Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Selle San Marco

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Selle San Marco Aspide Short Sport Satula Open-Fit, musta
Selle San Marco Aspide Short Sport Satula Open-Fit, musta
Selle San Marco
Aspide Short Sport Satula Open-Fit, musta
OVH 58,95 € 49,95 €
  • Versiot: 155mm
- 15 %
ALE

Selle San Marco - pyörän satuloita italialaisena käsityönä

Selle San Marco -satulat ovat käsityönä Italiassa tehtyjä, erittäin laadukkaita ja ammattilaisten suosimia. Yrityksellä on pitkät perinteet pyörän satuloiden valmistamisesta, sillä se on perustettu jo vuonna 1935, lähes 80 vuotta sitten. Nykyisin Selle San Marco on käsite - synonyymi erinomaisuudelle, korkealle laadulle sekä tyylille. Pitkä kokemus, paras teknologia sekä suunnittelu luovat yhdessä täydellisen käsintehdyn tuotteen. Selle San Marco -satulat ovat uniikkeja globaalissa mittakaavassa, helmi massatuotettujen tuotteiden meressä. Omistautuminen ja intohimo pyöräilyyn ja kauniiden, kestävien ja funktionaalisten tuotteiden valmistamiseen ovat tehdeet Selle San Marco -pyörän satuloista kuuluisan ja historiallisen brändin. Ne ovat olleet ammattilaistasoisten pyöräilijöiden suosiossa jo 50-luvulta lähtien, jolloin Fausto Coppi niitti menestystä niin Ranskan ympäriajossa kuin Italian ympäriajossakin. Selle San Marco on tuottanut erityisesti ammattilaiskäyttöön suunniteltuja satuloita viiden vuosikymmenen ajan, jonka ansiosta brändistä on tullut kiintopiste niin ammattilaisille kuin intohimoisille harrastajille, jotka vaativat satulaltaan korkeaa laatua, huippumukavuutta sekä suorituskykyä. Innovatiiviset keksinnöt, kuten ikoniksi muodostunut maailman ensimmäinen bio-anatomisesti muotoiltu Concor-satula, hiilikuidun käyttö valmistusmateriaalina ensimmäisten joukossa maailmassa, sekä uuden sukupolven parannellut valmistusmateriaalit ja ergonominen muotoilu, tekevät Selle San Marcosta varmasti yhden parhaimmista ja arvostetuimmista pyörän satuloiden valmistajista. Bikesterin verkkokaupasta löydät muunmuassa seuraavat brändin tuotteet:

  • SPID Glamour sekä Racing
  • ERA Dynamic
  • CONCOR Racing, Carbon FS Protek ja Dynamic
  • ASPIDE Racing
  • REGALE Racing

Tutustu myös muihin Sellen merkkituotteisiin:
Tyylikkäät Selle San Marco satulat Bikesterilla!

Laatutietoisen maantiepyöräilijän valinta

Selle San Marco on tunnettu erityisesti maantiepyöräsatuloiden valmistajana. Nyt legendaarinen brändi on päivittänyt kaikki tunnetut ja ikoniset satulansa 2010-luvulle parantamalla niin valmistusmateriaaleja, ergonomiaa kuin muotoilua ja tyyliäkin. Tätä täydellisemmäksi on satulan hankala päästä! Ikoninen, vuonna 1978 syntynyt Concor on yksi Selle San Marcon lippulaivatuotteista ja satulaa löytyy useampaa eri mallia. Concor Racing on vahvistetusta hiilikuidusta valmistettu, kevyt kilpailukäyttöön tarkoitettu satula. Se on täytetty biovaahdolla, joka mukailee lantion liikkeitä ajon aikana. Kiskot ovat Xsilite -materiaalia, joka koostuu silikonista, titaniumista ja hiilikuidusta, ja on sekä kevyttä, kestävää että vedenkestävää. Concor Carbon FX Protek on maastokäyttöönkin sopiva, aggressiivinen ja helppo satula. Se on erittäin kevyt, mukavuushakuinen ja valmistettu DNA (Dynamic Node Action) -hiilikuidusta, joka mahdollistaa kiskojen entistä suuremman jäykkyyden ja estää turhaa kiertymistä. Protek -teknologia kasvattaa tuotteen kestävyyttä. Selle San Marco -satulat sopivat erityisen hyvin kilpailukäyttöön, mutta myös intensiiviseen ja intohimoiseen harrastamiseen. Niiden innovatiiviset materiaaliratkaisut sekä muotoilu tekevät näistä käsityötaidon mestarinäytteistä kestäviä, ergonomisia ja äärimmäisen mukavia. Lisäksi Selle San Marco -satuloiden tyylikäs ulkomuoto miellyttää myös esteettistä silmää.

Pyörät ja pyöränosat Bikesterilta

Bikester on pyöräilyyn erikoistunut asiantuntijaliikkeesi verkossa, jonka runsaasta valikoimasta löydät tuotteet kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille maailmanmestareista intensiivisiin harrastajiin sekä peruspyöräilijöistä vasta-alkajiin. Me Bikesterilla tunnemme pyöräilyn maailman ja olemme koonneet sinulle laadukkaan valikoiman arvostettujen ja tunnettujen brändien tuotteita edulliseen hintaan. Tilaat ostoksesi meiltä helposti ja vaivattomasti, sillä tilauksesi toimitetaan suoraan kotiovellesi. Käsittelemme tilauksesi nopeasti ja lähetämme ostoksesi jo tilausta seuraavana arkipäivänä, joten odotteluunkaan ei tuhlaannu turhaan aikaa. Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua sopivien tuotteiden valinnassa verkossa sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella sekä puhelimitse. Koska meille Bikesterilla asiakas on tärkein, annamme tyytyväisyystakuuksesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jonka ansiosta voit palauttaa tuotteita meille, mikäli et ole niihin täysin tyytyväinen.