Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Trail-täysjousto tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen
Trail-täysjousto tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen
Täysjousitettujen trail-pyörien on tarkoitus toimia hyvin reippaissa ylämaissa ja tarjota samalla hallittu ajokokemus alamäissä. Trail-pyörissä on tavallisesti reilu 110-140 mm jousto, moderni runkogeometria ja suorituskykyinen voimansiirto kestävine komponentteineen. Vauhdikkaassa ajossa napakat ja varmat jarrut ovat hyvin tärkeässä osassa. Samoin leveät, hyvän pidon tuovat renkaat, tehokas ilmajousitus ja ohjaustangosta käsin säädettävä satulatolppa kaikissa runkokoissa kuuluvat tavallisesti perusvarusteluun. Pyörien hinnat alkavat noin 2000 € ja varusteista riippuen hintakatto on rajaton.

Trail-täysjoustot

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Jousto in mm

mm
mm

Etuhaarukka - Merkki

 • Marzocchi 1
 • RockShox 1

Vaimentimen tuotemerkki

 • Marzocchi 1
 • Rock Shox 1

Vaihteiden lukumäärä

Takavaihtajan merkki

 • microSHIFT 1
 • Shimano 1

Materiaalityyppi

 • Alumiini 1
 • Hiili 1

Paino in kg

kg
kg

Mallivuosi

Tuoteperhe

 • Nukeproof Reactor 1

Värit

 • harmaa
 • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Wilier 903 TRN Deore, musta
Wilier 903 TRN Deore, musta
Wilier
903 TRN Deore, musta
OVH 2 999,00 € 1 349,00 €
 • Versiot: 40cm (29")42cm (29")
- 55 %
ALE
Nukeproof Reactor 290 Alloy intl., harmaa
Nukeproof Reactor 290 Alloy intl., harmaa
Nukeproof
Reactor 290 Alloy intl., harmaa
OVH 3 799,95 € 2 779,00 €
 • Versiot: XL | 50,8cm (29")
- 26 %
ALE

Trail-täysjoustot vaihteleviin, vaativiin maastoihin

Trail-ajoon suunnitellut täysjousitetut maastopyörät ovat toiminnoiltaan monipuolisia maastopyöriä, jotka palvelevat käyttäjiään vaihtelevissa maastoissa. Trail-täysjoustot mahdollistavat ajamisen monissa erilaisissa maastoissa, ollen samanaikaisesti sekä vaivattomasti maastoihin mukautuvia että varsin ketteriä pyöriä. Trail-täysjoustot pitävät sisällään tehokkaan jousituksen, joka edesauttaa hankalissa maastoissa rullaamista. Lisäksi näihin pyöriin on saatavilla renkaita ja kiekkoja mitä laajimmassa kokovalikoimassa, minkä ansiosta jokainen voi löytää juuri omaan ajoon sopivimman ratkaisun omien rajojen koetteluun ja halutessa kaikkein haastavimpienkin reittien tutkimiseen.

Kona Process Trail-täysjousto

Hankalat maastot ovat näille kiitureille mieluisa haaste, josta ne suoriutuvat vaivatta. Mäkiset ja mutkaiset ajo-osuudet sekä tiuhaan vaihteleva maanpinta ovat haasteita, joihin trail-täysjoustot ovat nimenomaisesti kehitetty. Sen lisäksi, että nämä pyörät loistavat toimivuudessaan hankalissa ylämäissä, monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta ne myös ilahduttavat ajajaa varmistaen hallitut laskut jyrkissä alamäissä.

Trail-ajon ja sitä myötä myös täysjoustolla varustettujen maastopyörien suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosien aikana, mikä ei ole suinkaan ihme ottaen huomioon kaikki edut, joita trail-täysjoustot maastossa tarjoavat. Laji sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään pyöräilleille, ja saatavilla on malleja jokaiseen menoon ja makuun sopien. Yhä useammat laatubrändit valmistavat trail-ajoon suunniteltuja täysjoustolla varustettuja pyöriä, joiden laatuun ja kestävyyteen voi huoletta luottaa.

Trail-täysjoustot on pakattu täyteen suorituskykyisiä ominaisuuksia

Trail-täysjoustot on yleisesti ottaen, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta, varusteltu reilulla, 110-140 mm joustolla. Trail-pyörien runkojen huolella hiottu geometria, kestämään suunnitellut komponentit sekä suoritukseltaan ylivoimainen voimansiirto ovat jousituksen ohella ominaisuuksia, jotka yhdessä muodostavat mitä toimivimman paketin hankalissa ja tiuhaan vaihtelevissa maastoissa. Leveät renkaat on suunniteltu tarjoamaan kunnon pito, samalla kun nopeasti reagoivat jarrut ovat tarpeen tullen heti valmiina. Lisäksi trail-pyörien satulatolppa on tavallisesti säädettävissä näppärästi suoraan ohjaustangosta käsin.

Kun aikeissa on hankkia trail-ajoon erityisesti kehitetty täysjoustopyörä, markkinoilla olevien laatupyörien hintahaarukka on melkoisen suuri. Reilulla parilla tonnilla saa jo simppeleimmän menopelin, joka useimmiten vastaa moitteetta aloittelevan trail-ajurin tarpeisiin. Kehittyneemmän, monipuolisemmilla herkuilla varustellun kiiturin hankintaan tulee sijoittaa jo enemmän, mutta vaativinkin kuski saa näistä huippuunsa hiotuista, aggressiivisemman geometrian sisältävistä malleista takuulla rahoilleen vastinetta.

Bikesterin valikoimasta löydät trail-täysjoustot kattavassa valikoimassa, alan luotettavimpien brändien valmistamina. Suunnatessasi pyöräostoksille meille, ajantasaisesta valikoimasta riippuen voit löytää meiltä oman laatufillarisi eri merkeiltä, kuten Kona, Marin, Focus tai Cannondale ja monilta muilta. Koska haluamme tarjota modernille trail-harrastajalle vain parasta laatua, voit luottaa saavasi meiltä käyttöösi harkiten hiotun helmen. Löydä tuleva uskollinen trail-kumppanisi jo tänään laadukkaasta valikoimastamme!

Luottokiituri pyöräilyyn erikoistuneesta verkkokaupasta

Kun tarkoituksena on ostaa polkupyörä vaativaan menoon, voit luottaa pyöräilyyn erikoistuneeseen Bikesteriin. Sen lisäksi, että tarjoamme valikoimassamme alan arvostetuimpien merkkien valmistamat fillarit, löydät meiltä samalla käynnillä vaivatta myös lajiin suunnitellut pyöräilyvaatteet, pyöräilykengät ja pyöräilykypärät. Meillä voit myös maustaa tulevan ajokkisi lukuisin lisävarustein. Klikkaa luottokiiturisi ostoskoriin ja olet jo renkaanmitan verran lähempänä unohtumattomia ajokokemuksia!