Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Shimano Claris

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Shimano Claris RD-R2000 Takavaihtaja 8-vaihteinen, harmaa
Shimano Claris RD-R2000 Takavaihtaja 8-vaihteinen, harmaa
Shimano
Claris RD-R2000 Takavaihtaja 8-vaihteinen, harmaa
OVH 36,95 € 26,95 €
  • Versiot: keskipitkä
- 27 %
ALE

Shimano tekee pyöräilystä entistä toimivamman!

Japanilaisen Shimanon tarinaa alettiin kirjoittamaan vuonna 1921, kun yritys perustettiin tavoitteenaan valmistaa polkupyöriin vapaarattaita. Vapaaratas oli tuon aikaisille markkinoille tervetullut keksintö, joka mahdollisti poljinten paikallaan pysymisen silloin, kun ajetaan polkupyörällä kovaa vauhtia alas mäkeä. Keksinnössä onnistuttiin ja vapaarattaiden suosio oli taattu. Kuten myös Shimanon kestosuosio polkupyörän osien valmistajanakin. Taatusti jokainen nykypyöräilijä tuntee Shimanon merkkinä – vähintäänkin Shimanon vaihteistot ja ketjut ovat takuulla tulleet vastaan niin pyöräilyä intohimoisesti harrastavilla, kilpapyöräilijöillä kuin huvikseen rauhassa rullaavilla fillaristeillakin!
Nykyisin Shimano tarjoaa tuotannossaan teknisiä ratkaisuja pyöräilyn lisäksi myös kalastukseen ja veneilyyn. Tuotekategoriastaan ja siihen kuuluvista tuotteista riippumatta Shimano on nimi, johon luottaessaan voi myös luottaa siihen, että oma harrastus on varustettu kaikkein parhaimmalla teknisyydellä varustetuilla ratkaisuilla. Myös Bikester on huomioinut tämän haaliessaan kokoon nettikauppojen parhainta ja toimivinta valikoimaansa, jonka uumenista löydät vaativaan pyöräilyyn tarvitsemasi Shimano-osat.

Shimano Claris – sarja toimivia teknisiä osia pyörääsi

Shimano Claris on tuoteperhe, joka tarjoaa lukuisat tekniset ratkaisut tämän päivän vaativan pyöräilijän usein haastaviin tarpeisiin. Etu- ja takavaihtaja ovat vaihdepyörän toimintojen kannalta katsottuna tärkeät, sillä niiden ansiosta pyöräilyn voi muuttaa joko kevyemmäksi tai raskaammaksi, kulloisestakin maastosta ja mieltymyksestä riippuen. Shimano Claris -sarjasta löydät etu- ja takavaihtajat moneen erilaiseen pyörään sopien. Tuotesarja tarjoaa myöskin monet muut erilaiset vaihdetarvikkeet, kuten esimerkiksi takapakka tai vaihdekahva. Tule kurkkaamaan Bikesterin ajantasainen Shimano Claris -tuotevalikoima, valitse sen sisältämästä tarjonnasta pyörääsi tarvitsemasi osat, ja samalla annat harrastuksesi toimivuuden alan konkarin käsiin, joka todella taitaa pyörän osien valmistuksen!

Verkkokauppa, joka tarjoaa tuhansia toimivia kilometrejä

Bikesterin verkkokaupassa tutustut helposti ja näppärästi pyöräilymaailman lukuisiin luottonimiin, kuten esimerkiksi pyöräilyjätti Shimanoon ja sen valmistamiin laatuosiin. Ostoksesi Bikesterilla teet aina juuri silloin, kun haluat – tietysti ympäri vuorokauden. Bikester tarjoaa valikoimassaan pyörääsi muun muassa Shimano Claris -sarjan osat, minkä lisäksi muutkin laadullaan loistavat ja osaavat brändit esittelevät runsailla hyllyillämme kaikkein parhaimpia taidonnäytteitään. Kaiken kukkuraksi turvallinen ja luotettava verkkokauppa toimittaa tilauksen perille nopeasti, antaen samalla kaikille tuotteilleen jopa 30 päivän pituisen avokaupan. Löydä uudet luottoratkaisut vaativaan ja toimivaan pyöräilyysi Bikesterilta – ja nauti tuhansista, ja taas tuhansista toimivista kilometreistä!