Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Hollandräder
Hollantilaispyörät: maailmanlaajuiset kaupunkiklassikot
Kiireetöntä ajonautintoa hollantilaispyörällä. Mukavuus on kuningas ominaisuus näissä pyörissä - ei siis kiirettä mihinkään. Nauti perinteisten teräsrunkojen nostalgiasta: matala yläputki ja ohjaustangon korkea säädettävyys takaavat, että melkein jokainen kuljettaja voi nauttia mukavasta istuvuudesta ja pystystä istuma-asennosta. Hollantilaispyörien varustus noudattaa myös jo kokeiltuja ja testattuja laitteistoja. Pääsääntöisesti valmistajat luottavat napanvaihteiston, poljinjarrujen ja suljetun ketjusuojan yhdistelmään. Lateraalisen dynamon sijaan napadynamo hoitaa lähes poikkeuksetta valaistusjärjestelmää, mutta tämä myönnytys nykytekniikalle on tervetullut. Pyörien suuri suosio kaupungeissa osoittaa selvästi, että klassinen hollantilaispyörämalli ei ole vielä aikoihin valmis romutettavaksi.

Klassiset kaupunkipyörät

11 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Runko - Rakenne

 • Diamant 1
 • Wave 10

Paino in kg

kg
kg

Vaihteiden lukumäärä

Materiaalityyppi

 • Alumiini 2
 • Teräs 9

Jarrusysteemi

 • Jalkajarru 8
 • V-jarrut 3

Mallivuosi

Tuoteperhe

 • Ortler Detroit 3
 • Ortler Van Dyck 8

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • punainen
 • sininen
 • valkoinen
 • musta
 • petrooli

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
 • 4
 • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Ortler Van Dyck Cargo Swing, valkoinen
Ortler Van Dyck Cargo Swing, valkoinen
Ortler
Van Dyck Cargo Swing, valkoinen
509,95 € * 339,00 €
 • Versiot: 50cm (28")55cm (28")
- 33 %
ALE
Ortler Detroit Cargo Alloy Swing, harmaa
Ortler Detroit Cargo Alloy Swing, harmaa
Ortler
Detroit Cargo Alloy Swing, harmaa
439,95 € * 359,00 €
 • Versiot: One Size | 50cm (28")
- 18 %
ALE
Ortler Detroit Cargo Alloy, musta
Ortler Detroit Cargo Alloy, musta
Ortler
Detroit Cargo Alloy, musta
439,95 € * 339,00 €
 • Versiot: One Size | 53cm (28")
- 22 %
ALE
Ortler Detroit Cargo Steel Swing, musta
Ortler Detroit Cargo Steel Swing, musta
Ortler
Detroit Cargo Steel Swing, musta
389,95 € * 239,00 €
 • Versiot: One Size | 50cm (28")
- 38 %
ALE
Ortler Van Dyck Swing, punainen
Ortler Van Dyck Swing, punainen
Ortler
Van Dyck Swing, punainen
489,95 € * 319,00 €
 • Versiot: 50cm (28")55cm (28")
- 34 %
ALE
Ortler Van Dyck Trapeze, sininen
Ortler Van Dyck Trapeze, sininen
Ortler
Van Dyck Trapeze, sininen
489,95 € * 159,00 €
 • Versiot: 55cm (28")
- 67 %
ALE
Ortler Van Dyck Trapeze, petrooli
Ortler Van Dyck Trapeze, petrooli
Ortler
Van Dyck Trapeze, petrooli
489,95 € * 189,00 €
 • Versiot: 55cm (28")
- 61 %
ALE
Ortler Van Dyck Swing, vihreä
Ortler Van Dyck Swing, vihreä
Ortler
Van Dyck Swing, vihreä
489,95 € * 319,00 €
 • Versiot: 55cm (28")
- 34 %
ALE
Ortler Van Dyck Trapeze, vihreä
Ortler Van Dyck Trapeze, vihreä
Ortler
Van Dyck Trapeze, vihreä
489,95 € * 179,00 €
 • Versiot: 55cm (28")
- 63 %
ALE
Ortler Van Dyck Trapeze, punainen
Ortler Van Dyck Trapeze, punainen
Ortler
Van Dyck Trapeze, punainen
489,95 € * 179,00 €
 • Versiot: 55cm (28")
- 63 %
ALE
Ortler Van Dyck Swing, sininen
Ortler Van Dyck Swing, sininen
Ortler
Van Dyck Swing, sininen
489,95 € * 199,00 €
 • Versiot: 55cm (28")
- 59 %
ALE

Tilaa edullinen hollantilainen pyörä Bikesterilta!

Hollantilainen polkupyörä Hollanti on pyöräilyn luvattu maa. Siellä on polkupyörä hyvin tavallinen kulkuneuvo ja juuri hollantilainen polkupyörä on hyvin suosittu pyörätyyppi. Hollantilainen polkupyörä tulee alun perin Hollannista, kuten nimikin sanoo. Sitä alettiin valmistaa jo 1800-luvun lopulla. Hollannissa pyörää kutsutaan isoäidin tai isoisän pyöräksi. Se sanookin jo paljon sen käyttötarkoituksesta. Pyörä on siis tarkoitettu lähinnä arkikäyttöön ja se löytyykin Bikesterilta kategoriasta Kaupunkipyörät. Pyörä soveltuu hyvin kaupunkiliikenteeseen ja maantielle, mutta se on vähemmin sopiva metsäpoluille. Meillä on valikoima tyylikkäitä ja kestäviä hollantilaisia pyöriä sekä naisille että miehille. Löytyypä meiltä pari hollantilaista pyörää lapsillekin. Valikoimaamme kuuluvat seuraavat merkit:


Sivun oikeassa laidassa olevan tuotesuodattimen avulla voit valita haluamasi merkin tai merkit. Voit myös valita suodattimesta, haluatko nähdä naisten, miesten vai lasten pyörät. Meillä on hollantilaisia pyöriä useissa eri väreissä, joten valitse omasi pian. Tummissa hollantilaisissa pyörissä on usein tyylikkäät vaaleat renkaat, jotka korostavat rungon väriä.
Hollantilainen pyörä

Hollantilaisen pyörän hinta

Bikesterilla on hollantilaisia polkupyöriä useissa eri hintaluokissa. Voit halutessasi lajitella pyörät hinnan mukaan, sen teet otsikon alla olevassa lajittelukentässä. Jos haluat kalliimman hintaluokan hollantilaisen pyörän todella edullisesti, suosittelemme sinua vierailemaan tarjoussivullamme. Jos et löydä sieltä haluamaasi pyörää, niin ehkä siellä on edullisia tarvikkeita pyörääsi, tai ehkä juuri sinulle sopivia, tyylikkäitä pyöräilyvaatteita. Tarjoukset vaihtelevat, joten kannattaa käydä vilkaisemassa silloin tällöin, mitä sieltä milloinkin löytyy. Tarjoussivumme tuotteiden hinnat ovat huomattavasti alennettuja, joskus jopa 70 %.

Hollantilaisen pyörän hamesuoja

Kun hollantilaisia pyöriä alettiin valmistaa, käyttivät naiset melkein poikkeuksetta mekkoja ja hameita. Ja koska kysymyksessä eivät olleet minihameet, oli aina suuri riski, että hame joutuisi pyörän pinnojen väliin. Vielä tänä päivänä on useimmissa naisten hollantilaisissa pyörissä hamesuoja takapyörässä. Se ei ehkä ole enää yhtä tarpeellinen kuin ennen, sillä harvemmat pyöräilevät tänä päivänä liehuva hame päällään. Miksi pyöräilisivät, kun Bikesterilta voi tilata tyylikkäitä pyöräilyhousuja, jotka eivät taatusti jää pyörän pinnojen väliin pyöräiltäessä? Ehkä hamesuoja on tarpeen, jos joskus pyöräilet juhliin ja juhlista kotiin joko hame tai mekko ylläsi.

Hollantilaisen pyörän tekniikka

Hollantilaisia pyöriä on sekä miehille ja naisille että lapsille. Useimmissa hollantilaisissa polkupyörissä on jäykkä etuhaarukka, mutta nykyisin niitä löytyy myös joustohaarukoilla. Hollantilaiset pyörät ovat usein joko vaihteettomia tai sitten niissä on vähän vaihteita, kolmivaihteiset hollantilaiset pyörät ovat melko tavallisia. Vaihteiden vähyys tekee pyörästä yksinkertaisen ja helppohoitoisen, mikä on tärkeää monelle arkipyöräilijälle. Hollantilaisessa pyörässä on usein leveät ja kuvioidut renkaat, minkä ansiosta sillä on suhteellisen mukava ajaa jopa mukulakivikadulla.
Hollantilaiset pyörät on usein valmistettu galvanoidusta teräksestä, mikä tekee pyörän melko painavaksi, mutta samalla vakaaksi. Galvanoinnin ansiosta pyörä ei ruostu, vaikka se seisoisi usein ulkona. Pyörän ketjut ja takaratas ovat yleensä hyvin suojatut ja pyörään kuuluu vakiovarusteena tukeva seisontatuki.

Hollantilainen pyörä työmatkoilla

Hollantilainen pyörä sopii hyvin työmatkoille ja muille lyhyemmille matkoille kaupunkiympäristössä. Ajoasento on pysty, mikä on ihanteellinen, jos pyöräilet liikenteessä. Näin sinun on huomattavasti helpompi seurata, mitä ympärilläsi tapahtuu ja huomioida muut tielläliikkujat, kuten autoilijat, jalankulkijat ja toiset pyöräilijät. Kaupunkiliikenteessä on myös paljon enemmät liikennemerkkejä ja liikennevaloja, jotka sinun tulee nähdä ajoissa. Hollantilainen pyörä ei ole tarkoitettu kilpapyöräksi, joten siinä ei vauhti ole tärkein, vaan mukavuus ja helppohoitoisuus ovat tämän pyörän parhaat ominaisuudet.


Hollantilainen polkupyörä tavaran kuljetukseen

Hollantilainen pyörä on ihanteellinen tavaran kuljetukseen. Siihen voit hyvin pakata suurostoksetkin, jos sinulla on reilut polkupyörälaukut, jotka voit tietysti tilata Bikesterilta. Pakkaa ostoksesi tasapainoisesti pyörän molemmille puolille, ja voit kuljettaa melko suurtakin kuormaa säilyttäen silti vakaat ajo-ominaisuudet. Ja, jos laukut eivät riitä, löytyy meiltä myös pyörävaunuja sekä tavaran että lasten kuljetukseen. Löytyypä vaunu koirallekin. Hollantilaisen polkupyörän tyyliin sopii mainiosti ohjaustankoon ripustettava kori. Bikesterilta löydät myös käteviä satulalaukkuja. Satulalaukku on ihanteellinen esimerkiksi paikkausrasian ja muutaman työkalun säilyttämiseen. Ne on syytä pitää aina matkassa, sillä rengasrikko voi sattua milloin tahansa, myös työmatkalla.