Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Valitettavasti palautusten ja reklamaatioiden käsittelyssä saattaa esiintyä viivästyksiä tällä hetkellä. Teemme parhaamme, jotta voisimme palvella sinua normaalisti.
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Shimano PD-M520 Polkimet SPD, hopea

ID: 1041002

OVH 55,95 €
44,95 €
- 19 %
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kuvaus

Shimano PD-M520 Polkimet SPD, hopea (silver)

Kepeät ja varmat MTB-polkimet SPD-klosseille. Polkimien akseli on CrMo terästä ja kehys alumiinia parhaan paino-kestävyyssuhteen varmistamiseksi. Avoin rakenne on omiaan estämään turhaa likaa tarttumasta niihin ja se näkyy myös painossa.

Shimanon pyöräilykenkien ja klossien yhdistelmä maksimoi voimansiirron jaloista pyörään.
Shimano on jo vuosikymmenten ajan määritellyt korkeimman tason SPD- ja SPD-SL-polkimissa, ja kilpailijat ovat ainoastaan voineet kulkea jäljessä. Erinomainen suunnittelu ja korkealuokkainen valmistus erottavat Shimanon kilpailijoista. Shimanolla kenkäexpertit työskentelevät yhdessä pyöräexperttien kanssa ja näin kehitystyö on saumatonta. Näin kenkä yhdistyy parhaiten polkimeen. SPD-pyöräilykengän ja- polkimen yhdistelmä muodostaa ihanteellisen yhteyden pyörän ja pyöräilijän välille.

Pyöräilykengät antavat mukavan lisän kaikentasoisille pyöräiljöille. Harrastelijoille pyöräilykengät antavat enemmän voimaa ja tehokkuutta pyöräilyyn sekä pidentävät matkoja. Ammattilaisille taas pyöräilykengät mahdollistavat huippusuorituksen ja maksimaalisen voimansiirron.

SPD-klossisysteemi on kehitetty vastaamaan maastopyöräiljöiden tarpeisiin. Pyöräilykengässä ja polkimessa olevat klossit yhdistetään toisiinsa, mikä saa aikaan napakan, mutta joustavan yhteyden jalan ja polkimen välille. Kehitystyössä päädyttiin jossai vaiheessa siihen, että tavallisen kengän kiinnittäminen polkimeen remmien avulla ei ollut paras vaihtoehto, vaan paras, luonnollisin ja tehokkain vaihtoehto on kehittää kiinnityskohtaa kengän alla. Kehitystyössä on tultu pitkälle ja nykyisin ei ole enää yhtä ainoaa maastopyöräilysuuntausta vaan monia erilaisia erilaisin painotuksin. Näin ovat myös klossit kehittyneet ja SPD-klosseja sekä -polkimia on myös erilaisia. Nämä polkimet sopivat monenlaiseen ajoon nopeista XC-reiteistä haastavan jyrkkiin ja kivisiin mäkiin. Polkimet muokkautuvat helposti omaan ajotyyliisi sopivaksi.

Yksityiskohdat

  • Paremmat itsepuhdistumisominaisuudet kuin mikään muu poljin luokassaan.
  • CroMo-akseli ja lämpökäsitelty tiivistetty kompakti laakeri
  • Säädettävä lukkiutuminen
  • kompakti polkimen runkorakenne, jossa on avoin rakenne painon vähentämiseksi
  • Tiivistetty mekanismi

Tiedot lyhyesti

Paino pareittain
Paino pareittain
380,00 g
Polkimen akseli
Polkimen akseli
Chromoly-teräs
Poljin
Poljin
Lakattu alumiini
Sis. klossit
Sis. klossit
SM-SH51

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
MTB-aloittelijat/Tour, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Aloittelija, Tour / Cross Country, Maraton / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
lukkopoljin
Lukkopoljin
Yhdistettävyys:
SPD
Materiaali
Polkimen akseli:
Chromoly-teräs
Poljin:
Lakattu alumiini
Mitat
Paino pareittain:
380,00 g
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
pareittain
Sis. klossit:
SM-SH51
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
1041002
Valmistajan tuotenumero
E-PDM520S
EAN
4524667060468

Video

Asiakkaiden mielipiteet

4.6
34 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
2
4 Tähdet
11
5 Tähdet
21
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Shimano PD-M520 Polkimet SPD, musta
Andres
Hieno pyörätietokone
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Erittäin laaja toimintojen suhteen, en ole pettynyt Sigmaan, vaikka kuvittelinkin vuorovaikutuksen Komootin kanssa paremmaksi. Minun on vielä opeteltava käyttämään asennettua navigointia.
27.06.2023
Shimano PD-M520 Polkimet SPD, valkoinen
Peter
Parhaat polkimet
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Ne ovat markkinoiden halvimmat polkimet aloittelijoille. Ne ovat niin hyviä, että et tarvitse parempia polkimia. Olen ajanut sillä 10 vuotta. Kerran vuodessa pura, voitele, säädä kartiovälystä ja aja pois. Talvella ajelen aina vanhemmilla polkimilla, koska kylmä vuodenaika voi aiheuttaa enemmän näkövaurioita.
31.01.2023
Shimano PD-M520 Polkimet SPD, hopea
KARL
alkuperäinen osa
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
sopii erittäin hyvin pedaaliin vapautus on erittäin pehmeä vaikka säätäisit sen hieman kovemmin!
29.04.2022