Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Vitus Gravel-pyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Huippusuoriutuvat Vitus gravel-pyörät vaihteleville tieosuuksille

Ranskassa 1930-luvulla perustettu Vitus tunnetaan laadukkaista polkupyöristään. Yritys aloitti aikanaan toimintansa valmistamalla teräsputkia, kunnes se laajensi kilpapyörien runkojen valmistukseen 1970-luvulla. Alumiinista ja hiilikuidusta valmistetuista rungoista tuli nopeasti suosittuja useiden kilpapyöräilijöiden ja -tiimien keskuudessa, ja kuuluisin Vitusin valmistaman rungon valinneista ammattipyöräilijöistä on ollut Sean Kelly. Lopulta Vitus alkoi valmistaa myös kokonaisia polkupyöriä, joiden satulassa voi nähdä tänä päivänä niin kilpakuskeja kuin pyöräilyn harrastajia.

Vitus gravel-pyörät muodostavat yhden brändin pyöräkategorioista, ja gravelien suosion kasvettua brändi on laajentanut valikoimaansa. Vitusin graveleissa hyödynnetään alan viimeisimpiä materiaaleja ja teknologioita ja ne syntyvät useista insinööreistä, suunnittelijoista ja kilpapyöräilijöistä koostuvan tiimin osaavissa käsissä. Lopputuloksena ovat huippusuoriutuvat gravelit laadukkailla komponenteilla, jotka varmistavat erinomaisen ajomukavuuden reitiltä seuraavalle. Vitusin gravel-pyörien paino pyritään tinkimään mahdollisimman alas, mikä edesauttaa reittien pidentämistä vaihtelevilla tieosuuksilla.

Vitus gravel-pyörät mitä upeimmilla ominaisuuksilla

Gravel-pyörä, josta käytetään myös nimeä soratiepyörä ja hiekkatiepyörä, on varsinainen pyörämaailman kymmenottelija, sillä sen satulassa voi hoitaa niin kuntoilun, työmatka-ajot kuin pidemmät, useampia päiviä kestävät retket. Gravel-pyöristä löytyy sekä maantiepyöristä tuttuja komponentteja että maastopyöristä tuttua tekniikkaa, mikä tekee niistä ihanteellisia monilla alustoilla. Vitus gravel-pyöriä valmistetaan laajassa skaalassa sekä mekaanisilla että hydraulisilla levyjarruilla. Runkojen materiaaleina puolestaan käytetään niin hiilikuitua kuin alumiinia, joista koostuvat myös brändin gravelien etuhaarukat, ohjaustangot ja satulatolpat.

Vitus gravel-pyörät muodostavat pyöräkategorian, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle monikäyttöistä, aina kaupunkiajosta viikonloppuretkiin taipuvaa maantiepyörää etsivälle. Vitusin valmistaman gravelin selässä voi huoletta tutustua jopa syrjäisempiin polkuihin, maaseutujen hiekkatiet ja soratiet mukaan lukien. Olipa kyseessä päällystetty tai päällystämätön tie, nämä gravelit vievät luotettavasti perille jokaiseen kohteeseen.

Vitus valmistaa graveleita useissa hintaluokissa, ja menopelien ominaisuudet sekä varustelut vaihtelevat luonnollisesti mallikohtaisesti hintakategorian mukaan. Pyöristä voi löytyä muun muassa lisäpitoa tarjoavat, ajotuntumaa kuopissa pehmentävät isokokoiset renkaat, mukavuutta vaihteleville alustoille ja pitkiin ajopäiviin tuovat kaksoissärmätyt hiilikuituhaarukka ja alumiinirunko tai pidempiä retkiä miellyttävästi helpottavat kiinnikkeet lokasuojille, tarakkalaukuille ja juomapulloille. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Vitusin laatugravelien ominaisuuksista.

Bikesterin verkkokaupassa pääset tutustumaan tarkemmin sekä edellä mainittuja että monia muita mahtavia ominaisuuksia tarjoaviin Vitusin gravel-malleihin, jotka vakuuttavat kokoonpanoillaan. Napauta vain sinua kiinnostavan pyörämallin tuotekuvaa ja saat esille sen tuotekuvauksen sekä tarkat tekniset tiedot, jotka ovat omiaan puhumaan tämän taituribrändin osaamisen puolesta!

Pyöräilyn monipuolisesti varustava toimittaja

Anna Bikesterin toimia seuraavan polkupyöräsi toimittajana, ja tulet varmasti hankkineeksi menopelisi markkinoiden parhaiden fillareiden joukosta. Tarjoamme hulppeassa valikoimassamme muun muassa suosittuja gravel-pyöriä useilta laatuvalmistajilta, kuten maineikkaalta Vitusilta. Varustamme pyöräilysi mielellämme myös pyöränosilla ja harrastuksesi täydentävillä pyöräilytarvikkeilla, minkä lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman pyöräilyvaatteita pyöräilyn kaikkiin alalajeihin sopivina malleina.