Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1
Harjoitusvastukset & rullat - sisätrainerit pyörääsi
Harjoitusvastuksia on kahta päätyyppiä; kiinteät telineet eli sisätrainerit sekä treenirullat. Kiinteissä malleissa pyörä kiinnitetään takanavastaan telineeseen ja etupyörä pysyy paikallaan maassa. Treenirullilla harjoiteltaessa pyörää ei kiinnitetä mihinkään, vaan ajetaan yksinkertaisesti rullien päällä. Näin saadaan aikaan luonnollinen ajotuntuma, mutta se vaatii myös hyvää tasapainoa ja keskivartalon hallintaa. Voit käyttää lähes aina suosikkipyörääsi molemmissa harjoitusvastuksissa, jotka on myös helppo säilyttää/varastoida käytön jälkeen.

Harjoitusvastukset

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Rakenne

 • kiinteä vastus 5
 • Rullat 3
 • Suoraveto 2

Jarrutussysteemi

 • Ilman jarrujärjestelmää 3
 • magneettijarru 7

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 2
 • 1
 • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Tacx Galaxia Rullaharjoitusvastus
Tacx Galaxia Rullaharjoitusvastus
Tacx
Galaxia Rullaharjoitusvastus
239,95 €
ilmainen toimitus
Elite Tuo Home Trainer 2019/2020
Elite Tuo Home Trainer 2019/2020
Elite
Tuo Home Trainer 2019/2020
OVH 439,95 € 359,95 €
ilmainen toimitus
- 18 %
-35% EXTRA
Elite Tuo Turbo Harjoitusvastus
Elite Tuo Turbo Harjoitusvastus
Elite
Tuo Turbo Harjoitusvastus
OVH 469,95 € 362,95 €
ilmainen toimitus
- 23 %
Elite Nero Harjoitusvastus
Elite Nero Harjoitusvastus
Elite
Nero Harjoitusvastus
709,95 €
ilmainen toimitus
Saris H3 Smart Harjoitusvastus
Saris H3 Smart Harjoitusvastus
Saris
H3 Smart Harjoitusvastus
OVH 1 099,00 € 837,95 €
ilmainen toimitus
- 24 %
SALE DEAL
KINETIC Rock & Roll Control T-6500 Turbo Harjoitusvastus
KINETIC Rock & Roll Control T-6500 Turbo Harjoitusvastus
KINETIC
Rock & Roll Control T-6500 Turbo Harjoitusvastus
OVH 779,95 € 610,95 €
ilmainen toimitus
- 22 %
SALE DEAL
KINETIC Road Machine Control T-6400 Turbo Harjoitusvastus
KINETIC Road Machine Control T-6400 Turbo Harjoitusvastus
KINETIC
Road Machine Control T-6400 Turbo Harjoitusvastus
OVH 629,95 € 488,95 €
ilmainen toimitus
- 22 %
SALE DEAL
Elite Drivo II Harjoitusvastus
Elite Drivo II Harjoitusvastus
Elite
Drivo II Harjoitusvastus
OVH 989,95 € 889,95 €
ilmainen toimitus
- 10 %
SALE DEAL
Elite Quick-Motion Harjoitusvastus
Elite Quick-Motion Harjoitusvastus
Elite
Quick-Motion Harjoitusvastus
OVH 449,95 € 409,95 €
ilmainen toimitus
ZYCLE Smart ZPro Turbo Harjoitusvastus
ZYCLE Smart ZPro Turbo Harjoitusvastus
ZYCLE
Smart ZPro Turbo Harjoitusvastus
439,95 €
ilmainen toimitus
Uusi
Sisätreenit harjoitusvastuksilla ja treenirullilla

Etsitkö neuvoja sisäpyöräilyvälineistä?

Lue lisää

Harjoitusvastus auttaa treenaamaan joka säällä!

Pyöräilyn harrastaminenon lisääntynyt huomattavasti viime vuosina, ja erilaiset pyöräilylajit ovat lisääntyneet samalla kun uusia tapoja kilpailla polkupyörällä keksitään. Kilpaharjoittelu pyöräilijällä on vaativaa, ja siksi harjoitellaankin ulkomailla erilaisissa olosuhteissa, mutta kuitenkin kesäisissä olosuhteissa. Niille, jotka harrastavat pyöräilyä ihan omaksi ilokseen ja kunnon ylläpitämiseksi, eivät Suomen vuodenajat ole kovinkaan mairittelevat, sillä kesä kun tuppaa olemaan lyhyt ja talvi vuorostaan pitkä. Ratkaisu tähän pulmaan löytyy harjoitusvastuksesta, joka on laite, jonka avulla voidaan pyöräillä sisätiloissa ja jopa kotona omassa olohuoneessa. Harjoitusvastuksia on useita erilaisia, joista voidaan valita sopivin, ja näin päästään harjoittelemaan pyöräilyä sisätiloissa silloin kun ulkona piiskaa pistävän kylmä sade tai lumi tuiskuaa tiet tukkoon. Näin voit kotona lämpimässä pitää kuntoasi yllä ja samalla katsoa vaikkapa suosikkielokuvaasi tai kuunnella suosikkibändejäsi. Bikester tarjoaa kaikille innokkaille pyöräilijöille laajasta valikoimastaan erinomaisia harjoitusvastuksia, joiden ansiosta pyöräilyä voidaan harrastaa myös kotona. Selaa meidän monipuolista harjoitusvastusten valikoimaamme, josta löydät esimerkiksi:

 • rullavastukset
 • magneettivastukset
 • ergovastukset
 • virtuaalivastukset
 • lisätarvikkeet
Harjoitusvastus edullisesti netistä!

Harjoitusvastuksien laajasta valikoimasta löydät omasi!

Harjoitusvastuksia löytyy useita erilaisia, joista voi valita omaan harjoitustyyliin sopivan laitteen. Harjoitusvastukset voidaan jakaa eri ryhmiin, joista luultavasti tunnetuin on perinteinen rullavastus, joka menee pieneen tilaan erinomaisen teleskooppi ominaisuutensa ansiosta. Valikoimastamme löytyy erinomainen Tacx Antares-harjoitusvastus, joka toimii vapaarullavastuksena. Rullat on suunniteltu tavalla, joka tekee niiltä putoamisen lähes mahdottomaksi. Vapaarullissa käytetään painavia kartiomaisia rullia. Ajamisen helppous mahdollistaa rentoutumisen tavalla, joka tarjoaa paremman suorituskyvyn. Harjoitusrullilla ajaminen vaatii kuitenkin keskittymistä tekniikkaan, joten samalla kun pyöräilet, kehität niin tasapainoa, kuin pyöritystekniikkaakin. Rullat on mahdollista taittaa kuljetusta tai säilytystä varten ainoastaan 80 cm pituiseen pakettiin. Tämä laite sopii myös ratapyöräilijöille. Antares on kevyt, noin 8 kiloa ja enimmäiskäyttäjäpainona on 120 kiloa. Tacx Booster on harjoitusvastus, joka luetaan magneettivastuksiin. Se on markkinoiden ylivoimaisesti vahvin vastus jonka voima riittää jopa ammattilaisten voimaharjoitteluun pienellä pyöritysteholla. Harjoitusvastuksen nykyaikainen innovatiivinen muotoilu, tukeva rakenne ja käyttö ovat tämän vastuksen keskeisiä elementtejä. Tacx Bushido on luultavasti maailman edistyksellisin ergovastus, ja langattomana sellaisena ensimmäinen laatuaan. Bushido harjoitusvastus on täysin langaton, ja voit unohtaa kytkemisen sähköverkkoon, sillä laite ja ohjausyksikkö keskustelevat langattomasti, mikä mahdollistaa laitteen käytön lähes missä vain. Tämän ergovastuksen toimintoja ovat muun muassa nopeus, kadenssi, voima, syke, muisti, matkamittari ja ohjelmointimahdollisuus. Virtuaalivastus Tacx I-Genius sisältää VR-paketin sekä Tacx Trainer Softwaren 4.0 version. Vastuksessa on erittäin voimakas langaton moottorijarru, sekä langaton yhteys jarruyksikköön, VR-yksikön ja PC:n välillä. Voit tuottaa oman sähkösi vastusta varten PowerBack-yksiköllä. Maksimiteho vastuksella on 1500 wattia. Tällä ergovastuksella saat realistisen ajotuntuman tietokoneohjatun vauhtipyörän ansiosta ja harjoitusvastuksella voidaan ajaa tehokkaasti myös matalalla pyöritysnopeudella.

Harjoitusvastuksella realistista harjoittelua kotonasi!

Tacxin uusimmat virtuaalivastusmalli yhdistävät Bushidon langattoman tekniikan uuteen ohjausrunkoon ja virtuaaliajomahdollisuuksiin. Ominaisuuksina ovat äärimmäisen tehokas moottorijarru, joka takaa realistisen ajotuntuman, Powerback- yksikkö käyttää tuotetun voiman uudelleen. Virtuaalivastuksiin on saatavilla myös erilaisia videoita, joka saa pyöräilyharjoituksiin uutta vauhtia. Elite Qubo Fluid on valikoimamme hiljaisimpia harjoitusvastuksia, joka sopii 20-29 tuuman rengaskokoihin. Vauhtipyörä, joka on kokonaan öljyssä, tarjoaa hyvän vastuksen myös hiljaisemmilla nopeuksilla. Rullapaine asettuu automaattisesti pyöräilijän painon mukaan, mikä nopeuttaa harjoittelun aloittamista. Tästä harjoitusvastuksesta käy polkupyörän kiinnittäminen ja vapauttaminen nopeasti yhdellä ainoalla liikkeellä. Säilytys on ihanteellista, sillä harjoitusvastus on taitettavissa nopeasti kasaan. Kinetic Rock And Roll on omaperäinen harjoitusvastus, joka kantaa erittäin tyylikästä nimeä. Tämä persoonallinen harjoitusvastus on todella kevyt, sillä painoa vauhtipyörällä on ainoastaan 2,8 kiloa. Tällä laitteella saat aidon ajotuntuman sivuttaiskallistuksilla olevan ajorullan ansiosta. Tämä innovatiivinen harjoitusvastus on myös yhteensopiva Pro-vauhtipyörän kanssa. Myös harjoitusvastuksiin on suunniteltu erilaisia lisätarvikkeita, joilla voidaan piristää pyöräilyharjoittelua. Bikester on varannut valikoimaansa erilaisia ja eri valmistajien harjoitusvastusten tarvikkeita, kuten esimerkiksi harjoitusvastuksen tukia, sykemittareita, akselimuttereita, vetohihnoja rullille, mattoja, jotka suojaavat lattiaa kosteudelta ja naarmuilta, sekä vaimentaa harjoittelusta tulevaa ääntä. Valikoimastamme löytyy myös käteviä kasseja harjoitusvastuksen kantamiseen, siirtämiseen ja säilytykseen.