Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Helppoon liikkumiseen kaupungissa
Helppoon liikkumiseen kaupungissa
Cruiserit on tarkoitettu helppoon ja mukavaan pyöräilyyn kaupunkiolosuhteissa. Niillä ei ole tarkoitus yltää äärimmäisiin nopeuksiin tai monen tunnin lenkkeihin, vaan siirtymiseen kodista työpaikalle tai ruokakaupasta ostosten kera takaisin kotiin. Mukavuus on cruisereiden ehdoton valttikortti viimeistellyn ulkonäön ohella. Cruisereiden runkogeometria muistuttaa lähes rentojen moottoripyörien ajoasentoa. Cruisereissa on myös varsin leveät renkaat, jotka tekevät ajamisesta tukevaa ja turvallista tasoittaen pahimmat teiden töyssyt. Cruisereita on saatavilla niin napa- ja ketjuvaihteistoilla sekä jalka-, vanne- tai levyjarruilla. Valitse parhaiten itsellesi sopiva vaihtoehto.

Cruiserit

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Cruiser-polkupyörä tarjoaa mukavan ajoasennon ja rentoja kilometrejä

Cruiser-polkupyörä, eli tutummin cruiseri, on upean retrohenkisen muotoilun omaava menopeli, jonka kyydissä kelpaa yhtä lailla niin huristella pitkin kaupungin katuja kuin taittaa jokapäiväiset työmatkat ja kauppareissut. Mahtavan ilmeen omaava cruiseri ihastuttaa ulkonäkönsä lisäksi myös tinkimättömällä mukavuudellaan. Cruiserit on suunniteltu siten, että niillä kruisaillessa ajoasento muistuttaa hieman moottoripyörälle ominaista ajoasentoa. Koska Cruiseri tarjoaa rennon letkeän ajoasennon, sen selästä on mukava ihailla maisemia ja nauttia rauhallisemmasta ja kiireettömämmästä pyöräilystä.

Cruiserien moottoripyörämäinen ilme jatkuu niiden leveissä renkaissa, jotka tekevät ajamisesta erityisen tukevaa ja miellyttävää. Kaupunkiajoon kehitettyjä cruisereita ei ole kuitenkaan tehty nopeus mielessä pitäen, vaan sen sijaan niiden ajomukavuuteen erityisellä tavalla panostaen. Mukavan ajoasennon lisäksi cruiseri tarjoaa myös rennon otteen upeasti muotoillusta ohjaustangosta, joka sekin vaikuttaa omalta osaltaan pyörän tarjoaman ajoasennon mukavuuteen. Cruisereita valmistetaan tänä päivänä useampien eri laatumerkkien tekeminä ja cruiserimallit vaihtelevat suurestikin sekä niiden muotoilun että teknisten ominaisuuksien puolesta. Pyörämarkkinoilla on saatavilla cruisereita sekä sporttisemmissa että vintage-tyylisissä muotoiluissa ja kaikissa mahdollisissa malleissa siltä väliltä.

Polygon Zenith Active Kermanvärinen Cruiser-pyörä

Cruiserien muotoilussa noudatetaan yleensä rennon letkeää kaavaa, ja pyöreät muodot ovatkin hyvin tuttu näky näiden chillailevaan ajoon kehitettyjen pyörien olemuksessa ja runkojen rakenteissa. Tarjolla on kuitenkin myös skarpimman muotoilun omaavia cruiserimalleja, joiden runkojen sporttinen ilme hurmaa retromaisen muotoilun sijaan hieman virtaviivaisempia cruisereita suosivia. Yhteistä erilaisille cruiseripyörien malleille on kuitenkin niiden tarjoama pystysuora ajoasento, joka vähentää huomattavasti niskan, selän ja käsivarsien rasitusta tehden ajosta miellyttävämpää. Näin ollen cruiseri on ajokki, jonka selässä kelpaa viilettää päivästä toiseen ilman, että joutuisit kärsimään epämukavuudesta tai kipeistä kehonosista.

Tilaa laadukas cruiseri Bikesterilta

Cruiserin selässä viilettäessä pystyt tavalliseen polkupyörään verrattuna suoremman ajoasennon ansiosta hallitsemaan pyörää perinteistä pyörämallia huomattavasti paremmin. Kun painopiste pysyy ajon aikana alempana kehossa, pääset miellyttävällä tavalla nauttimaan sekä pitkäkestoisesta mukavuudesta että myös avarammista näköaloista, mikä on sekä ilo silmälle että parantaa myös turvallisuutta. Pyörän suhteellisen matalan muotoilun ansiosta jalat voi laskea välillä maan pinnalle, jos haluat vaikkapa pysähtyä ihastelemaan maisemaa kesäisellä rannalla tai juttelemaan tuttavien kanssa vapaapäivänä ajellessasi.

Koska cruiserien mallitarjonta vaihtelee huomattavasti, näitä fillareita on saatavilla sekä napa- että ketjuvaihteistoilla varustettuina, niin jalka-, vanne- kuin levyjarruillakin täydennettyinä. Cruisereita löytyy myös monilla eri vaihdemäärillä varustettuina, joten niiden joukosta on helppo löytää vaihdemäärältä omaan makuun taipuva ajokki vaikkapa sen mukaan, tuleeko omaa cruiseria käyttämään enemmän tasaisilla tieosuuksilla vaiko kenties myös mäkisemmissä maisemissa. Cruiserien värimaailma on ihastuttavan monipuolinen ja oman cruiserin voi valita yhtä hyvin niin iloisen pirteistä väreistä kuin hillityn mustan tai valkoisen maailmasta.

Koska me Bikesterilla haluamme tarjota polkupyöriä monenlaisiin mieltymyksiin sopien, löydät meiltä tietysti myös rentoon chillailuun kehitetyt cruiserit, joiden selkään haluaa nousta tuon tuostakin. Voit löytää meiltä miellyttäviä ajokokemuksia tarjoavan cruiserisi esimerkiksi luottobrändeiltä Cannondale tai Polygon. Koska valikoimamme päivittyy jatkuvasti, tarkista kuitenkin sivustoltamme juuri tällä hetkellä saatavilla olevat mallit ja merkit. Kun olet löytänyt verkkokaupastamme sinua kiinnostavan cruiserin, tuotekuvaa napauttamalla pääset tutustumaan sen sisältämiin tarkkoihin teknisiin tietoihin. Varusta samalla uusi cruiserisi kätevällä pyöräkorilla, joka sopii erinomaisesti rennon fillarin ilmeeseen ja tarjoaa mukavasti säilytystilaa niin ostoksille kuin rantakassille. Ja vaikka cruiserin selässä edetäänkin rauhalliseen tahtiin, pyöräilykypärä on aina ehdoton varuste. Valitse meiltä cruiserin ilmeeseen upeasti sopiva kypärä ja pääset viilettämään kaupungin kaduille sekä tyylikkäänä että turvallisin mielin.

Pyöräilijän luottokauppa täynnä laatupyöriä ja -varusteita

Tervetuloa tutustumaan pyöräilyalan rautaisen ammattilaisen Bikesterin verkkokaupan valikoimaan! Meiltä löydät sekä rentoon chillailuun kehitetyt cruiserit että muutkin pyörämallit – kaikki yhden ja saman katon alta. Tarjoamme myös varusteet, joilla voit varmistaa pyöräilykokemustesi sujuvuuden. Sivustollamme pääset nauttimaan sekä laajasta tarjonnasta että erinomaisen reiluista tilausehdoista. Sinulle asiakkaanamme tarjoamamme 30 päivän avokauppa varmistaa sen, että voit vaivatta palauttaa meiltä tilaamasi tuotteen, mikäli et jostakin syystä olekaan siihen täysin tyytyväinen. Lisäksi tarjoamme varustetilauksiin myös maksuttoman toimituksen, kun tilauksen arvo ylittää 99 euron summan. Tervetuloa asioimaan pyöräilijän luottokauppaan!