Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Puskuritelineet pyörän kuljetukseen
Polkupyörien kuljettaminen auton takaosassa olevassa puskuritelineessä on yleensä polttoainetaloudellisempaa kuin niiden kuljetus kattotelineessä. Myös lastaus on helpompaa, ja pysäköintihallien tai autotallien käyttö yleensä ongelmatonta. Useimmat takatelineet vaativat kuitenkin, että autossa on vetokoukku. Oikeaa mallia valittaessa on huomioitava, kuinka monelle pyörälle telineessä on tilaa sekä enimmäiskuormitus. Muita tärkeitä kriteerejä ovat lukittavuus ja helppo pääsy ajoneuvon tavaratilaan myös pyörätelineen ollessa kuormitettu. Kaikki tämän kategorian mallit on hyväksytty ja testattu tieliikennekäyttöön.

Puskuritelineet pyöränkuljetukseen

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Saris Thelma 2 Pyöräteline
Saris Thelma 2 Pyöräteline
Saris
Thelma 2 Pyöräteline
OVH 489,95 € 251,95 €
ilmainen toimitus
- 48 %
ALE

Pyörätelineellä polkupyörä mukaan automatkalle!


Tämän päivän nopeatempoisessa maailmassa ovat nopeat ja näppärät tuotteet ne, jotka menestyvät. Aikaa on säästettävä tavalla tai toisella kiihtyneen elämäntavan mukaisesti, ja tähän kuuluvat myös erilaiset harrastukset, kuten erilaiset urheilulajit. Tämän päivän lapset ovat hyviä esimerkkejä aikojen muutoksista, sillä suuri osa nykyajan lapsista ja nuorista ovat koulunkäynnin ohessa aktiivisia myös vapaa-aikanaan, jolloin paineet kohdistuvat vanhempiin. Perheen vanhemmat hoitavat kuljetuksen, sillä useimmiten harrastukset sijaitsevat ajomatkan päässä, ja kuljetukseen tarvitaan vanhempien apua. Usein vanhemmat sopivat keskenään vuoroittaisesta kuljetuksesta, jolloin säästyy aikaa, polttoainetta, sekä myös luontoa, koska yhdellä tai kahdella autolla saadaan kuljetettua useampi lapsi kerrallaan. Pyöräily on harrastus, joka on houkutellut yhä useampia laajaan harrastajien joukkoonsa, sillä pyöräily on muutakin kuin ajelua pitkin pyörätietä. Pyöräilystä löytyy mittava määrä erilaisia lajeja, jotka puhuttelevat juuri tämän päivän lapsia ja nuoria. Freeride, trail ja downhill sanat saavat vanhemmat kohottelemaan kulmakarvojaan, sillä monelle lajit ovat täysin uusia ja outoja. Innokkaat lapset polkupyörineen odottelevat autosi luona lähtöä harjoituksiin, ja silloin tulee kuljettajalle vasta mieleen, että mihinkähän ne pyörät oikein sijoitetaan. Tässä vaiheessa voi Bikester auttaa, sillä Bikester.fi sivustolta löytyy mitä monipuolisimpia korkealaatuisia polkupyörätelineitä, jotka kiinnitetään kätevästi vetokoukkuun tai auton takaosaan. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien pyörätelineitä, kuten esimerkiksi:

Pyöräteline vetokoukkuun edullisesti netistä

Telineitä yhdelle tai useammalle pyörälle!

Joskus on jokaisella varmasti tullut eteen tilanne, kun polkupyörä on jouduttu kuljettamaan autolla. Vanha temppu on tunkea pyörä auton takakonttiin, jolloin eturengas jää yleensä ulkopuolelle pyörimään. Sitten on sidottu mustekaloilla takaluukku kiinni vetokoukkuun tai muuhun kiinteään. Tällä tavalla ei potkita pitkälle, kun on vuorosi toimia pyöräilyä harrastavien lasten kuljettajana, sekä kuljettaa mukana myös lasten polkupyörät kokoontumispaikalle. Bikester ratkaisee ongelman kerta heitolla, sillä meidän valikoimastamme löydät luotettavat tuotemerkit, jotka ovat kehitelleet polkupyörätelineitä jo vuosikymmeniä, jotta juuri sinä saisit parhaimman mahdollisen kuljetusvälineen polkupyörillesi. Valikoimastamme löytyy erinomaisia polkupyörätelineitä sekä auton vetokoukkuun tai auton takaosaan kiinnitettäväksi. Thule on valmistanut vetokoukkuun asennettavia polkupyörätelineitä, joista voidaan valita erikokoisia versioita. Thulen telineisiin mahtuu jopa neljä polkupyörää ja koska telineet sijaitsevat matalalla, pyörien lastaaminen ja purkaminen on helppoa. Thule EuroWay G2 on kätevä polkupyöräteline vetokoukkuun, johon sopii kaksi polkupyörää. Se on helppo taittaa kokoon säilytystä varten, joten se mahtuu useimpiin tavaratiloihin. Tässä mallissa on kätevä poljinkäyttöinen kallistustoiminto, jonka ansiosta auton tavaratilaan pääsy käy helposti myös silloin, kun pyörät on kiinnitetty telineeseen. Mahtava yhden käden säädettävä kiinnitys ja pieni sulkuvoima telineen kiinnittämiseen tekevät telineestä erittäin hyvän kaikille käsille. Pumppusolkiset renkaiden kiinnityshihnat tekevät erittäin helpoksi renkaiden kiinnittämisen. Thule ClipOn High on käytännöllinen ja vakaa takaoveen kiinnitettävä kahden polkupyörän teline, joka pitää takavalot hyvin näkyvillä. Auton ja polkupyörien kanssa kosketuksissa olevat osat on päällystetty hyvin suojaavalla kumilla. Kaikki polkupyöräkehikot ovat käteviä irrotettavia pyörien kiinnittämistä varten. Pyörätelineen kiinnittäminen käy helposti takaluukkuun Thulen ainutlaatuisen pikakiinnitysjärjestelmän ansiosta. Pikakiinnityshihnat voidaan myös säätää erikokoisille renkaille. Tämä malli on myös helppo taittaa kokoon säilytystä varten. Ulompi pyöräpaikka on lukittavissa kätevästi telineeseen. Tämän polkupyörätelineen sopivuus juuri sinun autoosi kannattaa tarkistaa Thulen sivustoilta.


Pyörät mukaan tavaratilaa tuhlaamatta!

Jos haluat kuljettaa kolme polkupyörää, ja sinulta puuttuu autosta vetokoukku, voit hankkia Ecklan polkupyörätelineen, joka kiinnitetään auton takaosaan. Eckla Ecklafant on suunniteltu kolmelle tai neljälle polkupyörälle ja valmistettu teräksestä ja alumiinista, jolloin teline on helppo käsitellä ja kiinnittää autoon. Ecklafant sopii myös useimpiin markkinoilla oleviin autoihin, ja kiinnittäminen onnistuu takapuskuriin. Auton takaluukku voidaan avata polkupyörien ollessa kiinnitettynä. Ecklafant on täydellinen lasten polkupyörien kuljetusväline, jossa on liikutettavat kiskot, ja joka voidaan tarpeettomana taittaa kasaan, jolloin teline vie vain vähän tilaa. Kaikki liikkuvat osat on myös lukittu varkaudenesto suojauksella. Minimalisti, joka etsii kompaktia ja pieneen säilytystilaan mahtuvaa pyörätelinettä autoon ilman vetokoukkua voi tutustua Bikesterin valikoiman Eckla Porty-telineeseen. Tämä universaali polkupyörän kuljetusteline on edullinen ja sopii lähes mihin autoon vain. Eckla Porty on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joka kuljettaa maksimissaan kolme polkupyörää kerrallaan. Telineen kiinnittäminen käy muutamassa sekunnissa, ja telineessä on alhainen ilmanvastus, jolloin se säästää myös polttoainetta.