Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Valitettavasti palautusten ja reklamaatioiden käsittelyssä saattaa esiintyä viivästyksiä tällä hetkellä. Teemme parhaamme, jotta voisimme palvella sinua normaalisti.
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Shimano Deore XT M8100 Levyjarru I-Spec EV Etupyörä, musta

ID: 992768

OVH 149,95 €
128,95 €
- 14 %
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Kuvaus

Shimano Deore XT M8100 Levyjarru I-Spec EV Etupyörä, musta (black)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Uudet XT-komponentit asettavat täysin uuden laatustandardin MTB-alalla. Tehokas tehokkaaseen voimansiirtoon ja nopeasti reagoivaan jarruvoimaan. Dynaaminen "Rider Tuned" 11-vaihteisella vaihteistoyhdistelmällä erinomaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Vankka ja luotettava myös karuimmilla poluilla.
Uudet hydrauliset 4-mäntäiset levyjarrut sopivat saumattomasti Deore XT -komponenttivalikoimaan. Ne on suunniteltu niin, että ne mahdollistavat aggressiivisen ajamisen vaativimmassakin maastossa ja tarjoavat samalla turvavarat. Uusissa jarruissa käytetään Shimanon Iice-Tech-lämmönhallintajärjestelmää jarrusatuloiden, yhteensopivien levyjen ja tyynyjen suunnittelussa.

Servo Wave
Servo-Wave-jarruvipu ottaa liikkeensä alussa paljon jarrutusmatkaa, jotta jarrupalat voidaan ohjata jarrulevylle lyhyellä vivun liikkeellä. Kun jarrupala on kiinnitetty, voimansiirtokerroin kasvaa nopeasti. Tämä tarkoittaa, että suurin osa vivun liikkeestä on edelleen käytettävissä jarruvoiman lisäämiseen ja sen tarkempaan hallintaan.

I-Spec II
XT-vivut ovat yhteensopivia I-Spec II -järjestelmän kanssa, jonka ansiosta vaihteenvaihto- ja jarruvivut voidaan kiinnittää ohjaustankoon vain yhdellä kiinnikkeellä, mikä antaa enemmän vapautta ohjaamon suunnitteluun, säästää painoa ja parantaa ergonomiaa monilla säätömahdollisuuksilla. Helppo koota kapealla jarruvivun kiinnikkeellä. Enemmän tilaa ohjaustangossa ja siisti ulkonäkö.

Yksisuuntainen tuuletus
Yksisuuntainen ilmanvaihto on suunniteltu estämään nopeasti ja helposti ilman pääsy hydraulijärjestelmään. Shimano on optimoinut jarrunesteen reitityksen koko järjestelmässä, jotta ilmakuplat eivät pääse jäämään järjestelmään. Jarrunesteen yksisuuntainen reitti yhdessä mineraaliöljyn täyttösuppilon kanssa mahdollistaa puhtaan ja ongelmattoman vuodatuksen.

Yksityiskohdat

  • tasainen, ennustettava ja voimakas
  • yksinkertainen ja puhdas ilmanvaihto yksisuuntaisella verenvuodatuksella
  • tehokas, hallittu jarrutus kaikkiin MTB-ajotyyleihin.
Näytä kaikki mallit Shimano Deore XT (MTB) sarjasta

Tiedot lyhyesti

Jarrukahvan pituus
Jarrukahvan pituus
2-sorminen
Jarrusatulan kiinnitys edessä
Jarrusatulan kiinnitys edessä
Post Mount
Jarrusysteemi
Jarrusysteemi
Hydraulinen

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
MTB-aloittelijat/Tour, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Aloittelija, Tour / Cross Country, Maraton / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
sis. jarrukahvan
Malli:
Etu
Jarrusysteemi:
Hydraulinen
Ominaisuudet
Erityisominaisuudet:
säädettävä tehokkuus, Servo Wave, I-Spec-yhdistettävä, kahvan säätäminen ilman työkaluja, sis. avoimen kiinnitysrenkaan, ergonomisesti muotoiltu kahva, Täytetty asennuskelpoiseksi
Jarrukahva
Jarrukahva:
BL-M8100
Jarrukahvan pituus:
2-sorminen
Vaihdevipu
Vaihdetekniikka:
ei sis.
Jarrusatula
Suositus:
BR-M8100
Jarrusatulan kiinnitys edessä:
Post Mount
Jarrumäntien lukumäärä edessä:
2
Jarrulevy
Suositus:
Suositellut jarrulevyt: SM-RT81, SM-RT86
Jarrupalojen kiinnitys:
ei sis. jarrulevyä
Jarrukaapelit
Suositus:
SM-BH90-SBM
Jarruneste
Jarruneste:
mineraaliöljy
Jarrut
Jarrupalan yhdistettävyys:
G03A Hartsi
Materiaali
Materiaali:
Vipu: alumiini/ pidike: alumiini; pidike: jarrusatula
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
1 Shimano Deore XT BR-M8100 levyjarru VR PM ilman kiinnitysmateriaalia.
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
992768
EAN
4550170445881

Video

Asiakkaiden mielipiteet

4.8
4 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
1
5 Tähdet
3
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Shimano Deore XT M8100 Levyjarru I-Spec EV Etupyörä, musta
Henrik
Hyvä päivitys
Käännetty Ruotsi Alkuperäiseen
Hyvä päivitys Canyon Neuron AL6 -laitteeseeni ja jokaisen pennin arvoinen. Sitten sinun on hiipittävä vähän saadaksesi mitä haluat. Huomattavasti parempi jarrutusteho ja helpompi hallita kuin ennen.
21.10.2021
Shimano Deore XT M8100 Levyjarru I-Spec EV Etupyörä, musta
Grosli
Varo, jarrut!
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Yksinkertaisesti hieno Etsin korvaavaa MPH-jarrua. Shimano XT -jarru on nopea asentaa (YouTubessa on videoita aloittelijoille). sopii myös pyörään, joka ei ole enää uusi ja tekee sen, mitä se on tehtävä jarrutuksen jälkeen, mikä tekee siitä täydellisen. Pidemmillä Dowhillsilla jarrut muuttuvat hieman aggressiivisemmiksi. Sinun täytyy tuntea se. Muuten, jos se tulee todella jyrkäksi, se heittää sinut ohjaustangon yli. Se on hauskaa ja parantaa myös pyöräsi.
05.09.2020
Shimano Deore XT M8100 Levyjarru I-Spec EV Etupyörä, musta
Nick
Aina iloinen
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Minulla oli jo jarru vanhalle erikoistuneelle (esiasennetulle) ja olin erittäin tyytyväinen. Vuosien kuluttua olen tuonut sen takaisin minulle vain jättiläisilleni. Jarru tuli pakkauksena. Pitkä tarina lyhyt ... Olen maallikko, mutta en pelkää paljon. Kaapelit, jotka on asetettu kehyksen läpi, koottu, tuuletettu ja valmis. Hyvä jarru kunnollisella suorituskyvyllä (minulla on 100 kg)
28.05.2020