Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Sähköpyörät 45 km/h

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Sähköpyörä 45 km/h – Vauhtihirmu nopeutta arvostavalle

Moottoriavusteinen sähköpyörä tarjoaa miellyttävää helpotusta pyöräilyreittien varrella sekä ylämäissä että silloin, kun voimat ovat ehtymässä pidemmän pyöräilyn päätteeksi. Sähköpyörä toimii muuten tavallisen polkupyörän tavoin, mutta se tarjoaa käyttäjälleen avuksi sähköavusteisuuden tarkoittaen sitä, että pyörän moottori voidaan kytkeä päälle aina, kun tarvetta sähkön mukanaan tuomalle avustukselle ilmenee. Jotkut sähköpyöräilijät käyttävät moottoria lisäapuna koko polkemisen ajan, mikä on sekin mahdollista akun keston puitteissa. Mutta jos sähköavusteisuuden halutaan olevan valmiina apuun tiukoissa paikoissa, kuten jyrkissä nousuissa tai voimien ehtyessä, akkua kannattaa säästää jonkin verran tällaisia tilanteita varten.

Sähköpyörä 45 km/h tuntinopeudella on varsinainen vauhtihirmu, sillä sen sisältämän moottorin tarjoama huippunopeus on saatu huomattavasti tavallista sähköpyörää korkeammalle. Näitä sähköpyöriä kutsutaan ns. speed-pyöriksi, mikä onkin ansaittu nimitys, kun pyöriä verrataan tavallisiin, maksimissaan 25 km/h kulkeviin sähköpyöriin. Speed-kategorian sähköpyörät ovat valloittaneet markkinoita nopeasti, ja ne edustavat viimeisintä sähköpyöräteknologiaa. Sähköpyörä 45 km/h tuntinopeudella sopii hyvin jokaiselle vauhtia arvostavalle niin arkikäyttöön, työmatkoille kuin pidemmillekin reiteille. Cannondale Tesoro Neo X Sähköpyörä 45 km/h

Sähköpyörä 45 km/h tuntivauhdilla tarjoaa lukuisia etuja

45 km/h tuntinopeuden mahdollistava sähköpyörä tarjoaa käyttäjälleen monia etuja. Ensinnäkin sen selässä voi huoletta suunnata pidemmille tai vaativammille reiteille kuin tavallisella polkupyörällä, sillä sähköavusteisuus tuo lisäapua suorituksiin. Sähköpyörästä tekee erityisen joustavan se, että sähköavusteisuuden käytöstä voi päättää itse ottamalla se käyttöön silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Viimeisenä – muttei suinkaan vähäisimpänä – etuna mainittakoon se, että kyseessä on erittäin ympäristöystävällinen kulkupeli autoon verrattuna. Sekä tästä syystä että päivittäisen kuntoilun määrän kasvattamiseksi yhä useampi valitseekin alleen auton sijaan juuri sähköpyörän esimerkiksi työmatkojen taittamiseen.

Kun alla on 45 km/h nopeuden tarjoava sähköpyörä, voit olla varma sen suorituskyvystä huippunopeuden suhteen. Kaupunkien keskustoissa ja taajamissa nämä sähköpyörät nimittäin pesevät vauhdillaan vaivatta niin autojen kuin julkisten kulkuneuvojen nopeuden. Tehokkuutensa ansiosta tällaisen sähköpyörän akun kantama on lisäksi useita kymmeniä kilometrejä, minkä ansiosta vältyt jatkuvalta lataamiselta. Kuten muissakin sähköpyörissä, myös tässä akun tarkka kantama vaihtelee mallikohtaisesti. Kun aikeissa on hankkia sähköpyörä 45 km/h tuntivauhdilla, on kuitenkin syytä pitää mielessä yksi tärkeä seikka. Lainsäädännön mukaan kaikki sähköpyörät, joissa on sähköavusteisuus 45 km/h asti, katsotaan mopoiksi. Tämä merkitsee sitä, että speed-pyörä on rekisteröitävä ja sille on hankittava liikennevakuutus.

Löydä itsellesi sopivin sähköpyörä Bikesterilta

Ostosreissusi ajankohdasta riippuen voit löytää meiltä 45 km/h kulkevat sähköpyörät esimerkiksi brändeiltä Cannondale tai Diamant. Koska tarjoamme vain parasta laatua tunnetuimmilta valmistajilta, hankkimalla sähköpyöräsi meiltä voit olla varma siitä, että tulet hankkineeksi laadukkaan menopelin. Tarjoamme 45 km/h kulkevien sähköpyörien lisäksi myös muilla maksiminopeuksilla varustettuja sähköpyöriä esimerkiksi seuraavissa kategorioissa: