Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Dirt Bikes
Dirt-pyörät: Pienet pyörät suuriin temppuihin
Tämä on pyörä, jolla hypitään hyppyreistä ja tehdään temppuja vaikkapa paikallisilla BMX-radoilla tai tarkoitukseen sopivilla katuosuuksilla. Pomminkestävät komponentit, kompakti runko ja leveät renkaat muodostavat yhdessä pyörän, johon voit luottaa, kun lennät ilmassa. Useimmissa Dirt-pyörissä on joustomatkaa 100–120 mm, jotta raskaista laskuista selvittään kunnialla. Monet ovat myös 1-vaihteisia.

Dirt-pyörät

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kona Shonky, punainen
Kona Shonky, punainen
Kona
Shonky, punainen
OVH 1 699,00 € 859,00 €
  • Versiot: S | 34,7cm (26")L | 34,7cm (26")
- 49 %
ALE

Dirt-pyörä vaativaan käyttöön huippumerkeiltä!

Dirt-pyöräily eli "dirtti" on maastopyöräilyn alalaji, joka muistuttaa hyvin paljon BMX-pyöräilyä. Myös dirt-pyörä muistuttaa enemmän BMX-pyörää kuin perinteistä maastopyörää. Bikesterilla on valikoima laadukkaita dirt-pyöriä sekä miehille että naisille. Valikoimistamme löydät esimerkiksi seuraavia tuotemerkkejä:


Dirt-pyörä dirttipyörä netistä edullisesti

Dirt-pyöräily

Dirt-pyöräily on maastopyöräilyn alalaji, mutta se poikkeaa melko paljon perinteisestä maastopyöräilystä. Dirt-pyöräilyssä hypitään usein hiekasta tehdyistä hyppyreistä, ja tehdään temppuja sekä maassa että ilmassa. Lajia voidaan harrastaa tavallisella maastopyörälläkin, mutta innokkaimmat harrastajat hankkivat yleensä ”oikean” dirt-pyörän, sillä se on tavallista maastopyörää matalampi ja satula on hyvin alhaalla. Dirt eroaa BMX-pyöräilystä esimerkiksi siinä, että hypyt ovat suurempia ja siinä yritetään hypätä mahdollisimman korkealle ilmaan. Dirt-kilpailussa ei myöskään ole päämääränä ajaa maaliin niin nopeasti kuin mahdollista, vaan voittajaa valittaessa otetaan huomioon, kuinka hypyt suoritetaan. Dirt-pyöräilyssä tehdään useita erilaisia temppuja ja yleisimmät temput ovat:

  • Linkku
  • No-footer
  • One-hander
  • Table
  • One-footer
  • 180
  • 360
Dirt-pyöräily saattaa vaikuttaa aika hurjalta korkeine hyppyineen sivusta katsoen. Varsinkin vanhemmat ovat usein huolissaan, kun lapset haluavat alkaa harrastaa dirt-pyöräilyä, mutta laji itsessään ei ole kovinkaan vaarallinen, mikäli käytetään tarvittavia pyöräilysuojia, joita löydät myös valikoimistamme. Pyöräilykypärä on tietenkin tärkein suojavaruste, mutta meiltä löydät myös kyynärsuojia, säärisuojia ja polvisuojia. Pienempiin kolhuihin tulee kuitenkin varautua. Varsinkin aloittelijat kaatuvat helposti ennen kuin omaksuvat tekniikan. Onnettomuudet johtuvat usein siitä, että yritetään tehdä vaikeampia temppuja, kuin taidot ovat tai kokeillaan jotain uhkarohkeaa. Dirt-pyöräily on myös hyvin tehokasta kuntoilua, sillä se kohottaa kuntoa ja vahvistaa lihaksia, monipuolista kehon lihaksiston kehittymistä unohtamatta.

Dirt-pyöräilyn hinta

Dirt-pyörän tulee olla erittäin kestävä ja se nostaa tietysti hintaa. Myös pyöränosat ovat usein kalliita, joten on tärkeää, että huollat ja hoidat pyörääsi hyvin. Hyvin huollettu pyörä kestää kauemmin. Valikoimissamme on dirt-pyöriä useissa hintaluokissa alkaen muutamasta satasesta tuhansiin euroihin. Kannattaa siis myös tarkistaa dirt-pyörien valikoimaa tarjoussivultamme. Siellä on aina erittäin hyviä tarjouksia sekä polkupyöriä, niiden osia ja tarvikkeita että pyöräilyvaatteita. Sieltä sinun kannattaa myös katsoa, mikäli tarvitset osia dirt-pyörääsi. Dirttipyörä ei ole mikään hyvä vaihtoehto, jos haluat pyöräillä koulu- tai työmatkasi. Ehkä löydät tarjoussivultamme itsellesi sopivan arkipyörän, tai jos sinulla on sellainen, voit löytää siihen tarvikkeita. Meillä on myös aina pyöräilyvaatteita tarjouksessa.

Dirt-pyörän tekniikasta

Dirt-pyörä poikkeaa melko paljon useimmista muista maastopyöristä. Satula on hyvin matalalla ja tämä sen takia, ettei se olisi tiellä temppuja tehtäessä, sillä satulaa ei edes käytetä juuri koskaan. Myös kaikenlaisia johtoja ja vaijereita yritetään välttää eli pyöristä tehdään niin yksinkertainen kuin mahdollista. Dirt-pyörissä on näin ollen yleensä ainoastaan takajarru eikä ollenkaan vaihteita. Vaihteilla ei olisi käyttöäkään temppupyöräilyssä. Dirt-pyörä on usein samaa kokoluokkaa kuin BMX-pyörä. Siinä on suhteellisen pienet pyörät eli 24- tai 26-tuumaa. Dirt-pyörissä on myös melko kova jousitus, jotta sillä voidaan paremmin ponnistaa maasta, jousitus veisi voimaa hypyistä.

Ostokset turvallisesti Bikesterista!

Bikesterissa ostosten teko on aina turvallista. Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen valitsemaasi tuotteeseen, kuten sen sopivuuteen, väriin tai kokoon, voit aina palauttaa tuotteen meille helposti veloituksetta tulostamalla verkkosivuiltamme palautusrahtisetelin. Bikesterista ostat aina edulliseen hintaan 30 päivän palautusoikeudella ja ilmaisella palautuksella!