Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Shimano STEPS

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Shimano STEPS SW-E7000-R Kytkin Oikea Kaapeli 300m apulaitteille joissa kiinnitys
Shimano STEPS SW-E7000-R Kytkin Oikea Kaapeli 300m apulaitteille joissa kiinnitys
Shimano
STEPS SW-E7000-R Kytkin Oikea Kaapeli 300m apulaitteille joissa kiinnitys
OVH 90,95 € 67,95 €
- 25 %
ALE
Shimano Steps EW-SS300 Nopeusanturiyksikkö ja 760 mm Vaijeri
Shimano Steps EW-SS300 Nopeusanturiyksikkö ja 760 mm Vaijeri
Shimano
Steps EW-SS300 Nopeusanturiyksikkö ja 760 mm Vaijeri
OVH 38,95 € 9,95 €
- 74 %
ALE
Shimano Steps SM-BTE80 Lataussovitin for BT-E8035
Shimano Steps SM-BTE80 Lataussovitin for BT-E8035
Shimano
Steps SM-BTE80 Lataussovitin for BT-E8035
OVH 42,95 € 31,95 €
- 25 %
ALE
Shimano Steps SM-DU-E60-A Moottorin Suojakansi 0°, musta
Shimano Steps SM-DU-E60-A Moottorin Suojakansi 0°, musta
Shimano
Steps SM-DU-E60-A Moottorin Suojakansi 0°, musta
OVH 12,95 € 4,95 €
- 61 %
ALE
Shimano Steps SM-DU-E60 Moottorin Suojakansi 45°
Shimano Steps SM-DU-E60 Moottorin Suojakansi 45°
Shimano
Steps SM-DU-E60 Moottorin Suojakansi 45°
OVH 11,95 € 3,95 €
- 66 %
ALE

Parhaan suorituskyvyn tarjoavat Shimano Steps -komponentit

Shimano on pitkän linjan konkarimerkki, joka tunnetaan laadukkaista polkupyörän komponenteistaan ja vaihdesarjoistaan. Shozaburo Shimano perusti nimeään kantavan yrityksen jo vuonna 1921, mistä lähtien yritys on tuonut pyöräilyn markkinoille viimeisimpiä teknologioita hyödyntäviä ratkaisuja. Shimanon insinöörit kehittävät jatkuvasti erinomaisen toimivuuden polkupyöriin tarjoavia ratkaisuja niin maantie- ja maastopyöriin kuin kaikkiin muihinkin polkupyörämalleihin. Shimano on brändi, jonka tunnistavat lähestulkoon kaikki, ja brändin valmistamat osat ja vaihteistot nauttivat tänä päivänä suurta suosiota sekä pyöräilyä harrastavien että pyöräilyn ammattilaisten keskuudessa ympäri maailman.

Useat markkinoilla saatavilla olevat pyörämallit on varustettu jo valmiiksi Shimanon huippulaadukkailla komponenteilla ja vaihteistoilla – joko täysin tai osittain. Yhä useampi pyöräilyyn vihkiytynyt haluaa kuitenkin tuunata pyöräänsä itse, mistä johtuen Shimanon valmistettuja komponentteja voi hankkia yksitellen itse asennettaviksi. Laadukkainkin pyöränosa tai vaihteisto tulee joskus käyttöikänsä päähän, ja myös tästä syystä on tärkeää, että kutakin laatubrändin valmistamaa komponenttia on saatavilla erikseen. Shimanon tuotevalikoima on tänä päivänä suorastaan valtava, ja siihen lukeutuu useita eri tuoteperheitä, joten jokaisen vaativan pyöräilijän on helppo löytää omiin tarpeisiinsa sopivat Shimano-osat.

Shimano Steps on polkupyörän komponenttien tuoteperhe, johon kuuluu monipuolisesti erilaisia pyöränosia, kuten eturattaita sekä erilaisia kytkimiä, koteloita ja näyttöjä useisiin eri pyörämalleihin soveltuvina malleina. Shimanolle ominaiseen tapaan jokainen Shimano Steps -komponentti on kehitetty tarjoamaan pyöräilyyn parasta mahdollista suorituskykyä. Varustamalla pyöräsi Shimano Steps -komponenteilla varmistut siis saavasi pyöräreiteillesi varmaa toimivuutta ja parempia suorituksia.

Esimerkkejä Shimano Steps -komponenteista

Arvostetun laatubrändin valmistamat Shimano Steps -komponentit ovat läpikäyneet tiukat testit, ennen kuin prototyypit ovat kehittyneet lopulliseen muotoonsa ja löytäneet tiensä markkinoille. Näin ollen voit olla varma, että kukin osa on kehitetty palvelemaan pyöräilyssä parhain päin. Tässä muutamia esimerkkejä edistyksellisen Shimano Steps -tuoteperheen komponenteista:

  • Shimano Steps e6100 on eturattaiden sarja, jonka eturattaat sopivat niin kaupunki- ja retkipyöriin kuin sähköpyöriinkin. Teräksestä valmistetut e6100-eturattaat ovat painoltaan mahdollisimman kevyitä ja ulkonäöltään moderneja. Sarjaan kuuluu myös vaihdevipujen koteloita retkipyörien voimansiirtoon.
  • Shimano Steps e7000 on vaihdevipujen kytkin- ja kotelosarja, johon kuuluvat tuotteet taipuvat niin retkiajoon kuin maastopyöräilyn kaikkiin alalajeihin. Sarjan kytkimiä on saatavilla sekä ohjaustangon vasempaan että oikeaan kahvaan asennettavina malleina.
  • Shimano Steps e8000 -kytkimet on kehitetty maastopyörien ja retkipyörien voimansiirtoon. Näissä edistyksellisissä kytkimissä on aktivoitavissa kätevä Power Walk -tila, jonka avulla pyörää voidaan työntää ylämäkeen jopa portaissa tai muissa erittäin jyrkissä kulkuväylissä.

Laatua pyöräilyyn kattavasta verkkokaupasta

Tilaa nyt laadukkaat Shimano Steps -komponentit Bikesterin verkkokaupasta. Shimanon lisäksi löydät meiltä pyöränosia myös pyörämaailman muilta huippulaadukkailta tuotemerkeiltä. Valtava valikoimamme kattaa tietysti myös polkupyörät sekä kaikki mahdolliset pyörätarvikkeet alan osaavimmilta brändeiltä.