Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Shimano Nexus

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Shimano NEXUS SL-3S41 Vaihdekahva 3-vaihteinen Oikea, musta/hopea
Shimano NEXUS SL-3S41 Vaihdekahva 3-vaihteinen Oikea, musta/hopea
Shimano
NEXUS SL-3S41 Vaihdekahva 3-vaihteinen Oikea, musta/hopea
OVH 20,95 € 12,95 €
- 38 %
ALE
Shimano Nexus Revoshift SL-C3000 7-vaihteinen CJ-NX10:een, musta
Shimano Nexus Revoshift SL-C3000 7-vaihteinen CJ-NX10:een, musta
Shimano
Nexus Revoshift SL-C3000 7-vaihteinen CJ-NX10:een, musta
OVH 16,95 € 8,95 €
- 47 %
ALE
Shimano Nexus Revoshift SL-C3000 7-vaihteinen CJ-NX40, musta
Shimano Nexus Revoshift SL-C3000 7-vaihteinen CJ-NX40, musta
Shimano
Nexus Revoshift SL-C3000 7-vaihteinen CJ-NX40, musta
OVH 19,95 € 9,95 €
- 50 %
ALE
Shimano SM-RTC60 Jarrulevy 5-reikäinen Hartsi
Shimano SM-RTC60 Jarrulevy 5-reikäinen Hartsi
Shimano
SM-RTC60 Jarrulevy 5-reikäinen Hartsi
OVH 33,95 € 9,95 €
  • Versiot: 160mm
- 70 %
ALE

Shimano Nexus tarjoaa kestävää laatua pyörääsi

Vaihteisto on yksi pyörän toiminnan ja ennen kaikkea voimansiirron kulmakiviä. Toimiva vaihteisto tarkoittaa, että pyöräily sujuu rullaavasti eteenpäin, vaihteet vaihtuvat lähes huomaamattomasti eikä menosta tule liian raskasta ylämäissäkään. Vaihdetyyppejä on pääasiassa kahta erilaista: napavaihteita sekä ketjuvaihteita. Jokainen pyöräilijä varmasti tuntee pyöräilyn huippumerkin Shimanon, joka on erikoistunut laadukkaiden pyöränosien valmistukseen. Jos pyörässä on Shimanon osat, se yleensä tarkoittaa sitä, että niiden kestävyydestä ei tarvitse murehtia eivätkä ne aiheuta juurikaan huoltamista. Näihin seikkoihin niiden suosio perustuukin. Nexus ei eroa merkin muista tuotteista. Shimano Nexus -sarja sisältää napavaihteistoja, kampisarjoja, rattaita, jarrukahvoja, ketjuja ja vaihdekahvoja. Shimano lanseerasi Nexus-sarjan vuonna 1995 tuomalla markkinoille seitsemän- ja nelivaihteiset sisäiset napavaihteet. Vuoteen 2006 mennessä valikoimaan kuuluivat lisäksi kolmivaihteiset ja 8-vaihteiset mallit. Shimano Nexus 7 on ollut yksi sarjan suosikkituotteita ja tämä napadynamo on edelleen pinnalla, vaikka 8-vaihteinen tarjoaa yhden vaihteen enemmän. Nexusin napavaihteet ovat yhteensopivia vain Shimanon rullajarrujen kanssa, eivät levyjarrujen. Shimano Nexus -sarjan tuotteet ovat sopivimpia retki- ja kaupunkipyöriin. Shimano nexus Revoshifter 7-vaihteinen

Joustavuutta, hiljaista tehokkuutta ja vähemmän huoltamista

Napavaihteiden etuja on monia. Voit vaihtaa vaihteita polkematta, mikä on erinomainen ominaisuus kaupunkiajossa, kun joudutaan pysähtelemään paljon liikennevaloissa. Toisaalta suurin osa nykyisistä vaihteista sallii vaihtamisen polkiessa, mutta vaihde siirtyy usein vasta sitten, kun polkemista kevennetään. Vaihteiden vaihtaminen on ylipäätään paljon sujuvampaa kuin ketjuvaihteissa malleissa sekä lisäksi tehokkaampaa ja itse polkeminen on todella kevyttä. Napavaihteisto kärsii vähemmän rikkoutumisia, eikä sitä tarvitse huoltaa yhtä paljon. Vaihteisto on suljetun kuoren sisällä, joten muta, pöly, hiekka tai vesi eivät pääse sinne. Shimano Nexus -sarjan napavaihteistot ja muutkin sarjan osat ovatkin lähes huoltovapaita ja siksi sopivat pyöräilijälle, joka ei välitä itse huoltaa tai korjailla pyöräänsä. Koska napadynamo ei altistu lialle ja vedelle, se myös kestää kauan. Lisäksi napavaihteiston käyttö pidentää ketjun käyttöikää ja mahdollistaa sen, että ketjun voi suojata ketjunsuojalla, joka suojelee ajajan vaatteita rasvalta ja vaurioilta.

Shimanon vaihteistoissa on käytössä Gear Change Support -mekanismi, joka käyttää hyödykseen jonkin verran polkuvoimaa vaihdettaessa vaihdetta alaspäin. Lopputuloksena on nopea ja tarkka vaihtaminen, jota tuskin huomaa. Se tekee vaihteiden vaihtamisesta jopa 300 prosenttia tehokkaampaa kuin ilman kyseistä mekanismia. Uskomatonta, mutta Shimanon keksinnöt usein ovat! Bikesterilta on saatavilla myös Shimanon Nexus -kampisarjoja, jotka kytketään napavaihteen voima-akseliin. Napavaihteiden välitys hoidetaan rattaiden avulla, ja löydät nekin meiltä Shimanon Nexus-sarjasta. Ota mukaasi myös saman sarjan kiertovaihdekahva, jolla vaihteiden vaihto onnistuu näppärästi kahvaa kiertämällä.

Parhaat pyöränosat Bikesterilta

Jos löysit jo kaiken tarpeellisen Shimano Nexus -sarjasta, löytyy meiltä paljon muita Shimanon tuotteita. Olisiko aika uusia Shimanon polkimet tai hankkia upouudet Shimanon pyöräilykengät, joilla polkutehon saa siirrettyä kunnolla jaloista pyörään? Tiesithän, että Shimanolta löydät myös valtavan valikoiman pyöräilyvaatteita, joista valita uutta täydennystä vaatekaappiisi. Olemme huomanneet, että Shimanon pyöräilypaidat ei vain koskaan voi olla liikaa. Niiden hengittävyys ja kosteuden siirto sekä tietenkin tyylikäs ulkonäkö tekevät niistä kelvolliset myös vapaa-ajan viettoon ja arkeen. Jos taas ennemmin etsit kunnollisia ja kestäviä pyöräilyhousuja, käy katsastamassa Shimanon pyöräilyhousut. Kuten huomaat, Bikesterilta saat kaiken sekä pyörällesi että itsellesi. Varmista siis huoltovapaat ajot Shimanon osilla ja useat miellyttävät ajotunnit Shimanon vaatteilla!