Pyöräkauppa netissä
Pyöräile, ui, juokse! | Meiltä varusteet kesän aktiviteetteihin

Lastensatulat

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Kiinnitys

  • Kynttilä 1
  • Patentti 3

Tuoteperhe

  • Selle Royal Comfort 3

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Selle Royal Ben Satula Lapset, musta musta
Selle Royal
Ben Satula Lapset, musta
9,95 €
  • Versiot: 151mm
Selle Royal Ben Satula Lapset, musta
Selle Royal Candy Satula Lapset, musta musta
Selle Royal
Candy Satula Lapset, musta
9,95 €
  • Versiot: 172mm
Selle Royal Candy Satula Lapset, musta
Red Cycling Products Youth Saddle Lapset, musta/valkoinen musta/valkoinen
Red Cycling Products
Youth Saddle Lapset, musta/valkoinen
19,95 €
Red Cycling Products Youth Saddle Lapset, musta/valkoinen
Selle Royal Froggy Satula Lapset, musta musta
Selle Royal
Froggy Satula Lapset, musta
9,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 150mm
Selle Royal Froggy Satula Lapset, musta

Pikku peppujen alle soveltuvat lasten satulat

Monet meistä on jo unohtanut sen, miltä tuntui silloin, kun ensimmäistä kertaa nousimme pyörän satulaan. Kenties pyörä oli kolmipyöräinen, väriltään vihreä ja siinä oli punainen penkki. Tai sitten se oli muovinen pyörä, jossa oli musta penkki. Joka tapauksessa ensikosketuksemme satulaan on niittänyt polkuamme nykyisyyteen, joka on useimmilla meistä kulunut kaksipyöräisten ajoneuvojen selässä – toisilla enemmän kuin toisilla. Bikester haluaa tarjota pienimmille pyöräilyn harrastajille jotain aivan muuta kuin punaisia mummopyörän penkkejä ja kovamuovisia satuloita. Näin ollen valikoimastamme löytyykin lapsille suunnattuja, pieniä pyöräileviä peppuja helliviä ja ergonomisesti muotoiltuja lasten ja nuorten satuloita. Lasten satulat ovat pienempiä ja muotoilultaan juuri lasten ergonomiaa ajateltuja, ja niiden teknisissä ominaisuuksissa ei ole lainkaan tingitty.

Kouluun tai maastoon pyörällä - satoi tai paistoi

Useimmat lapset taittavat koulumatkansa mieluiten pyörän satulassa. Aktiivisten vanhempien on tuettava lasten hyötyliikuntaa ja silloin pyörän ergonomisesti muotoiltu satula voi olla hyvä lahja pyöräilevälle lapselle tai nuorelle. Myös lasten polkupyörien ominaisuudet mukailevat usein harrastuneisuuden tasoa: meiltä löytyy myös satuloita, jotka on suunnattu maastopyöräilyyn ja cyclocrossiin - sillä olemme sitä mieltä, että tulevaisuuden suuret nimet ansaitsevat pódium-paikan jo nyt. Palkintokorokepaikka saavutetaan vain silloin, kun pyörän kaikki komponentit ovat viimeistä piirtoa myöten hiottu sopimaan lasten tarpeisiin - olipa se sitten lasten liikenneturvallisuuspäivillä tai alamäkipyöräilykisoissa.

Lasten polkupyörän satula voi olla avain pidempiin pyörällä poljettuihin matkoihin ja pyörälenkkien viihtyvyyteen. Kaikkein mieluiten lapset tietysti polkevat itse heti kun taitavat pyöräilyn salat, ja silloin penkkien pituuden määrää se fakta, kuinka mielekästä pyöräily on lapselle. Lapsille on saatavilla sekä jousitettuja satuloita että elastomeerirakenteisia satuloita, jotka ovat miellyttäviä pienen pepun alla. Niiden materiaali on usein synteettistä ja se edesauttaa satulan hengittävyyttä, eikä näin ollen hiosta vaikka pyörälenkki aurinkoisessa säässä venyisikin aavistuksen pidemmäksi. Löydä omalle pienelle pyöräilijällesi sopivin pyörän satula näppärästi palvelevasta verkkokaupastamme!

Tilaa nyt lasten satulat Bikesterilta

Tarjoamme aina nopean toimituksen ja 30 päivän palautusoikeuden, minkä lisäksi ostoksesi ylittäessä yli 99 euron rajan, toimitamme kaiken maksutta. Klikkaa nyt itsellesi ja lapsellesi sopivat satulat ja venytä pyörälenkkejänne hitusen pidemmiksi ja miellyttävämmiksi!