Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Britax Römer

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Britax Römer Jockey Relax/Comfort Jalkaterän Hihnat pari
Britax Römer Jockey Relax/Comfort Jalkaterän Hihnat pari
Britax Römer
Jockey Relax/Comfort Jalkaterän Hihnat pari
OVH 11,95 € 4,95 €
Pikatoimitus
- 58 %
ALE
Britax Römer Säätönuppi Istuintyynyyn
Britax Römer Säätönuppi Istuintyynyyn
Britax Römer
Säätönuppi Istuintyynyyn
OVH 11,95 € 4,95 €
Pikatoimitus
- 58 %
ALE

Britax Römer on lastenistuinten aatelia

Brittiläinen Britax aloitti autotarvikkeiden valmistajana vuonna 1938, mutta pian sen jälkeen yritys alkoi keskittyä lastenistuinten ja rattaiden tuotantoon. Nykyisin Britax Römer tunnetaan yhtenä maailman johtavista turvallisuustuotteiden valmistajista, jonka myös kaikki pyöräilijät tuntevat. Sen turvaistuimet ovat maailman parhaiten testattuja ja ne täyttäyvät eurooppalaisen DIN EN 14344 -standardin turvallisuusvaatimukset. Pienten lasten kuljetuksessa turvallisuus on erittäin tärkeää, sillä tarakalla kulkee kaikkein kallein omaisuus. Eurooppalaiseen laatuun voi luottaa!

Istuin täynnä huippuunsa hiottuja ominaisuuksia

Lapsen kuljettaminen pyörän lastenistuimessa on paitsi nopeaa, myös ekologista. Mikään ei ole kätevämpää, kuin kiinnittää pyöränistuin tarakalle ja polkaista liikkeelle. Teet samalla hyvän teon maapallon hyväksi ja hidastat ilmastonmuutosta. Lapsi nauttii maisemista ja raikkaasta ilmasta, samalla kun polkija saa hyvää treeniä. Britax Römer on yksi markkinoiden laadukkaimmista valmistajista, jonka tuotteissa mitään ei jätetä arvailun varaan. Näissä lastenistuimissa tiukat turvallisuusstandardit yhdistyvät parhaimpaan mahdolliseen mukavuuteen.

Pienen matkustajan viihtyvyyteen on kiinnitetty huomiota Britax Römer -istuimissa. Topatut olkahihnat ovat käyttäjälleen mukavat ja helpot kiinnittää. Lisäksi pehmusteet on mahdollista irrottaa pesua varten. Säädettävät jalansijat mukautuvat lapsen kasvuun ja niissä on kätevä kiinnityssolki. Tukevat pinnasuojat estävät vaatetta tai jalkoja liukumasta pinnojen väliin, mikä lisää turvallisuutta. Käytännöllisyyttä on ajateltu viimeiseen asti: selkänoja on säädettävissä yhdellä kädellä, joten istuinta voi helposti kallistaa. Päätukea voi säätää lapsen pituuden mukaisesti, istuin siis kasvaa lapsen kasvun mukana ja sitä voi säätää, jos pikkuveli -tai sisko on hyppäämässä kyytiin seuraavaksi.

Näiden istuinten päällinen on irrotettavissa pesua varten, mikä on erityisesti kurakeleillä arvokas ominaisuus. Värivaihtoehtoja on tarjolla useita, ja Britax Römerin moderni lastenistuin on paitsi kätevä käyttää, myös hyvännäköinen pyöräteitä pitkin viiletettäessä. Myös jälleenmyyntiarvo säilyy korkeana, ja nämä istuimet kestävätkin lapselta toiselle. Tarkista mallikohtaisesti, minkä kokoisen pyörän rengaskoon kanssa kukin pyöränistuin on tarkoitettu käytettäväksi. Lisäksi myös tavaratelineen maksimileveys on hyvä tarkistaa. Jotkin mallit voidaan asentaa myös pyörään, jossa ei ole tavaratelinettä. Tällöin istuin kiinnitetään suoraan runkoon vankalla mekanismilla.

Istuin itsessään painaa muutaman kilon, mikä on otettava huomioon polkupyörävalintaa pohdittaessa. Käytettävässä pyörässä on oltava vankka seisontatuki. Kunnon Britax Römer -pyöränistuimessa pieni kyytiläinen nauttii matkanteosta tuuli tukassaan. Voitte lähteä vaikkapa koko perheen kera eväsretkelle tai uimarannalle - tai miksette taittaisi päiväkotimatkaa kätevästi kaukana liikenneruuhkista ja kumisevista parkkihalleista. Valikoimastamme löydät luonnollisesti paitsi laadukkaat ja turvalliset lastenistuimet, myös kypärät, ajohanskat ja muut oheistarvikkeet pyöräilyyn.

Lapsi tarakalle ja polkemaan Bikesterin kautta

Vieraile vaikkapa pyöräretken evästauolla Bikesterin verkkokaupassa, sivumme toimivat sujuvasti mobiilissa. Kattavista pyöräoppaistamme löydät hyvät ohjeet mihin tahansa pyöräaiheiseen pulmaasi. Tarjoamme yli 99 € tuotteille ilmaisen toimituksen. Voit pohtia kauppaa 30 avokaupan ajan. Me tiedämme, mitä pyöräilijät tarvitsevat, tutustu valikoimiimme! Meiltä myös parhaat lahjaideat pyöräilijöille.