Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Puky Potkupyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Puky potkupyörä perheen pienimmille viilettäjille

Puky
Saksalainen Puky on valmistanut turvallisia polkupyöriä yli 60 vuoden ajan. Saksassa kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Puky potkupyörä on hyvä apu pyöräilyn opetteluun lapsille. Puky suunnittelee ja kehittää pyöriä yhdessä liikuntaterapeuttien, lastentautien lääkäreiden sekä koulujen kanssa. Puky potkupyörä on pyörä, jonka avulla lapsi voi tutustua pyöräilyyn leikin kautta. Näillä erityisillä, lapsille suunnitelluilla pyörillä on liuta mahtavia ominaisuuksia, tässä niistä muutamia:

  • Hiljaiset renkaat
  • Ohjaustangon kahvoissa turvalliset päädyt
  • Ergonominen satula

Monesta eri koosta löytyy jokaiselle lapselle sopivan kokoinen Puky potkupyörä! Alle 2-vuotiaille kannattaa valita leveäsatulaisten mallien Puky Pukylino tai Puky Wutsch väliltä. Näissä malleissa satula on muotoiltu isommaksi, joten lapsen on helppo istua ja pienikin ihminen pääsee ketterästi liikkumaan. Jos lapsesi on yli 75 cm korkea ja 2,7 kg painava valitse Puky Pukylino. Yli 80 cm korkealle ja 2,8 kg painavalle lapselle voi valita Puky Wutsch potkupyörän. Pukylino sekä Wutsch on varustettu renkailla, jotka eivät aiheuta melua, joten lapsi voi potkutella vaikka sisällä häiritsemättä kolinalla.

Isommat Puky potkupyörämallit jakautuvat viiteen kokoluokkaan


  • Puky LR M malli sopii yli 85 cm korkeille ja yli 3,5 kg painaville lapsille
  • Puky LR 1 malli sopi yli 90 cm korkeille ja yli 4,8 kg painaville lapsille
  • Puky LR 1L malli sopii yli 90 cm korkeille ja yli 4,9 kg painaville lapsille
  • Puky LR 1L BR malli sopii yli 90 cm korkeille ja yli 5,2 kg painaville lapsille
  • Puky LR XL malli sopii yli 95 cm korkeille ja yli 5,5 kg painaville lapsille

Malleissa LR M sekä LR 1 on vaahtomuovirenkaat. Malleissa LR 1L, LR 1L BR ja LR XL on paineilmarenkaat. Malleissa LR 1L BR sekä LR XL on lisäksi turvallinen, lapselle sopiva käsijarru jonka avulla lapsi voi alkaa tutustua jarruttamiseen. Näissä Puky LR mallisissa potkupyörissä on matala runko, joten lapsen on helppoa ja ergonomista potkutella ja ohjailla pyörää.

Potkupyörästä iloa pitkäksi aikaa!

Usein perheen pienimmät saavat vain seurata sivusta kun aikuiset tai vanhemmat lapset ajavat pyörillä. Nyt jopa alle 2-vuotiaat saavat kokea vauhdin huumaa! Ohjaustangon ja satulan korkeutta voi säädellä, minkä ansiosta Puky potkupyörä on muokattavissa jokaiselle lapselle sopivaksi. Yksi Puky potkupyörä tuo iloa moneksi vuodeksi juuri säädettävyyden ansiosta. Säädä pyörä sopivaksi sen mukaan kun lapsi kasvaa tai kierrätä pyörää sisaruksilla. Löydä valikoimastamme Puky potkupyörä sinulle mieluisimmassa värissä! Bikesteristä löydät myös Puky oheistarvikkeita, Puky potku- sekä polkupyöriin, esimerkiksi soittokelloja, turvaviirejä, apupyöriä, sivuseisontatukia, satulalaukkuja ynnä muuta. Puky potkupyörä on kevyt, joten lapsi ei turhaudu painavan esineen siirtelyyn. Vaikka potkupyörä on vain potkuttelua varten, muistathan silti pitää huolen turvallisuudesta. Pyöräilykypärän käyttöä voi alkaa harjoitella jo potkupyörän kanssa. Löydät meiltä kattavan valikoiman lasten pyöräilykypäriä upeissa väreissä ja kuoseissa..