Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Pirelli P ZERO

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Pirelli P Zero Road Taitettava rengas 700x24C, musta
Pirelli P Zero Road Taitettava rengas 700x24C, musta
Pirelli
P Zero Road Taitettava rengas 700x24C, musta
OVH 49,95 € 44,95 €
  • Versiot: 24-622 | 700x24C
- 10 %
ALE
Pirelli P Zero Velo Tub Tuubirengas 28x1.00", musta
Pirelli P Zero Velo Tub Tuubirengas 28x1.00", musta
Pirelli
P Zero Velo Tub Tuubirengas 28x1.00", musta
OVH 109,95 € 98,95 €
  • Versiot: 25-622 | 700x25c
- 10 %
ALE

Pirelli P Zero on nopeasti rullaava kumi

Pirelli on jo vuodesta 1872 lähtien valmistanut nopeasti rullaavia, kestäviä ja tehokkaita kumeja ja renkaita sekä autoihin, moottoripyöriin että polkupyöriin. Pohjois-Italiasta lähtöisin oleva yritys keskittyy tuomaan markkinoille innovatiivisia tuotteita, jota käytetään maanteillä ja kilparadoilla ympäri maailmaa. Heidän mullistava teknologinen kehitys näkyy myös tässä P Zero -tuotteessa, joka on niin ikään todella innovatiivinen tuote.

Tiukat kurvit tai pitkät matkat eivät hidasta menoasi

Innovatiivisen P Zerosta tekee sen kumin koostumus. Pirellin mukaan tämän pyörän kumiyhdisteen molekyylit järjestäytyvät pikemminkin sauvoiksi kuin satunnaisiksi palloiksi, minkä sanotaan vähentävän vierintävastusta ja lämmön muodostumista. Näin ollen rengas muodostaa vähemmän kitkaa tietä tai rataa vasten, ja myös rullaa näin ollen helpommin ja kevyemmin. Muutoinkin rengas on tehty todella kevyeksi ja jokainen grammanviilaaja takuulla kiittää ja kumartaa Pirelliä tämän renkaan ominaisuuksien suhteen. Kestävyytensä suhteen tämä kumimateriaali on myös todella spektaakkelinomaista ja pärjää vertailussa myös “puhkeamattomia” renkaita vastaan.

Tällä renkaalla pääset pidemmälle kuin koskaan aiemmin, sillä molekyylirakenteensa ansiosta se rullaa todella nopeasti niin viikonlopun maantiereissulla kuin radallakin. Sen ainutlaatuinen materiaali takaa myös paremman pidon sateella - ja kuten sanottu - se on todella kestävä! Osta siis meiltä Bikesterista laadukkaat maantierenkaat saman tien ja hämmästy itse!

Maanteiden kilpurit varustaa Bikester

Bikesterin nettisivujen vasemmasta laidasta voit suodattaa helposti etsimäsi kategoriat ja saat näkyville yksityiskohtaiset tuotekuvaukset jokaisesta tuotteesta, mikä varmasti auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen. Näihin renkaisiin tarvitset vielä kunnon kiekot ja näin toimiva kokonaisuus on taattu. Löydät meiltä esimerkiksi laadukkaat hiilikuitu- ja alumiinivanteet, joita voit testata Pirellin P Zero -renkaisiin kotonasi jopa 30 päivän ajan. Kokoa haluamasi kokonaisuus jo tänään ja tutustu valikoimaamme kotisi rauhassa!