Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Selle Royal

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hanki Selle Royal -polkupyörän satulat helposti meiltä Bikester.fi

Selle Royal on ollut johtava polkupyörän satuloiden valmistaja yli viiden kymmenen vuoden ajan. Selle Royalin tarina on yksi jatkuvista innovaatioista, joka rakentuu tutkimukseen, teknologiaan ja edistyneeseen suunnitteluun. Selle Royal tunnetaan tänään yli 70 maassa ympäri maailman tuotantolinjoistaan jotka on suunniteltu kaiken tyyppiseen pyöräilyyn. Selle Royal on ensimmäinen valinta yksittäisille pyöräilijöille. Tutustu tämän innovatiivisen tuotemerkin tuotteisiin nyt myös Bkikester.fi sivustolla ja selaa meidän laajaa Selle Royal -valikoimaamme. Sieltä löydät satulat ja muuta tarpeellista, kuten esimerkiksi:

  • Selle Royal Ergogel PlugIn Relaxed
  • Selle Royal Aeroyal
  • Selle Royal Becoz Moderate
  • Selle Royal Classic
  • Selle Royal -kädensijat

Lisätietoa

Selle Royal on polkupyörien satuloiden valmistajien kuninkaallisia, ja sen huomaa myös tuotemerkin luomuksista. Selle Royal satulat ovat mukavia, suurikokoisia ja muhkeita, kuin kuninkaalliset konsanaan. Pitkällä pyörämatkalla tai pyöräilylenkillä pyörän päällä saatetaan viettää jopa useita tunteja päivässä. Satulan mukavuuteen on silloin syytä kiinnittää erityistä huomiota. Satulan mukavuus on yksilöllistä, sillä kaikille ei sovi kapea satula ja toinen puolestaan viihtyy kovassa satulassa. Satulan valinta on henkilökohtaista ja erittäin tärkeää, sillä kun istumaluut ja lihakset kipeytyvät, siinä ei juuri hymyilytä, joten kannattaa heittää ajatus takalistolle ja tutustua Selle Royalin erityisen mukaviin satuloihin. Selle Royal Ergogel PlugIn Relaxed on satula, joka on rento ja osittain läpinäkyvä, jolloin pyöräilijä näkee, kuinka Royalgel™ pehmusteet joustavat ja reagoivat. Tämä malli on muotoiltu tarjoamaan mukavuutta optimaalisella painojakaumalla työmatkalaisille tai vapaa-ajan pyöräilijöille.

Selle Royal Satulat nettikaupassa

Selle Royal Aeroyal on satula maantiellä pyöräilyyn. tämä satula on muovia ja suunniteltu kovaan maantiepyöräilyyn. Selle Royal Becoz Moderate on suunniteltu naisille ja keskitasoiseen ajoasentoon, ja tämä sisältyy Selle Royalin tuotesarjaan, jossa on painotettu ekologisten osien valmistusta. Kaikki Becoz maantiesatulat on valmistettu innovatiivisesta Corkgel -nimisestä materiaalista, ja 20% on orgaanista geeliä yhdistettynä luonnon korkkiin. Cortex päällys on vahvistettua FSC-seritifioitua puujauhoa, ja kauniit leikkaukset ja yksityiskohdat on tehty kierrätetystä nahasta. BIO-pohja on tehty kevyestä biomuovista, joka on valmistettu 100% uusiutuvista luonnonvaroista, ja pehmusteet ja muut pehmikkeet on kehitetty luonnollisista öljyistä. Satulan pehmeys ei automaattisesti tarkoita sitä, että se olisi mukava käytössä. Tärkeintä on valita oikea koko. Satulan pitää olla mitoiltaan sellainen, että se tukee istuinluita, koska paineen tulisi asettua pääasiassa niiden päälle. Jos satula on liian kapea, paine tuntuu istuinluiden välissä olevassa kudoksessa ja voi aiheuttaa puutumista. Liian leveä satula voi puolestaan aiheuttaa ikäviä hankaumia sisäreisiin. Monet pyörämatkailijat suosivat nahkasatuloita, jotka ajan myötä mukautuvat kuskin takapuolen muotoon. Nahkainen satula vaatii usein enemmän huolenpitoa, kuten rasvausta, ja nahkainen satula on suojattava myös sateelta. Nahkasatuloille valmistetaan näppäriä suojuksia, mutta sadesuojana voi käyttää tarpeen vaatiessa vaikkapa muovipussia. Lasten polkupyörän ja satulan kohdalla on myös käytettävä harkintaa. Lapsen istuessa satulalla on jalkojen yletyttävä helposti maahan. Näin lapsi voi tarvittaessa ottaa helposti tukea. Aikuisten pyöränsatula asennetaan siten, että varpaat ylettävät juuri maahan saakka. Tällöin jalka jää polvitaipeesta hiukan koukkuun kun poljin on ala-asennossa ja polkeminen on tehokasta. Kun seisot pyörän päällä molemmat jalat maassa, on hyvä, että pyörän ja ajajan väliin jää vähintään kymmenen sentin tila. Selle Royal Classic on kestävä satula lapsille, jonka rohkea punainen, valkoinen ja mustat raidat muodostavat yhdessä piilotetun Selle Royal -logon. Tämä lasten satula sopii kaikille junioreille.

Tuotemerkin upeat kädensijat sopivat täydellisesti Selle Royalin ylvääseen satulaan. Valikoima koostuu tyylikkäistä ylellisyyden tuntua antavista kädensijoista. Esimerkiksi Mano RoyalGel™ on kädensija, jonka sisällä on geelipehmuste. Yksinoikeudella Bayerin patentoima polyuretaanigeeli, eli ManoRoyalgel™, ja se on yksinomaan Selle Royalille lisensoitu. Vertailevat painejakaumatestit osoittavat, että ManoRoyalgel™-pehmuste takaa korkeimman tason mukavuutta vähentämällä painehuippuja jopa 40%. ManoRoyalgel™ muotoutuu yksilön ajotavan mukaan. Kädensijoillakin on siis väliä, sillä ne tarjoavat polkupyörää piristävän asian lisäksi myös pitoa, ja epämiellyttävän tuntuiset kädensijat eivät ole mukavia tiiviissä käytössä, joten kannattaa tutustua Selle Royalin ylellisiin tuotteisiin.