Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Sähkötavarapyörät

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Runko - Rakenne

 • Pitkäperäpyörä 2
 • Kaksipyöräinen tavarapyörä 1

Energiamäärä in Wh

Wh
Wh

Minimi kantama in km

km
km

Renkaiden koko

Tyyppi istuintolppa

 • alentaa 2
 • Integroitu satulatolppa 1

Paino in kg

kg
kg

Sallittu enimmäispaino in kg

kg
kg

Värit

 • keltainen
 • valkoinen
 • musta

Tuoteperhe

 • Creme Happy Wagon 2

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Benno Bikes eJoy 5i Easy On, keltainen
Benno Bikes eJoy 5i Easy On, keltainen keltainen
Benno Bikes
eJoy 5i Easy On, keltainen
OVH 4 399,00 € 3 689,00 €
 • Versiot: One Size | 45cm (26")
- 16 %
Creme Happy Wagon 5-vaihteinen, musta
Creme Happy Wagon 5-vaihteinen, musta musta
Creme
Happy Wagon 5-vaihteinen, musta
OVH 4 199,00 € 3 769,00 €
 • Versiot: 44,5cm (24")
- 10 %
Creme Happy Wagon 5-vaihteinen, valkoinen
Creme Happy Wagon 5-vaihteinen, valkoinen valkoinen
Creme
Happy Wagon 5-vaihteinen, valkoinen
OVH 4 199,00 € 3 769,00 €
 • Versiot: 44,5cm (24")
- 10 %

Tavarapyörällä kuljetat kaiken kätevästi

Tavarapyörä, kuormapyörä, laatikkopyörä… Kuten sanotaan, rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta yhtä kaikki, jokainen niistä soveltuu erilaisten asioiden kuljettamiseen vaivattomasti eli niissä kaikissa on mukana jonkinlainen kuljetuslaatikko. Tavarapyöriä on monenlaisia: kaksi- ja kolmipyöräisiä, erityisesti lasten tai tavaroiden kuljetukseen soveltuvia, sähköavusteisia ja täysjousitettuja eli lähes yhtä monenlaisia kuin tavallisiakin polkupyöriä. Tavarapyörä on kätevyydeltään niin mainio, että jotkut ovat jopa korvanneet sillä kaupungissa auton käytön ja säästävät aikaa, rahaa ja luontoa valinnallaan. Jotkut pitävät tavarapyörää niin sanottuna kakkosautonaan. Tavarapyörässä kulkevat niin lapset, muuttolaatikot, ostoskassit kuin vaikka lemmikitkin, joten todella monipuolisesta arjen avusta on kysymys. Tutustu Bikesterin tavarapyörien valikoimaan ja tilaa omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva malli.

Tern HSD 20 LR Musta Tavarapyörä

Tavarapyörä on vaihtoehto autoilulle

Tavarapyörällä kuljetat lapset päiväkotiin ja kouluun, käyt suuremmillakin ostoksilla, ajat harrastuksiin, kuljetat tavaraa kierrätykseen, viet koirat kätevästi koirapuistoon – käyttötarkoituksia on niin monta kuin käyttäjiäkin. Tavarapyörän avulla arki helpottuu, eikä kaupungissa tarvitse käyttää aikaa parkkipaikan etsimiseen tai jumittaa liikenneruuhkassa autojonossa. Jos valitset sähköavusteisen tavarapyörän, selviät pyöräilystä vielä vähemmillä hikipisaroilla ja taitat pidempiä matkoja helpommin ja nopeammin. Sadesää tai talvikaan ei koidu esteeksi tavarapyörän käytölle, sillä voit suojata kuorman suojuksella ja talveksi vaihtaa nastarenkaat alle. Osa tavarapyöristä on taittopyörämallia eli vaikka niillä voi kuljettaa hämmästyttävän määrän tavaraa, toimivat ne myös ilman kuljetusyksikköjä kätevästi taittuvina pyörinä, jotka saa mukaan vaikka autoon tai junaan.

Tavarapyörissä kuljetuslaatikko voi olla pyörän takana tai edessä. Pyörään voit liittää sellaiset varusteet, jotka soveltuvat juuri sille, mitä kuljetat, olipa kyse sitten lapsista, tavaroista tai lemmikeistä. Lapsille sopivissa kuljetuslaatikoissa on hyvät istuimet ja turvavyöt, joten lapset voivat nauttia turvallisesti matkan etenemisen seuraamisesta. Tästä syystä myös yleensä lapset kuljetetaan pyörän edessä, ja lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden jutustella helposti lasten kanssa, joten matka-aikakin on mukavaa yhdessäoloa. Jos tarkoitus on kuljettaa lähinnä tavaroita, pelkistetympi, istuimeton laatikkomalli on soveltuva. Käytitpä tavarapyörää mihin tahansa tarkoitukseen, kannattaa hankkia kuomu suojaamaan kuljetuslaatikkoa, jolloin lapset pysyvät kuivina sateen sattuessa, eivätkä ostokset tai tavarat mene pilalle vaihtelevan sään takia. Kuomuja on niin läpinäkyviä kuin peittäviäkin malleja.

Jos tarkoituksena on pyöräillä ja kuljettaa tavaroita vain lyhyitä matkoja, kolmipyöräinen malli voi olla hyvä vaihtoehto sen tarjoaman lisätukevuuden ansiosta. Se on hyvä vaihtoehto myös iäkkäämmälle henkilölle, joka tarvitsee lisätukea tasapainoon. Kolmipyöräiseen tavarapyörään mahtuvat helposti lasten lisäksi myös tavarat, kuten kauppakassit tai harrastustarvikkeet. Kaksipyöräinen malli on nopeampi ja ne ovat yleensä kevyempiä, mutta vaativat hieman enemmän käsittelytaitoa ja ovatkin omiaan kaupungissa ja hyvillä, tasaisilla pyöräteillä.

Jousitukseen voi kiinnittää myös huomiota, sillä se miten pyörä on iskunvaimennettu, vaikuttaa suoraan kuljettaviin asioihin. Lapset säästyvät liialta poukkoilulta ja tärinältä, ja tavarat säilyvät helpommin ehjinä. Iskunvaimennusta tuovat myös tavarapyörän runkoratkaisut. Tavarapyörissä on levyjarrut, jotka takaavat nopean reagoinnin ja luotettavan jarrutusvoiman myös äkillisissä tilanteissa ja vaihtelevassa säässä.

Bikester tarjoaa jokaiselle sopivat pyöräratkaisut

Bikesterilta löytyvät pyörät jokaiseen käyttötarkoitukseen, halusitpa sitten itsellesi maastopyörän metsäseikkailuihin, luotettavan kiiturin maanteille tai koko perheen luottoajoneuvoksi soveltuvan tavarapyörän laatumerkkien kuten Ternin ja Cuben valikoimasta. Katso myös pyöräilyvaatteiden sekä pyöränosien valikoimaamme, sillä löydät sieltä esimerkiksi kypärät, satulat ja pyöräilytakit sekä sadevaatteet. 99 euroa ylittävällä kertatilauksella saat jo ilmaisen toimituksen ja lisäksi voit hyödyntää tarjoamaamme 30 päivän avokauppaa, jolloin sinun on mahdollista tehdä palautuksia tai vaihtoja tuotteista. Tervetuloa tekemään löytöjä pyöräilyn erikoiskauppaan Bikesterille!