Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

SRAM Rival 1

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
SRAM Rival Dropper Actuator Levyjarru Vasen Etu Flat Mount -kiinnitys 950mm
SRAM Rival Dropper Actuator Levyjarru Vasen Etu Flat Mount -kiinnitys 950mm
SRAM
Rival Dropper Actuator Levyjarru Vasen Etu Flat Mount -kiinnitys 950mm
OVH 309,95 € 127,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 58 %
ALE
SRAM Rival Dropper Actuator Levyjarru Vasen Taka Flat Mount -kiinnitys 2000mm
SRAM Rival Dropper Actuator Levyjarru Vasen Taka Flat Mount -kiinnitys 2000mm
SRAM
Rival Dropper Actuator Levyjarru Vasen Taka Flat Mount -kiinnitys 2000mm
OVH 309,95 € 123,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 60 %
ALE
SRAM Road Rival AXS X-Sync Eturatas 12-vaihteinen DM, musta
SRAM Road Rival AXS X-Sync Eturatas 12-vaihteinen DM, musta
SRAM
Road Rival AXS X-Sync Eturatas 12-vaihteinen DM, musta
OVH 109,95 € 36,95 €
  • Versiot: 43T
Pikatoimitus
- 66 %
ALE

Laaja SRAM Rival 1 –osasarja kattaa vaativatkin tarpeet

Nyt muuttuu maantiepyöräilyn määritelmä - päällystetty tai päällystämätön tie, cyclocross tai triatlon, ratapyöräily tai määränpää tuntematon - tämä Sramin osasetti takaa sen, etteivät tekniset ominaisuudet pysäytä matkantekoa. SRAM Rival 1 tarjoaa työkalut ja tekniikan vastaamaan kaikkiin haasteisiin. Alun perin vain halvempiin maantiepyöriin kehitetystä sarjasta on kypsynyt ajan saatossa vaikuttava kokoelma osia, josta löytyy niin vannejarrut kuin laajaskaalaiset vaihteistotkin, suuret ja keskisuuret kasetit, hydrauliset levyjarrut ja 1x11-vaihteistot sekä niiden lisä- ja varaosat.

Kampia, jarruja ja vaihtajia – taattua huippulaatua

Takavaihtajien mallistosta on saatavana Rival 22, jonka saa alumiinisena sekä keskipitkällä että lyhyellä häkillä. Tämä klassisen tyylikäs musta-harmaa vaihtaja on yhdistettävissä 11-vaihteiseen vaihteistoon. Sen keskipitkän mallin kapasiteetti on pienimmällä hammaspyörällä 11-hampainen ja suurella 26-32 -hampainen. Vastaavasti lyhyen vaihtajan kapasiteetti on pienimmällä hammaspyörällä 11-hampainen ja suurella 25-28-hampainen. Huomioithan, myös että parhaan ajonautinnon saavuttamiseksi suosittelemme käytettäväksi myös Rival-sarjan etuvaihtajia.

Vannejarruvalikoimastamme on saatavana SRAM Rival 22 -sarjan Cantilever-jarruja niin ikään musta-harmaana. Sen jarruteho on omaa luokkaansa, vaikka jarrutussysteemi onkin mekaaninen. Dual-pivot-muotoilu lisää jarrutusvoimaa ja parantaa havaittavasti jarrutustehoa. SRAM Rival 1 -levyjarrut ovat sen sijaan optimoitu tuottamaan juuri oikean jarrutehon teknisiltä ominaisuuksiltaan vaativimpiin cyclocrossiin ja maantieajoon sekä muuhun kilpa-ajoon. Nämä hydrauliset levyjarrut on suunniteltu käytettäväksi koko käden jarrutustekniikalla ja jarrunesteet tulisikin vaihtaa aika-ajoin optimaalisen jarrutuksen aikaansaamiseksi.

SRAM Rival 1 kampi on 5-siipinen, erityisesti maantie- ja matka-ajoon suunniteltu, isältä pojalle kestävä systeemi. Kammen voi helposti yhdistää muihin SRAM Rival 1 -sarjan tuotteisiin ja se on tarkoitettu 11-vaihteisiin pyöriin ja järjestelmiin.

  • Osasarja sisältää laajan valikoiman lisä- ja varaosia kaikkiin tarpeisiin
  • Osat sopivat erityisesti maantiepyöräilyyn
  • Osat ovat tyylikkään mustia tai metallin värisiä
  • Osien laatu on omaa luokkaansa

Tutustu ja kokoa oma pakettisi

Lisätietoja malleista löydät nettisivultamme, josta voit myös lukea lisää SRAM Rival 1- ja 22 -osasarjojen tuotteista sekä koko SRAM-valikoimasta. Ostopäätöksen tehtyäsi tee tilaus jo saman tien ja toimitamme tuotteet sinulle viikon sisällä. Erityinen huomionarvoinen tekijä on se, että toimitamme yli 99€ tilaukset ilman postituskuluja. Muista siis koota näistä loistavista osista itsellesi sopiva kokonaisuus parhaiden tulosten saavuttamiseksi.