäkärry, olive green
Topeak Journey Trailer TX Polkupyörän perävaunu
Topeak
Journey Trailer TX Polkupyörän perävaunu
459,95 € 419,95 €
ilmainen toimitus
Topeak Journey Trailer TX Polkupyörän perävaunu
Roland Maxi Trailer 12"
Roland
Maxi Trailer 12"
359,95 € 314,95 €
- 13 %
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Roland Maxi Trailer 12"
XLC Carry Van BS-L03 Polkupyörän perävaunu 16” akselikytkennällä
XLC
Carry Van BS-L03 Polkupyörän perävaunu 16” akselikytkennällä
279,95 € 259,95 €
ilmainen toimitus
XLC Carry Van BS-L03 Polkupyörän perävaunu 16” akselikytkennällä
Roland Jumbo Perävaunu 20 matala vedettävä
Roland
Jumbo Perävaunu 20 matala vedettävä
559,95 €
ilmainen toimitus
Roland Jumbo Perävaunu 20 matala vedettävä
Roland Profi Polkupyörän perävaunu
Roland
Profi Polkupyörän perävaunu
479,95 € 454,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Roland Profi Polkupyörän perävaunu
FollowMe Cargo Trailer incl. Wheel, black black
FollowMe
Cargo Trailer incl. Wheel, black
279,95 €
ilmainen toimitus
FollowMe Cargo Trailer incl. Wheel, black
Roland Profi Perävaunu 20 Tuplavetopuomi, holz/metall holz/metall
Roland
Profi Perävaunu 20 Tuplavetopuomi, holz/metall
479,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Roland Profi Perävaunu 20 Tuplavetopuomi, holz/metall
Roland Traveller Perävaunu
Roland
Traveller Perävaunu
299,95 €
ilmainen toimitus
Roland Traveller Perävaunu
Roland Jumbo 20"
Roland
Jumbo 20"
509,95 € 464,95 €
ilmainen toimitus
Roland Jumbo 20"
Micro Wagon Perävaunu, black black
Micro
Wagon Perävaunu, black
109,95 € 99,95 €
ilmainen toimitus
Micro Wagon Perävaunu, black
Lisätietoa

Pyörän peräkärryt kätevästi nettikaupastamme!

Moni pyöräilijä on varmasti joskus lähtenyt ystävien tai perheen kanssa retkelle polkupyörällä ja mukaan on yhdessä pakattu muun muassa vaihtovaatteita, elintarvikkeita, astioita, makuupusseja, sekä teltta telttakeppeineen. Ja kaikki saatiin tungettua polkupyörän päälle ja tietenkin myös pyöräilyreppuun. Ilmestys oli toki hupaisa, sillä aikoinaan kaikki pakattiin mustekaloilla ja naruilla korkeaksi torniksi polkupyörän tarakalle. Näistä ajoista on siirrytty paljon käytännöllisempiin ratkaisuihin, sillä polkupyörään saa nykyään lastattua paljon tavaraa erilaisten pyörälaukkujen avulla, mutta kun koko perheen voimin lähdetään matkaan polkupyörillä ja tarkoituksena on viettää hauska viikonloppu telttailemassa, on paras ratkaisu pakata kaikki yhteen paikkaan, jolloin polkupyörät säilyvät keveinä ja pyöräily on paljon hauskempaa ilman raskaita reppuja. Ratkaisuksi Bikester tarjoaa käytännöllisiä kuormajuhtia, eli polkupyörän peräkärryjä. Pyörän peräkärryyn saa lastattua kaiken tarvittavan ja kuljetus käy kätevästi polkupyörän perässä. Selaa sivustomme pyöräkärryjä, josta löytyy muun muassa:

 • Yksipyöräisiä peräkärryjä
 • Kaksipyöräisiä peräkärryjä
 • Pyöräkärryjen lisätarvikkeet


”Pyörän

Monta eri vaihtoehtoa: Valitsetko yksi- vai kaksipyöräisen pyöräkärryn?

Nyt on erinomainen mahdollisuus tehdä pyöräretkistä todellisia luksus-matkoja, sillä mikä tekee retkeilystä hauskempaa kuin pyöräkärry, jossa voi kuljettaa kaiken mukaan tarvittavan tavaran. Nyt voidaan unohtaa laukkujen ja pussien kaivelut tarakalta ja levittelyt pitkin maata etsiessäsi jotain tiettyä tavaraa, sillä nyt voit pakata kaikki siistissä järjestyksessä peräkärryyn, josta on helppo löytää tarvittavat tavarat sekoittamatta lastia. Bikester on varannut valikoimaansa sekä yksi- että kaksipyöräisiä polkupyörän peräkärryjä, joista voit valita juuri sinulle sopivan kokoisen kärryn. Yksipyöräinen pyöräkärry on kätevä ja kapea, joka seuraa polkupyörän jälkiä mukavasti. Yksipyöräistä on helppo vetää mukana ja se on kevyehkö, sekä tilava kapeudestaan huolimatta. Mukaan mahtuu enemmän kuin kuvittelisi. Yksipyöräinen on erinomainen päivän retkelle vaikkapa uimarannalle. Valikoimamme kaksipyöräiset edustavat tilavampaa vaihtoehtoa, kuten esimerkiksi Croozer-malliston jykevä Cargo, joka on tilava ja ketterä polkupyörän perässä kulkeva peräkärry. Peräkärryssä on kätevä suojakangas, joka pitää tavarat kyydissä ja suojaa sateelta. Kärryn innovatiivinen suunnittelu sallii helpon taittamisen, jolloin se sopii erinomaisesti pieneen tilaan varastoitavaksi. Tässä perävaunussa on tukeva teräskehys ja lattia on valmistettu muovista. Vetoaisan saa kahteen asentoon ja maksimikuorma on kokonaiset 30 kiloa. Toinen erinomainen vaihtoehto löytyy Rolandin Big Boy-polkupyörän peräkärrystä, joka on valmistettu helppokäyttöisyyttä ajatellen. Big Boy on mutkaton, edullinen ja useita kertoja testattu kuljetuskärry, joka on erittäin suosittu sen monipuolisten käyttötarkoitusten vuoksi. Tämän kuljetuskärryn teräsputkikehikko on pulverimaalattu ja tulee valmistajan valmistamalla yksinkertaisella irrotettavalla kuljetuslaatikolla, joka on valmistettu iskunkestävästä kierrätettävästä muovista. Big Boy sopii erinomaisesti vaikkapa tavaroiden ja kauppakassien kuljetukseen.


Esimerkkejä mallistostamme!

Burley on valmistanut kätevän peräkärryn nimeltään Flatbed, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi lehtien jakeluun, isompien tavaroiden kuljetukseen, sekä moneen muuhun puuhaan, jossa tarvitaan kätevää peräkärryä. Lastin koko ei tule olemaan mikään ongelma, sillä säädettävät hihnat pitävät lastin turvallisesti paikoillaan. Kuljetuskärryssä on 16-tuumaiset pikalukittavat, alumiinivanteiset pyörät ja kärry on helposti lastattava. Voit tehdä kaikki pienemmät kuljetukset Burleyn Flatbed- kuljetuskärryllä, jota voit vetää kätevästi mukanasi polkupyörälläsi. Voit hyvillä mielin jättää autosi pihaan ja yhdistää pyöräilyn ja arjen puuhat käyttämällä Bikesterin valikoiman monipuolista kuljetuskärryä. Tämä monitoiminen kuljetuskärry on valmistettu alumiiniseoksesta, jolloin se on kevyt, ainoastaan 6,5 kiloa, mutta kuljetuskärryllä voidaan kuljettaa maksimissaan 45 kilon edestä tavaraa. Kuljetuskärry menee pieneen tilaan taittamalla ja säästää näin myös varastointitiloissa. Flatbedin tapainen Burley Nomad on peräkärry, joka menee hieman pidemmälle peräkärrysuunnittelussa. Kärryn sisällä on taskut ja kärry on käytännöllistä vedenpitävää muotoilua. Nomadissa on irrotettava keskitilanjakaja ja alumiiniset pikalinkut. Tällä peräkärryllä kuljetat reilusti tavaraa ja sen vetäminen polkupyörällä käy lähes huomaamattomasti. Maksimissaan tällä kärryllä voidaan kuljettaa 45 kilon edestä tavaraa, mikä on runsaasti, kun peräkärry painaa ainoastaan 6,7 kiloa. Lisätarvikkeet koostuvat erilaisista kiinnikkeistä, vetokoukuista ja vetoaisoista, mutta valikoimasta löydät myös muita tarvikkeita peräkärryihin , kuten esimerkiksi pikalinkkuja, turvasokkia, lisäpyöriä ja lukkomuttereita. Valikoimastamme löytyy myös sadesuojia peräkärryihin ja tavaralaukkuja yksipyöräisiin peräkärryihin. Peräkärryihin on saatavilla myös kansia, jotka suojaavat tavaroita kastumiselta.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot