Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Lastenkuljetusvaunut
Polkupyörällä matkustaminen pienten lasten kanssa on helppoa. Sinun tarvitsee vain valita oikea lastenistuin tai perävaunu polkupyörääsi. Nykyään yhä useammat nuoret perheet hankkivat perävaunun lastensa kuljettamiseen. Miksi? Koska jopa lapset nauttivat turvallisesta ja mukavasta ajosta näissä erikoisvaunuissa - ja samalla myös putoamisriski pienenee. Lisäbonuksena perävaunut voidaan yleensä muuttaa käytännöllisiksi rattaiksi asentamalla etupyörä vaunuihin. Niissä on myös riittävästi säilytystilaa leluille, peitoille, vaipoille ja muille tarvittaville tavaroille (lastenistuimen lisäksi). Kytkimen avulla vaunu voidaan kiinnittää ongelmitta useimpiin polkupyöriin. Valikoimamme kaikki lastenkuljetusvaunut täyttävät tiukat liikenneturvallisuusstandardit.

Lastenkuljetusvaunut

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Croozer Kid Keeke 2 Lasten perävaunu, harmaa
Croozer Kid Keeke 2 Lasten perävaunu, harmaa
Croozer
Kid Keeke 2 Lasten perävaunu, harmaa
OVH 949,95 € 663,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 30 %
ALE

Lastenkuljetuskärryt

Pyöräileminen on hauska harrastus koko perheelle, ja ihan perheen pienimmätkin pääsevät usein nauttimaan pyöräilyn huumasta vanhempien mukana lastenistuimessa. Vanhemmilla kunto nousee sitä mukaa kun kilometrejä kuluu, mutta lasten kasvaessa hieman tai katraan lisääntyessä mahdollisuudet kuljettaa kaikkea kauppakasseista perheen jälkikasvuun pienenevät ja yleensä auto vie tilavuudellaan ja mukavuudellaan voiton. Autoillessa ei kunto nouse, eivätkä lapsetkaan kovin paljoa ehdi vaihteleviin ympäristöihin tutustua. Bikester on haalinut monipuoliseen valikoimaansa kätevän ratkaisun, sillä valikoimaan on saapunut mahtavia lastenkuljetusvaunuja tai pyöräilyvaunuja, kuten niitä myös kutsutaan, jotka kiinnitetään yksinkertaisesti polkupyörään, ja näin lapset pääsevät nauttimaan ympäristöstään aivan eri tavoin kuin autolla kuljettaessa. Lastenkuljetusvaunu ratkaisee vanhempien kuntoiluongelmat, sillä nyt lapset pääsevät mukaan pyöräilylenkeille ja vanhemmat saavat entistä enemmän haasteita pyöräilyynsä. Eikä sovi unohtaa luontoa, sillä lastenkuljetusvaunun avulla voidaan auto jättää pihaan ja näin säästetään ympäristöä saasteilta, jotka auto aiheuttaa. Tutustu nyt Bikester.fi sivuston lastenkuljetusvaunujen tarjontaan, josta löydät muun muassa:

  • yhden hengen lastenkuljetusvaunuja
  • kahden hengen lastenkuljetusvaunuja
Lastenkuljetusvaunu on monipuolinen perheen apulainen, sillä samaan aikaan kun viet lastasi esimerkiksi päiväkotiin, saat tarpeellista liikuntaa, tai kauppamatka edestakaisin sujuu vaivatta pyöräilemällä lapsi pyöräilyvaunussa, johon myös kauppakassit sopivat kätevästi. Vaunun kuljettamisesta mukana saat erinomaista vastusta pyöräilyysi, ja samalla hoidat liudan juoksevia asioita, joten mikä voisi olla täydellisempää. Näin vältyt huonolta omalta tunnolta, kun lasten ja kauppareissun vuoksi otit taas kerran auton pihasta. Nyt olet vapaa liikkumaan perheen pienimmän kanssa lähes minne vain, sillä lastenkuljetusvaunu kuljettaa lapset turvallisesti polkupyöräsi perässä paikasta toiseen, minne menetkin. Valikoimamme koostuu yhden ja kahden istuttavista lastenkuljetusvaunuista, joista voidaan valita perheelle sopivin kuljetusratkaisu. Vaunuja on monenlaisia, kuten esimerkiksi yhden hengen vaunut, joka sopivat neljästä viiteen vuotiaille lapsille. Monipuolisimpia lastenkuljetusvaunuja voidaan käyttää myös kävellessä tai juostessa mukana tulevan kätevän vetoaisan paikalle kiinnitettävän eturenkaan kanssa. Laadukkaimmissa vaunuissa on myös kätevä erikseen avattava hyönteisverkko ja sadesuoja, ja ne mahdollistavat silti laajat näkymät ulos. Ohjaustanko on säädettävissä kahteen eri asentoon, ja lapsella on mukava pehmustettu istumapaikka pehmustetuilla turvavöillä.
Lastenvaunu polkupyörään netistä!

Bikesterin valikoiman kahden hengen lastenkuljetusvaunut ovat tilavia ja käteviä vaunuja, joiden suunnittelussa on pyritty keveyteen ja käytännöllisyyteen. Vaunujen valmistuksessa on otettu huomioon lasten turvallisuus sekö kätevyys polkupyörän kanssa käytettynä, erinomaista mukavuutta matkan taittoon unohtamatta. Vaunujen kuomumateriaali on valmistettu vedenkestävästä materiaalista ja lisäksi osassa lastenkuljetusvaunuja on myös kätevä säädettävä aurinkosuoja, jotta aurinko ei pääse häikäisemään lasten silmiä, tai sade ja tuisku eivät pääse kiusaamaan. Pyöräilyvaunu sopii täydellisesti pyöräileville perheille, jotka jättävät auton mieluusti kotipihalle ja yhdistävät liikunnan ja arjen touhut liikkuen polkupyörällä, jossa on kätevä lastenkuljetusvaunu perässä. Vaunuissa on mittava määrä erilaisia ominaisuuksia, joista voidaan mainita esimerkiksi lukitusjärjestelmä, taittamisen helppous, erinomainen seisontajarru, ja tietenkin säädettävissä oleva istuin, jossa lapsesi voi rauhassa ottaa vaikkapa päiväunet. Huomaa, että istuin on ergonomisesti muotoiltu, jolloin pyöräilykypärä sopii hyvin istuimen muotoiluun. Vaunuissa on pehmustetut olkavyöt sekä istuinosat, jotka voi pestä. Lastenkuljetusvaunun paino on keskimäärin hieman yli 10 kiloa ja keskimääräinen maksimikantavuus on noin 45 kiloa. Osassa lastenkuljetusvaunuja on myös säädettävä ohjaustanko ja kävelyä varten lisätty rengas. Monimuotoinen lastenkuljetusvaunu on mukava kuljetusväline kävellen, juosten ja pyöräillen. Huomaa, jos aiot säilyttää vaunuasi ulkotiloissa, kannattaa se suojata sateen ja tuiskun varalta erityisellä suojalla, jotta vaunusi säilyy upeana pitkään.


Hyvä tietää

Lastenkuljetusvaunut ovat erinomainen innovaatio, josta on paljon iloa ja myös hyötyä. Vaunulla kuljetetaan lapset eri paikkoihin ja harrastetaan pyöräilyä vastuksella lähes automaattisesti. Kauppareissut onnistuvat loistavasti, sillä tarakan sijaan elintarvikkeet kulkeutuvat kotiin kätevästi lastenkuljetusvaunussa, ja silti löytyy paikka myös lapsellesi, jos olet varautunut kaksihenkisen vaunun hankkimiseen. Tietenkin on myös muutamia asioita, jotka on hyvä muistaa pyöräillessä kuljetusvaunun kanssa. Kannattaa varautua siihen, että polkeminen saattaa olla hieman raskaampaa vaunun kanssa, mutta keho tottuu siihen nopeasti. Yleisesti sanotaan, että edullisemmat vaunut painavat enemmän kuin hintavammat. Polkemisen raskauteen saattaa vaikutta myös riittämätön ilma renkaissa, joten kannattaa tarkistaa renkaiden ilmat. Polkemisen raskaus voi myös johtua polkupyörän kunnosta, joten on hyvä tarkistaa pyörän kunto ennen kuin lastenkuljetusvaunu kiinnitetään polkupyörään. Liikenteessä on muistettava, että vaunu on polkupyörän jatkeena, joten teiden ylittäminen on tehtävä turvallisesti vaunussa olevia lapsia ajatellen. Hieman korkeampihintaisiin lastenkuljetusvaunuihin on saatavilla myös sukset alle, jolloinka vaunua voidaan käyttää pulkkana. Vaunuja voidaan käyttää myös lastenvaunuina kaupassa, kun hankit polkupyörästä kätevästi irrotettavan mallin. Näin lapset voivat istua vaunussa myös kaupan sisällä, mikä on erittäin kätevää.