Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Lastensatulat

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Pikku peppujen alle soveltuvat lasten satulat

Monet meistä on jo unohtanut sen, miltä tuntui silloin, kun ensimmäistä kertaa nousimme pyörän satulaan. Kenties pyörä oli kolmipyöräinen, väriltään vihreä ja siinä oli punainen penkki. Tai sitten se oli muovinen pyörä, jossa oli musta penkki. Joka tapauksessa ensikosketuksemme satulaan on niittänyt polkuamme nykyisyyteen, joka on useimmilla meistä kulunut kaksipyöräisten ajoneuvojen selässä – toisilla enemmän kuin toisilla. Bikester haluaa tarjota pienimmille pyöräilyn harrastajille jotain aivan muuta kuin punaisia mummopyörän penkkejä ja kovamuovisia satuloita. Näin ollen valikoimastamme löytyykin lapsille suunnattuja, pieniä pyöräileviä peppuja helliviä ja ergonomisesti muotoiltuja lasten ja nuorten satuloita. Lasten satulat ovat pienempiä ja muotoilultaan juuri lasten ergonomiaa ajateltuja, ja niiden teknisissä ominaisuuksissa ei ole lainkaan tingitty.

Kouluun tai maastoon pyörällä - satoi tai paistoi

Useimmat lapset taittavat koulumatkansa mieluiten pyörän satulassa. Aktiivisten vanhempien on tuettava lasten hyötyliikuntaa ja silloin pyörän ergonomisesti muotoiltu satula voi olla hyvä lahja pyöräilevälle lapselle tai nuorelle. Myös lasten polkupyörien ominaisuudet mukailevat usein harrastuneisuuden tasoa: meiltä löytyy myös satuloita, jotka on suunnattu maastopyöräilyyn ja cyclocrossiin - sillä olemme sitä mieltä, että tulevaisuuden suuret nimet ansaitsevat pódium-paikan jo nyt. Palkintokorokepaikka saavutetaan vain silloin, kun pyörän kaikki komponentit ovat viimeistä piirtoa myöten hiottu sopimaan lasten tarpeisiin - olipa se sitten lasten liikenneturvallisuuspäivillä tai alamäkipyöräilykisoissa.

Lasten polkupyörän satula voi olla avain pidempiin pyörällä poljettuihin matkoihin ja pyörälenkkien viihtyvyyteen. Kaikkein mieluiten lapset tietysti polkevat itse heti kun taitavat pyöräilyn salat, ja silloin penkkien pituuden määrää se fakta, kuinka mielekästä pyöräily on lapselle. Lapsille on saatavilla sekä jousitettuja satuloita että elastomeerirakenteisia satuloita, jotka ovat miellyttäviä pienen pepun alla. Niiden materiaali on usein synteettistä ja se edesauttaa satulan hengittävyyttä, eikä näin ollen hiosta vaikka pyörälenkki aurinkoisessa säässä venyisikin aavistuksen pidemmäksi. Löydä omalle pienelle pyöräilijällesi sopivin pyörän satula näppärästi palvelevasta verkkokaupastamme!

Tilaa nyt lasten satulat Bikesterilta

Tarjoamme aina nopean toimituksen ja 30 päivän palautusoikeuden, minkä lisäksi ostoksesi ylittäessä yli 99 euron rajan, toimitamme kaiken maksutta. Klikkaa nyt itsellesi ja lapsellesi sopivat satulat ja venytä pyörälenkkejänne hitusen pidemmiksi ja miellyttävämmiksi!