Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa -60 %* valituista pyö­ristä
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Taskulamput

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Hinta

että

Värit

  • vihreä
  • sininen
  • valkoinen
  • musta
  • turkoosi
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Black Diamond Ion Avaimenperälamppu, musta
Black Diamond Ion Avaimenperälamppu, musta musta
Black Diamond
Ion Avaimenperälamppu, musta
24,95 €
Pikatoimitus
Edelrid Bodhi Lamppu, valkoinen/vihreä
Edelrid Bodhi Lamppu, valkoinen/vihreä valkoinen/vihreä
Edelrid
Bodhi Lamppu, valkoinen/vihreä
49,95 €
Pikatoimitus
Black Diamond Ion Avaimenperälamppu, sininen
Black Diamond Ion Avaimenperälamppu, sininen sininen
Black Diamond
Ion Avaimenperälamppu, sininen
24,95 €
Pikatoimitus
Black Diamond Ion Avaimenperälamppu, turkoosi
Black Diamond Ion Avaimenperälamppu, turkoosi turkoosi
Black Diamond
Ion Avaimenperälamppu, turkoosi
24,95 €
Pikatoimitus

Taskulamppu on pimeällä paras ystäväsi!

Suomessa pimeä vuodenaika kestää noin yhdeksän kuukautta, eikä ulkona liikkuminen kaupunkien keskustan ulkopuolella yksinkertaisesti onnistu ilman lisävaloa. Pyöräily ja ylipäänsä ulkoilu vaatii riittävästi valoa, jotta se olisi mukavaa ja ennen kaikkea turvallista. Bikesterin kevyet ja tehokkaat taskulamput ovat oiva apu iltaulkoilijalle. Reippaallakin kävelylenkillä taskulamppu kulkee mukana kädessä eikä haittaa liikkumista. Valaisin täydentää pyörän kiinteää valoa, esimerkiksi dynamovalon lisäksi tarvitset lampun, joka valaisee silloinkin kun pyörä ei liiku. Paristokäyttöinen lamppu ei myöskään lisää ylimääräistä vastusta polkemiseen.
Kätevästi irrotettava kiinnike pyörän runkoon mahdollistaa lampun käyttämisen pyörän ohella myös muualla. Lamput on suunniteltu siten, että valokiila on mahdollisimman käyttäjäystävällinen, syvä mutta riittävän leveä jotta liikkuminen on turvallista.

Pitkäikäiset LED-valot takaavat näkemisen pimeällä, olitpa liikkeellä pyörällä tai kävellen. Bikesterin valikoimissa on paitsi normaaliparistoilla, myös ladattavilla paristoilla varustettuja taskulamppuja. Ladattavilla paristoilla on useita etuja:

  • Ne lisäävät lampun käyttömukavuutta, voit vaihtaa paristot lennosta kun sinulla on täyteenladatut varaparistot aina laturissa.
  • Ladattava paristo on ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska jätettä kertyy vähemmän.
  • Laturi säästää myös rahaa koska voit ladata kertahankintana ostettuja paristoja lukuisia kertoja.
  • Juuri ladatuissa paristoissa on enemmän tehoa kuin marketparistoissa.
Kun harkitset taskulampun ostoa pyöräilyä ja ulkoilua varten, tarkista samalla muutkin valotarpeesi. Ovatko pyörän etu- ja takavalo kunnossa? Olisiko tarvetta otsalampulle? Vai vaihtaisitko kuitenkin dynamovaloon?

Taskulamppu edullisesti netistä

Riittävä valaistus tuo turvallisuutta ja käyttömukavuutta ulkoiluun ja pihatöihin

Kotona ja harrastuksissa on syytä olla useampi kuin yksi taskulamppu. Jokaisella perheenjäsenellä on pyörään kiinnitetty lamppu, lisäksi kotona on hyvä olla varalamppu valmiina helposti löydettävässä paikassa äkillisen sähkökatkoksen varalta. Muistathan pitää lampun paristot täynnä jotta valaisin on tarvittaessa nopeasti käyttövalmis! Autotalliin, varastoon ja kesämökille tarvitaan omat lamput, niiden avulla pimeän vuodenajan ulkotyöt sujuvat mallikkaasti. Takkapuiden haku tai auton alla työskentely ei onnistu ilman riittävää kohdevaloa. Taskulampun tarkka valokiila on kätevä apu myös ahtaisiin paikkoihin pudonneiden esineiden etsimisessä. Pieni valaisin ei paljoa paina repussa tai käsilaukussa. Autossa ja veneessä lamppu on välttämätön osa perustyökalupakkia jo oman turvallisuutesi takia.

Bikesteristä valoa pimeään

Selaa valikoimaa rauhassa kotonasi ja tee tilaus helposti verkossa. Tyytyväisyytesi takaamiseksi vaihtoaika on kokonaista 30 päivää. Turvallisen ja huolettoman ostamisen tarjoaa Bikester, sinun pyöräkauppasi netissä.