Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Shimano Explorer Series

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Shimano SH-MT701 GTX Kengät, musta
Shimano SH-MT701 GTX Kengät, musta
Shimano
SH-MT701 GTX Kengät, musta
OVH 169,95 € 75,95 €
  • Versiot: EU 38
Pikatoimitus
- 55 %
ALE

Shimano Explorer Series vapaa-aikaan ja ajoon

Japanilainen Shimano on tullut tunnetuksi yhtenä maailman parhaista pyöränosien valmistajista ja tämä jo vuonna 1921 perustettu yritys merkitsee monelle pyöräilijälle laatua ja hyvää toiminnallisuutta. Shimano Explorer Series laajentaa laadun ja toiminnallisuuden koskemaan tällä kertaa pyöräilykenkiä, pyöräilyreppuja, käsineitä, housuja sekä paitoja jotka soveltuvat niin pyörän selässä käytettäviksi kuin rentoon vapaa-aikaan. Sarjan ydinajatuksena on se, että seikkailu saattaa odottaa koska tahansa kulman takana ja silloin on oltava valmiina, oikeissa varusteissa, vaihtamaan lennosta työmatka pikku metsäretkeksi tai pyöräretki iltaan kaupungilla.
Shimano Explorer Series SH-MT501 pyöräilykengät

Teknistä, tyylikästä ja toiminnallista

Shimano Explorer Series soveltuu täydellisesti vapaa-aikaan, mutta vastaa silti teknisten urheiluvarusteiden vaatimuksiin esimerkiksi hengittävyyden, liikkumavapauden ja kätevyyden ansiosta, sekä antaa turvaa heijastavilla yksityiskohdillaan. Sarjan kengät ovat monikäyttöisiä, koska niissä yhdistyy kevyen vaelluskengän ulkonäkö ja kävelyominaisuudet maastopyöräkengän toiminnallisuuteen lukkokiinnityksellä. Samaa monipuolisuutta löytyy sarjan muistakin tuotteista. Lyhyt- ja pitkähihaiset paidat sekä pikeepaidat ovat niin siistin ja tyylikkään näköisiä, että niissä viettää mielellään vapaa-aikaansa, mutta samalla niiden tekniset ominaisuudet, kuten antibakteerinen kangas hajujen estoon ja nopeasti kuivuva materiaali sekä hyvä leikkaus, tekevät niistä täydelliset myös pyörän selässä käytettäväksi. Sama pätee sarjan ajohousuihin.

Shimano Explorer Series tarjoaa myös mahtavan valikoiman selkäreppuja. Sarjan reppumalleista löytyvät esimerkiksi kaupunkiajoon ihanteelliset vapaa-ajan reput, joissa on pehmustettu tietokonelokero sekä paljon tilaa kaikelle tarpeelliselle. Lisäksi ne ovat uskomattoman tyylikkäitä! Reppuja löytyy myös pyöräretkille ja niissä on juomasäiliön mukaanottomahdollisuus. Sarjassa onkin koko joukko käsineitä, joilla ote pitää lujasti, mutta jotka hengittävät hyvin ja tuntuvat siten miellyttäviltä käyttää.

Tilaa Bikesterilta tyyliä ja teknisyyttä samassa paketissa

Shimano Explorer Series -tuotteet ovat monikäyttöisiä, joten kannattaa tilata useampikin tuote ja samalla katsastaa Shimanon pyöränosat sekä muiden huippumerkkien muut pyörävarusteet. Kannattaa laittaa samaan pakettiin kunnon tilaus, sillä yli 99 eurolla tilatessasi saat jo ilmaisen toimituksen. Tiedämme, että koot tai muut yksityiskohdat eivät aina osu nappiin ensimmäisellä kerralla, joten tarjoamme sinulle 30 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä vaihto tai palautus.