Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Ridley Bikes

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • sininen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Ridley Bikes Ignite A9 SX Eagle, musta
Ridley Bikes Ignite A9 SX Eagle, musta
Ridley Bikes
Ignite A9 SX Eagle, musta
OVH 1 349,00 € 1 199,00 €
  • Versiot: M | 43,5cm (29")L | 48,5cm (29")
- 11 %
ALE
Ridley Bikes Helium Disc 105, musta/sininen
Ridley Bikes Helium Disc 105, musta/sininen
Ridley Bikes
Helium Disc 105, musta/sininen
OVH 3 199,00 € 2 869,00 €
  • Versiot: M | 54cm (28")L | 57cm (28")
- 10 %
ALE
Ridley Bikes Ignite A9 SX Eagle IA907As V2, punainen
Ridley Bikes Ignite A9 SX Eagle IA907As V2, punainen
Ridley Bikes
Ignite A9 SX Eagle IA907As V2, punainen
OVH 1 349,00 € 1 199,00 €
  • Versiot: L | 48,5cm (29")
- 11 %
ALE
Ridley Bikes Ignite A29 7E6 NX Eagle Inspired 1, punainen
Ridley Bikes Ignite A29 7E6 NX Eagle Inspired 1, punainen
Ridley Bikes
Ignite A29 7E6 NX Eagle Inspired 1, punainen
OVH 1 599,00 € 1 319,00 €
  • Versiot: M | 43,5cm (29")
- 17 %
ALE

Ridley Bikes pyörät monipuoliseen ajoon

Belgialainen Ridley Bike on erikoistunut kilpapyöriin. Merkin lippulaiva ovat monikäyttöiset cyclocross pyörät, jotka sopivat nimestään huolimatta sekä kilpailukäyttöön että työmatkojen ja pyörälenkkien taittamiseen. Bikesterin verkkokaupan valikoimista löydät muun muassa seuraavat Ridley Bikes -merkin mallit:

  • Ridley Bikes X-Bow
  • Ridley Bikes X-Ride
  • Ridley Bikes X-Fire

Ridley Bikes pyörät edullisesti verkosta!

Kilpapyörien eliittiä Belgiasta

Ridley Bikes perustettiin vuonna 1997 Belgiassa Flanderin alueella. Pyöräilevä maailma tuntee alueen haastavista sääolosuhteistaan ja vaihelevista maastoistaan. Ridley Bikesin valmistamat pyörät onkin suunniteltu käytettäviksi myös äärimmäisissä olosuhteissa: rankkasateessa, lumituiskussa ja jäästä liukkailla, kivisillä poluilla. Vuosituhannen taitteessa Ridley Bikes nousi Belgian kilpapyörämarkkinoiden johtoon erityisesti laadukkaiden cyclocross pyöriensä ansiosta. Cyclocrossilla on pitkät perinteet Belgiassa, ja kaiken tasoiset tapahtumat vetävät tuhansittain innokkaita faneja. Niinpä ei ole ihme, että myös Ridley Bikes suhtautuu juuri cyclocross pyöriensä laatuun suurella intohimolla ja sydämellä.
Laadukkaiden cyclocross pyörien lisäksi Ridley valmistaa maantie-, maasto-, triathlon- ja fitnesspyöriä. Ridleyn valmistamien pyörien korkea ja lyhyt geometria erottuu hieman useimmista muista pyöristä. Pyörien silminnähden kestävä ja virtaviivainen runko on samalla esteettinen muotoilultaan. Massiiviset putket eivät ole täysin pyöreitä, vaan sivuttaisjäykkyyden ja vakauden maksimoimiseksi emäputki on useissa malleissa poikkileikkaukseltaan hieman ellipsimäinen. Ridley Bikesin pyörille on ominaista myös rakenne, jossa perinteisten erillisten putkien sijaan koko runko koostuu yhdestä kappaleesta. Rakenteet ovat osin onttoja rungon painon minimoimiseksi. Joissain malleissa kaapelit on piilotettu tyylikkäästi rungon sisään. Osasarjat ovat useimmissa malleissa Shimanon aina luotettavaa laatua.
Yksi syy Ridley Bikesin menestykseen kilpapyörien valmistajana on läheinen yhteistyö tuotekehityksen ja kilpapyöräilijöiden muodostamien tiimien välillä. Ridley Bikesin eri pyörämalleja kehitetään jatkuvasti kilpailijoiden palautteen perusteella. Tuloksena Ridley Bikesin pyörien aerodynamiikka, jäykkyys ja vakaus ovat huippuluokkaa.
Ridley Bikesin cyclocross pyörät ovat suosittuja muun muassa maantiepyöräilijöidenkin keskuudessa, sillä ne ovat suhteellisen edullisia perinteisiin maantiepyöriin verrattuna. Ridleyn cyclocrosspyörien edullisemmasta päästä ovat monikäyttöiset X-Bow ja X-Ride. X-Bow - ja X-Ride -malleissa runko on valmistettu alumiinista. X-Bow -sarjan pyörissä on kiinnityspaikat tavaratelineelle ja lokasuojille, jotka suojelevat pyöräilijää likaantumiselta kurakelillä. X-Fire on hieman kalliimman hintaluokan malli, joka sopii erityisesti kisakäyttöön. Sen runko on lujaa mutta kevyttä hiilikuitua. Myös alumiinirunkoisissa malleissa on kevyt kuituhaarukka, joka tuo ajoon ripauksen pehmeyttä. Ridley Bikes toi ensimmäisten valmistajien joukossa cyclocross pyöriinsä myös levyjarrut tavanomaisten vannejarrujen rinnalle. Levyjarrut mahdollistavat nopean ja tehokkaan jarrutuksen ja lisäävät siten pyörän turvallisuutta. Perinteiden ystäville löytyy kyllä myös cyclocross malleja, joissa on vannejarrut. Ridleyn cyclocrosspyörien hyvä sivuttaisjäykkyys tekee niistä luotettavia myös liukkaalla kelillä. Moni vannoutunut maantiepyöräilijä hankkii Ridleyn crossarin erilliseksi talvipyöräksi. Talvikäyttöön tarvitset tietysti pyörääsi myös hyvälaatuiset nastarenkaat, jotka pitävät pyörän tukevasti tien pinnassa. Löydät talvirenkaat verkkokauppamme valikoimasta!

Pyörät joka lähtöön Bikesterista!


Ridley Bikesin kilpapyörien lisäksi löydät Bikesterin verkkokaupasta myös muut pyörät, pyöränosat ja pyöräilytarvikkeet. Meiltä tilaaminen on nopeaa, mukavaa ja riskitöntä! Useimmat asiakaspalvelijamme ovat itsekin pyöräilyn harrastajia ja neuvovat mielellään tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissäsi. Tilauksesi käsitellään jo 24 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Lähetämme tuotteet seuraavana arkipäivänä. Tarjoamme kaikille verkkokauppamme tuotteille 30 päivän palautusoikeuden. Jos mielesi muuttuukin ostoksesi suhteen, voit palauttaa sen helposti ja ilman ylimääräisiä kuluja.