Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Polar
Polar Electro, tunnettu myös nimellä Polar, on suomalainen langattomaan sykkeenmittaukseen liittyvien laitteiden valmistaja. Polar kehittää ja valmistaa harjoitustietokoneita sekä erilaisia ohjelmistoja ja teknologioita. Polar on perustettu vuonna 1977, jolloin yritys myös kehitti ja esitteli maailman ensimmäisen langattoman sykemittarin. Pääkonttori sijaitsee Oulun kupeessa. Polar valmistaa kaikki tuotteensa omistamissaan tehtaissa. Polarin palveluksessa on 1200 ihmistä maailmanlaajuisesti, 26 tytäryhtiötä ympäri maailman sekä jakeluverkosto, joka kattaa yli 35 000 jälleenmyyjää yli 80 eri maassa.

Polar

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • punainen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Polar Cover M450-ajotietokoneeseen, punainen
Polar Cover M450-ajotietokoneeseen, punainen
Polar
Cover M450-ajotietokoneeseen, punainen
OVH 14,95 € 5,95 €
- 60 %
ALE
Polar Suojus
Polar Suojus
Polar
Suojus
OVH 14,95 € 6,95 €
- 53 %
ALE

Hanki Polar -ajotietokoneet ja tarvikkeet edullisesti Bikester.fi

Polar on useille urheilijoille tuttu sykemittareiden valmistaja. Huippulaatu ja kehitysosaaminen on taattu ja tämän vuoksi Polar merkkiä arvostetaan maailmanlaajuisesti. Laajaa tuotevalikoimaa ja tuotetukea kehittäessä Polar on huomioinut kuntoilijoiden erilaiset tarpeet. Polar haluaa auttaa ammattiurheilijoita heidän suorituskykynsä kohottamisessa, sekä avustaa myös kuntoliikkujia terveellisemmän elämäntavan omaksumisessa ja siitä nauttimisessa, samoin kuin erilaisissa kuntoutumis- painonhallintatavoitteissa. Polaria vie eteenpäin halu olla paras siinä mitä tuotemerkki tekee, mukaan lukien kunnianhimoiset ja erittäin lahjakkaat ammattilaiset, jotka uskovat intohimoisesti siihen, mitä Polar tekee tänään, kuten tuotemerkin perustajat uskoivat jo yli 30 vuotta sitten.

Historia

Ajatus kannettavasta sykemittarista sai alkunsa hiihtoladulla vuonna 1975. Tuohon aikaan sykelukemia ei voitu tarkasti mitata harjoittelun aikana. Vuotta myöhemmin Polar perustettiin lähelle Oulua. Vuonna 1979 Polar hankki ensimmäisen patentin langattomalle sykkeenmittaukselle ja vuonna 1982 lanseerattiin maailman ensimmäinen langaton sykemittari. Sykkeenmittaus- ja harjoitusjärjestelmiä on kehitetty myös hevosurheiluun. Nyt voit tutustua tähän innovatiiviseen tuotemerkkiin myös Bikester.fi sivustolla. Selaa laajaa Polar-valikoimaamme ja löydät muun muassa seuraavia tuotteita:

  • Polar RC3 GPS
  • Polar CS500+
  • Polar Bluetooth WearLink

Polar Ajotietokone nettikaupassa

Polarin tuotevalikoima

Polar suunnittelee ja valmistaa ajotietokoneita, sykemittareita, sekä muita sykkeenmittaukseen liittyviä tuotteita, joiden avulla jokaisen kunto paranee ja fyysinen suorituskyky kehittyy. Polar on paljon enemmän, ja haluaa siksi kokeilla rajojaan kaikessa, mitä tuotemerkki tekee. Polar RC3 GPS on hyvä esimerkki siitä mitä Polar tekee, sillä tämä innovatiivinen tuote seuraa käyttäjänsä reittiä, nopeutta ja kuljettua matkaa sisäänrakennetun GPS-sensorin avulla. Tämä ohut integroitu gps sykemittauksella näyttää GPS-tietoihin perustuvat korkeustiedot harjoituksen aikana, sekä myös sen jälkeen. Mikä hauskaa, harjoituksen vaikutus-toiminto antaa palautetta välittömästi harjoituksen jälkeen. Running Index-toiminto kertoo juoksun tehokkuudesta ja sillä voidaan parantaa suorituksia kestävyysharjoitusohjelmilla, jotka voidaan ladata polarpersonaltrainer.com-palvelusta. Laite on yhteensopiva juoksu- ja pyöräilysensoreiden kanssa, ja mukana tulee ladattava akku, jonka käyttöaika on noin 12 tuntia. GPS on myös jatkuvassa käytössä, jos tarvitset sen palveluita. RC3:n sopii valikoima erilaisia lisävarusteita, mutta pyöräilijää kiinnostaa varmasti eniten CS-Poljinnopeussensori™ W.I.N.D., joka on kätevin tapa mitata pyöräilytietoja, ja tehdä se langattoman monipuolisen tuotemerkin poljinnopeussensorin avulla. Se mittaa reaaliaikaisesti pyöräilijän poljinnopeutta kierroksina minuutissa sekä myös keskiaikaa, jolloin ajotekniikoita voidaan verrata toisiinsa. H2-sykesensorin avulla voidaan tarkkailla sykettä yhteensopivasta Polar-laitteesta. Pehmeä rintakehän ympärille kiinnitettävä tekstiilivyö mukailee saumattomasti kehon muotoja, ja tarjoaa uudenlaista liikunnanvapautta harjoitteluun. Näppärän koukkumekanismin ansiosta se on helppo pukea päälle harjoituksen alussa ja riisua harjoituksen jälkeen.

Polar CS500+ on suunniteltu kunnianhimoisille pyöräilijöille, jotka haluavat maksimoida urheilusuoritukesnsa. Laajennettu muisti tallentaa entistä enemmän tarkkaa tehotietoa yhteensopivilta Polar LOOK Kéo Power-polkimilta. Laitetta on nopea ja helppo käyttää keinuvan näppäimen ja tavallista suuremman näytön ansiosta. Älykäs W.I.N.D.-teknologia takaa lähettimen häiriöttömän käytön. Voit myös kurkistaa harjoituskuormitus-toimintoon polarpersonaltrainer.com-palvelussa, joka kertoo milloin olet valmis seuraavaan treeniin. Laitteeseen on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten mielenkiintoiset KÉO Power-polkimet. Tässä ovat Polar ja LOOK yhdistäneet osaamisensa, ja esittelevät nyt maailman ensimmäiset lukkopolkimet, jotka mittaavat pyöräilyn tehoa. Helposti kampiin kiinnitettävä setti antaa maksimaalisen tarkkaa tietoa, sekä siirtää ne yhteensopiviin Polar-pyöräilytietokoneisiin. Järjestelmä mittaa senhetkisen ja keskiarvoisen poljinnopeuden ja se voidaan vaihtaa toiseen pyörään helposti. Polar WearLink®+Bluetooth® on lähetin, joka ottaa vastaan kantajansa syketiedot, ja lähettää ne yhteensopivaan matkapuhelimen harjoitussovellukseen. Pehmeä rintakehän ympärille kiinnitettävä tekstiilivyö mukailee saumattomasti kehon muotoa, ja tuo uudenlaista liikunnanvapautta harjoituksiin. Kätevän kiinnitysmekanisminsa ansiosta lähettimen voi kiinnittää ja irrottaa nopeasti. Laite lähettää syketietoja yhteensopiville mobiilisovelluksille ja varmistaa Bluetooth-lähetystekniikan avulla, että mobiililaite löytää sykesignaalin. Lähettimen mukana tulee pehmeä käsinpestävä tekstiilivyö. Lähetinyksikkö on vesitiivis, joten pieni sade ei haittaa urheilusuoritusta.