Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Pyöräperäkärryt
Peräkärryt sopivat erinomaisesti suurten tavaroiden kuljettamiseen pyörällä. Sen sijaan, että kiinnittäisit niitä itse pyörään, voit vetää koko kuormaa perässäsi. Voit valita joko tilavamman ja vakaamman kaksipyöräisen peräkärryn tai yksipyöräisen kärryn, jossa on usein syvempi painopiste ja se seuraa tarkemmin pyörän liikkeitä. Kaksipyöräisissä mallissa takapyörän akselin joustava kytkin takaa yleensä häiriöttömän käytön. Yksipyöräisissä peräkärryissä polkupyörän ja kärryn välillä on useimmiten jäykkä yhteys.

Pyöräperäkärryt

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Polkupyörän peräkärry tavarankuljetukseen

Polkupyörän peräkärry on kätevä pyörän perään kiinnitettävä apuväline, jonka avulla monenlaiset kuljetustarpeet hoituvat kätevästi. Laadukkaasti valmistettu peräkärry kiinnittyy pyörään turvallisesti, eikä säikähdä reitillä eteen tulevia hyppyreitä tai jyrkkiä mutkia. Polkupyörän peräkärryjen suosio on kasvanut viime vuosina huomattavaan tahtiin, kun yhä useampi on huomannut sen mukanaan tuomat hyödyt. Suosio on levinnyt viimeisten vuosien aikana aina Suomeen asti, Keski-Euroopassa peräkärryjä kun on totuttu näkemään pyörien perässä jo pitkään.

Polkupyörän peräkärryn avulla pyörästä voidaan tehdä mukana kulkeville tavaroille kätevä kuljetusväline, jolloin se korvaa tehokkaasti auton. Pyörään kiinnitettävä peräkärry on paitsi käytännöllinen apulainen, myös ympäristöteko, kun tämä nerokas yhdistelmä valitaan henkilöautoa korvaamaan. Kaupungin kaduilla ajettaessa peräkärrylliselle pyörälle on huomattavasti helpompi löytää pysäköintipaikka kuin autolle, sillä sitä ei tarvitse välttämättä pysäköidä kadun varteen. Markkinoilta löytyy näiden tavarankuljetukseen kehitettyjen mallien lisäksi erikseen myös peräkärryjä, jotka on turvavöineen ja muine turvallisuusratkaisuineen erityisesti kehitetty sopimaan lasten ja lemmikkien kuljetukseen.

Roland Jumbo Polkupyörän Peräkärry

Monipuoliseen tavarankuljetukseen kehitettyyn peräkärryyn saa vaivatta mahtumaan isommatkin ostokset, ja kärryjä käytetään myös pidemmillä pyöräretkillä, kun mukaan tarvitsee pakata esimerkiksi teltta, yöpymisvarusteet tai muita tarpeita. Saatavilla on eri tilavuuksilla varustettuja malleja joko avomuotoilulla tai katetuissa malleissa, jotka pitävät kuorman visusti suojassa sateelta. Kärryt eroavat toisistaan myös pyörien lukumäärän suhteen, ja tavallisesti niissä on joko yksi tai kaksi pyörää.

Muotoiluissa löytyy lisäksi niin kapeampia kuin leveämpiä vaihtoehtoja. Yleensä kärryt on varustettu yhdellä vetoaisalla, mutta markkinoilta löytyy myös kahdella aisalla varustettuja malleja. Modernit polkupyörän peräkärryt tarjoavat myös erinomaisen tarjonnan erilaisia ilmeitä ja värejä. Pirteän kirkkaan värinen peräkärry näkyy kauas ja parantaa siten pyöräilijän ja kärryn näkyvyyttä ja sitä kautta myös turvallisuutta. Eroa on tietysti myös hintaluokissa edullisemmista pelkistetyistä kärrymalleista aina hintavampiin, sporttisen virtaviivaisiin peräkärryihin.

Valitse tarpeisiisi sopivin polkupyörän peräkärry Bikesterilta

Polkupyörän peräkärryn käytössä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota sekä omaan että muiden tiellä liikkujien turvallisuuteen. Tästä syystä kärrystä on hyvä löytyä heijastimet. Lisäksi pyöräilykypärän käytön tärkeys korostuu, kun polkupyörän perässä vedetään tiellä pituussuunnassa huomattavasti tilaa vievää kärryä. Koska peräkärry pidentää ajopelin pituutta huomattavasti, myös suojatien ylittämiseen kuluva aika kasvaa. Kypärän avulla vältyt murehtimasta, antavatko autoilijat sinulle riittävästi aikaa suojatien ylittämiseen.

Polkupyörän peräkärry tavarankuljetukseen on myös varustettavissa erilaisilla lisäosilla. Erilaisten adapterien avulla kärryn voi kiinnittää muotoilultaan vaihteleviin pyörän runkoihin. Adaptereita valmistetaan eri malleina, joiden sopivuus omaan polkupyörään kannattaa tarkistaa ennen hankintaa. Saatavilla on myös erityisesti polkupyörän peräkärryille kehitettyjä kumiremmejä, joiden sisältämällä sokalla varmistetaan kärryn kiinnitys vetoaisasta pyörään asennettuun adapteriin. Myös erilaiset suojapeitteet ovat järkevä hankinta avomalliseen kärryyn, sillä ne pitävät sekä kuorman paikallaan että pelastavat pilvisen taivaan ratketessa sateeseen.

Bikesterin valikoimasta löydät monenlaiset polkupyörän peräkärryt vaihteleviin kuljetustarpeisiin. Tarjoamme valikoimassamme peräkärryjä polkupyöriin seuraavina malleina:

  • Avomalliset peräkärryt: Näissä kärryissä kuljetat kätevästi kuormaa ilman, että niiden katto rajoittaisi mukaan pakattavaa lastia korkeussuunnassa. Nämä kärryt sopivat parhaiten kaupunkiympäristöön.
  • Katetut peräkärryt: Nämä peräkärryt tarjoavat sekä erinomaisen säänsuojan että varmistavat kuorman paikallaan pysymisen. Valitse katettu kärry pitkille matkoille ja retkille.
  • Yksipyöräiset peräkärryt: Sporttisesti muotoillut yksipyöräiset kärryt varmistavat nopean vauhdin, joten tällaista mallia kannattaa suosia, jos aikeissa on kuljettaa kärryä pidemmillä pyöräreiteillä.
  • Kaksipyöräiset peräkärryt: Kahdella pyörällä varustetut kärryt tarjoavat ajoon ihanteellista vakautta ja tasapainoa myös epätasaisilla alustoilla ajettaessa.


Meiltä Bikesterilta löydät polkupyörän peräkärryt esimerkiksi merkkien Topeak, Roland ja Croozer. valmistamina, niin yksi- kuin kaksipyöräisissä malleissa. Tarjolla on erilaisia malleja monenlaisten kuormien kuljettamiseen. Voit valita meiltä omaan polkupyörääsi joko avomallisen tai katetun peräkärryn sen mukaan, kumpi palvelee parhaiten omia tarpeitasi.

Pyöräilyn rautainen osaaja palveluksessasi

Tilaa nyt Bikesterilta polkupyörän peräkärry sekä muut pyöräilyvarusteet. Tilatessasi pyöräilytarvikkeesi meiltä tarjoamme 30 päivän pituisen avokaupan, jonka aikana ehdit rauhassa tutustumaan esimerkiksi peräkärryysi tai muihin meiltä tekemiisi löytöihin. Samalla käynnillä laitat meillä kuntoon pyöräilyvaatteet ja pyöränosat – tietysti parhailta laatubrändeiltä. Kurkista myös tarjoukset-osioomme, josta voit löytää pyöräilysi täydentäjiä edullisin hinnoin. Tervetuloa hankkimaan pyöräilyä sujuvoittavat varusteet alan rautaiselta osaajalta!