Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Otsalamput - handsfree-valaistus
Otsalamppujen tärkeimmät edut ovat ilmeiset: kätesi ovat vapaat ja valo kohdistuu tarkalleen sinne minne katsot. Mutta monet näistä lampuista ovat myös erittäin voimakkaita, ja niiden valaistusarvot voivat olla jopa 1500 lumenia tai enemmän, joten niitä ei voida käyttää liikenteessä. Mutta, kun kirkas valo on välttämätön, olipa sitten kyseessä luola tai yöllinen ajo, otsalamput sopivat täydellisesti näihin tarkoituksiin. Jotkut mallit soveltuvat myös käytettäväksi yhdessä kypärän kanssa.

Otsalamput

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Virtalähde

 • Ladattava akku 2
 • Paristo 1

Valon kantama in m

m
m

Valmistaja

Tuoteperhe

 • Petzl PERFORMANCE 1

Värit

 • harmaa
 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
SIGMA SPORT Headled II Otsalamppu
SIGMA SPORT Headled II Otsalamppu
SIGMA SPORT
Headled II Otsalamppu
24,95 €
Pikatoimitus
ALE
Petzl Performance IKO Core Otsalamppu, musta
Petzl Performance IKO Core Otsalamppu, musta
Petzl
Performance IKO Core Otsalamppu, musta
90,00 €
Pikatoimitus
ALE

Otsalamppu tuo liikkumiseen vaivattomuutta pimeällä!

Ympärivuotinen ulkoiluharrastaja liikkuu useimmiten pimeällä, ilman luonnonvaloa. Turvallinen liikkuminen edellyttää riittävää valaistusta, saat lisävaloa ulkoiluun Bikesterin otsalamppujen avulla.
Otsalamppu on kätevä kumppani muun muassa näihin ulkoharrastuksiin:

 • Pyöräily
 • Lenkkeily
 • Retkeily, geokätkentä
 • Ratsastus
 • Suunnistus

Laadukkaat, pitkäikäiset ja energiatehokkaat LED-valot toimivat AAA-paristoilla, niiden käyttöikä riittää useiden tuntien yhtäjaksoiseen toimintaan. Otsalamppu ei himmene pidemmälläkään lenkillä. Bikesterin lamppujen mukana toimitetaan myös paristot samaan hintaan, näin lamppu on heti käyttövalmis. LED-valon lumen-teho riittää valaisemaan ympäristön ja kulkuväylän niin että urheilu tai työskentely on turvallista ja mukavaa. Joustavan kuminauhakiinnityksen avulla otsalamppu pysyy tukevasti päässä vauhdikkaassakin menossa, kuminauha mahdollistaa lampun puettavaksi myös kypärän päälle.
Nauti liikunnasta mihin vuorokauden- ja vuodenaikaan hyvänsä. Pimeä ilta ei ole enää este pyöräretkelle tai lenkkeilylle kun pukeudut oikein ja näyt riittävän hyvin ulkona.

Otsalamppu edullisesti netistä

Mihin tahansa valoa tarvitsetkin!

Pimeän vuodenajan ulkoilijan on turvallisuuden takaamiseksi kiinnitettävä erityistä huomiota omaan näkyvyyteen ja valaistukseen. Heijastimen, pyörän valon ja otsalampun ansiosta autoilijat ja kanssakulkijat näkevät sinut riittävän aikaisin, ja toisaalta sinun näkökenttäsi on mahdollisimman laaja. Älä enää kompastele pururadan kuoppiin tai epätasaiseen latuun.
Otsalamppu sopii yhtä lailla kevyelle iltalenkille kuin rankkaan liikuntaan. Päähän, kypärään tai ohjaustankoon kiinnitettävä valo vapauttaa kädet ja helpottaa liikkumista.

Ulkoilun lisäksi kevyt lamppu on näppärä apulainen monenlaisiin tarkoituksiin kotona, esimerkiksi pimeässä kellarissa, autotallissa tai varastossa liikuttaessa. Kun käsissä on voitava kantaa tavaraa, on otsalamppu kaikkein helppokäyttöisin valonlähde. Älä kompastele pimeissä portaissa, pidä valo aina käyttövalmiina ja sen paristot täynnä. Auto- tai putkiremontti, pudonneiden esineiden etsiminen ahtaista paikoista... Käyttötarkoituksia löytyy lukematon määrä. Kesämökin ulkohuussireissu iltapimeällä on huomattavasti mukavampi valon kanssa! Eikä mikään estä käyttämästä lamppua lisävalona sisätiloissa, tarkkuutta vaativissa töissä jos näkökyky ei tunnu enää olevan parhaimmillaan. Lamppu onkin oiva lahjavinkki vaikka isoisälle.

Bikester houkuttelee ostamisen vaivattomuudella!

Pyöräilijän ja ulkonaliikkujan ensimmäinen etappi on Bikester. Verkkokaupan valikoimista löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet, varusteet ja varaosat.
Otsalamppu on niin sunnuntaipyöräilijän kuin vakavan harrastajan vakiovaruste, voit valita omiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopivimman lampun nettikaupasta. Valikoiman selaaminen on helppoa, tilauksesi toimitetaan nopeasti ja maksutapoja on useita. Useimmat tuotteet lähetetään heti tilausta seuraavana päivänä. Tiesithän myös, että yli 99 euron pienpaketteihin toimitukset saat ilman toimitusmaksua!