Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
SQlab kuva
SQlab – Ergonomian ekspertit
SQlab-brändi edustaa ergonomisia, laadukkaita tuotteita. Oikea pyöräilyasento on ensiarvoisen tärkeä pyöräilijöille. Pyöräily ei ole hyvällä istuimella pelkästään helpompaa, vaan on myös polvia ja selkää säästävää. SQlab on ottanut tehtäväkseen luoda satuloita, ohjaustankoja ja pyöränosia, jotka kannustavat oikeata pyöräilyasentoa parhaiden terveysstandardien mukaisesti. Saavuttaakseen tämän, yritys tekee yhteistyötä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa tuotteittensa kehittämisessä.

SQlab

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
SQlab 821 2.0 Ohjainkannatin Ø25,4mm 35°, musta
SQlab 821 2.0 Ohjainkannatin Ø25,4mm 35°, musta
SQlab
821 2.0 Ohjainkannatin Ø25,4mm 35°, musta
OVH 39,95 € 12,95 €
  • Versiot: 70mm
Pikatoimitus
- 67 %
ALE

Sqlab kehittää ergonomisia pyörän osia!

Osavalmistaja Sqlab on peräisin Saksan Taufkirchenista. Yritystä johtaa Stefan Staudte, joka ammatiltaan urologi, mutta myös innokas pyöräilijä. Sqlab valmistaa mm. satuloita, kahvoja, polkimia, ohjainkannattimia ja pohjallisia. Yritys käyttää tarkkaa tieteellistä tutkimusta ja testausta hyväksi tuotannossaan. Se on perehtynyt erittäin syvällisesti ihmisen anatomiaan ja keskittyy varsinkin ergonomian parantamiseen pyöräilyssä. Päämääränä on täydellisesti istuvien tuotteiden valmistaminen eri pyöräilylajeihin ja rakenteeltaan erityyppisille ihmisille. Sqlabin satuloissa on huomioitu paineen jakautuminen perineum alueelle lääketieteellisesti oikein. Uudella tavalla suunniteltu satula estää puutumista, tunnottomuutta ja hermoratojen toimintaa haittaavia verenkierron häiriöitä. Kaikissa Sqlab satuloissa on madallettu nokkaosa. Satulat on valmistettu niiden käyttötarkoituksen perusteella. Istuinluiden ja satulan kontaktikohta on erittäin merkityksellinen pyöräilijän ajokokemuksen kannalta. Yleissääntönä satulan valinnassa voidaan pitää tätä perussääntöä: Mitä pystympi pyöräilijän ajoasento on, sen leveämpi satulan tulee olla. Jokaiselle lajille ominainen ajoasento vaikuttaa satulan muotoiluun. Esimerkiksi maastoajossa tyypillisiä ovat tiukat kaarteet ja jyrkät nousut. Maastosatulan kaareva ja hiukan normaalia pidempi nokka antaa ajajalle mahdollisuuden vaihtoehtoisiin ajoasentoihin. Mm. 610 Active satulassa on molemminpuolinen kallistusmahdollisuus, joka myötäilee lantion biomekaanisia liikkeitä jokaisella polkaisulla tai pyörähdyksellä. Samaa ominaisuutta hyödyntää maantiepyörän 611 Active. Maantielle tarkoitetut satulat tarjoavat miellyttävää käyttömukavuutta pitkällä matkalla kisassa, treenissä ja kuntoilussa. Triathloniin tehty 613 on saanut hiukan leveämmän etuosan ja siihen enemmän toppausta. Tällainen malli antaa pyörän kuljettajalle enemmän liikkumatilaa. Kaupunkiin ja retkikäyttöön Sqlab suosittelee 621-sarjaansa, josta löytyy mm. mallit Active, Nano ja Airflow. Tutustu sivustomme Sqlab valikoimiin:Osta Sqlab pyöränosat Bikesterilta!

Bikesterilta saat uusimman teknologian parhaita paloja!

Pienetkin asiat ovat yllättävän tärkeitä kovien kisatulosten saavuttamiseksi. Sqlabin kahvoilla otat pyöräsi hyvin hallintaan. Niiden ergonominen muoto vähentää kyynärluuhun kohdistuvaa painetta. Sormien ote kahvoista on napakka ja luistamaton. Sqlabin kahvat on muotoiltu sormien luonnollisen otteen mukaisesti. Tämä ote antaa lisää ajoturvallisuutta pyöreisiin kahvoihin verrattuna. Kahvojen pintakuvion rakenne antaa pitoa kädelle, eikä ote pääse lipsumaan. Sqlabin polkimissa on saatavana normaali, laajennettu tai lyhennetty akselin pituus. Omaan kokoon mitoitettu akseli mahdollistaa fysiologisesti paremman asennon jaloille. Normaalia pidempi akseli hyödyttää varsinkin suurikokoisia pyöräilijöitä. Kapealanteiset ja pienikokoiset pyöräilijät saavat hyvän ajoasennon lyhyemmillä akseleilla. Pohjalliset ovat myös hyvä keino parantaa ajoasentoa. Ne sopivat monentyyppisiin pyöräilykenkiin ja niitä voi käyttää kävellessäkin. Pyörän mitoittaminen omalle kropalle sopivaksi parantaa ajajan suorituskykyä, terveyttä ja turvallisuutta. Löydät meiltä monia uusimpia pyöräilyalan keksintöjä, jotka auttavat sinua pysymään kunnossa ja kilpailukykyisenä. Katso hyvät tarjoukset sivustoltamme. Ole tarkkana rahan kanssa, sitä ei kannata turhaan tuhlailla. Säästät sievoisen summan kun valitset meiltä tunnettua laatua alennushinnoin. Netistä tilaaminen on kaikkein helpoin tapa tehdä ostoksia ilman ahdistavaa ruuhkassa hermoilua.

Tee pyörästäsi entistä turvallisempi Bikesterin avulla!

Saat meiltä helposti kotiin huippulaatuiset ja teknologialtaan erinomaiset Sqlabin pyöränosat. Tilauksesi käsitellään aina pikaisella aikataululla. Voit myös luottaa verkkokauppamme asiansa osaavaan asiakaspalveluun. Jos sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, voit huoletta ottaa meihin yhteyttä. Palauttaminen on sinulle erittäin vaivatonta ja täysin maksutonta. Voit tehdä palautuksen 30 päivän aikana tilauksestasi.