Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Selle Italia SLR

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Selle Italia SLR -satulat – keveyttä ilman kompromisseja

Selle Italia tunnetaan etenkin Euroopassa ensiluokkaisten satuloiden valmistajana ja merkki onkin myös monien ammattilaispyöräilijöiden valinta. Jokainen pyöräilyä harrastava tietää, kuinka tärkeää oikean mallinen satula on – etenkin pitkillä matkoilla pyörän satulan mukavuus on tärkeässä asemassa, mutta myös lyhyillä matkoilla se voi vaikuttaa suurestikin tuloksiin. Selle Italian vahvuus on ollut etenkin maantiesatuloiden kehityksessä, ja merkin varusteita valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella. Selle Italia SLR -sarja on mallisto erittäin kevyitä mutta kuitenkin kestäviä ja ergonomisesti muotoiltuja satuloita, joiden avulla teet maantieajostasi astetta mukavampaa. Vaikka et kilpailisikaan, kannattaa harkita kevyen satulan hankkimista, sillä satulan vaikutus pyörän kokonaispainoon voi olla yllättävänkin suuri.

SLR-satuloissa kohtaavat ensiluokkainen muotoilu ja tarkoin valitut materiaalit

Selle Italia SLR -sarjan satulat tuotiin markkinoille vuonna 2000. Satulasta tuli heti yksi suosikeista, sillä satulan uskomattoman kevyestä painosta huolimatta sen suorituskyky oli edelleen huipputasoa. Selle Italia ei kuitenkaan lopettanut sarjan kehittämistä, ja sarjaan on lisätty uusia innovatiivisia malleja jatkuvasti. Esimerkiksi vuonna 2012 myyntiin tulivat SLR SUPERFLOW -satulat, joiden muotoilu perustui kaikista uusimpiin tutkimuksiin ergonomisesta asennosta satulassa ja jotka pyrkivät vähentämään lantionalueelle kohdistuvaa painetta istuessa. Superflow-satulat ovatkin saaneet erityiskiitosta kaikilta heiltä, joiden on aikaisemmin ollut vaikeaa löytää mukava asento satulan päällä - etenkin pitkien reissujen aikana.

SLR TM -satulat jatkavat samalla kevyellä linjalla mutta ovat hintapisteeltään entistä useampien budjettiin sopivia. SLR TM -sarjan satulat sopivat erinomaisesti esimerkiksi harrastelijalle, joka etsii kevyttä satulaa loistavalla hinta-laatusuhteella, mutta ei halua sijoittaa siihen suuria rahasummia. Jos maantieajo on sinulle lähinnä viikonloppuharrastus, SLR TM -satula saattaa olla sinulle juuri oikea vaihtoehto!

Luotettava verkkokauppa täynnä parhaita varusteita pyöräilyyn

Satuloiden lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut osat pyörääsi kuten polkimet, tangot ja renkaat. Verkkokaupastamme löydät tietenkin myös kokonaiset polkupyörät sekä sähköpyörät – oikeastaan ihan kaikkea, mitä saatat pyöräilyharrastuksessasi tarvita! Tervetuloa edullisille ostoksille!