Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Pedros

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Pedros Starter Bench Tool Kit 11 Pieces
Pedros Starter Bench Tool Kit 11 Pieces
Pedros
Starter Bench Tool Kit 11 Pieces
OVH 159,95 € 134,95 €
ilmainen toimitus
- 15 %
ALE

Hanki Pedros -polkupyörän työkalut ja pesuaineet edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Pedros on tuotemerkki, joka valmistaa työkaluja polkupyörän korjaamiseen. Vuonna 1989 kämppäkaverukset Bruce Fina ja Andrew Herrick perustivat Pedros -tuotemerkin vallankumouksellisen "Syn Lube" -ketjun voiteluöljyn ympärille, jonka Brucen veli oli kehittänyt muutamaa vuotta aiemmin. Bruce ja Andrew viettivät aikaa kilpailemalla kilpapyörillä Pacific Northwestissä, eivätkä löytäneet voiteluainetta, joka toimisi mutaisissa olosuhteissa. Muut teflonpohjaiset liukuvoiteet eivät toimineet kuraisissa olosuhteissa, mutta Syn voiteluaineesta tuli pian valinta, koska sen ainutlaatuinen yhdistelmä synteettistä öljyä, sitkeyttä ja pesuaineen ainesosia oli täydellinen. Pian levisi tieto kaverusten ainutlaatuisesta voiteluaineesta, josta tuli niin kysyttyä, että Pedrosta tuli virallisesti kilpailujen tuotemerkki. Vuoteen 2000 mennessä Pedros oli kasvanut tuotemerkiksi, jolla oli täydellinen valikoima ammattitason työkaluja ja pitää itseään polkupyörän hoidon tuotemerkkinä. Tänään Pedros pitää huolen perin teistään, asiakaskeskeisyydestä, ja rennosta asenteesta jatkaen innovatiivisten, ainutlaatuisten ja laadukkaiden puhdistusaineiden ja työkalujen suunnittelua, jotka ovat turvallisia sinulle, perheelle ja ympäristölle. Pedros tuotemerkin takan on tuotteita kuten esimerkiksi:

  • puhdistusaineita
  • voiteluaineita
  • työkaluja

Lisätietoa tuotteista

Pedros suunnittelee, kehittelee ja valmistaa erilaisia innovatiivisia polkupyörän työkaluja, sekä polkupyörän hoitoon tarvittavia tuotteita. Polkupyörän säännöllinen huolto pidentää polkupyörän käyttöikää ja lisää myös ajomukavuutta. Pienellä vaivalla saadaan polkupyörästä puhdas ja joustavasti toimiva menopeli, sillä esimerkiksi jokaisen pyöräilylenkin jälkeen on parempi puhdistaa kaikki lika ketjuista ja rattaista heti, jolloin kura ei ehdi kuivu ja pinttyä pyörän arkoihin paikkoihin. Ketju ja rattaat saadaan puhtaaksi runsaalla vedellä ja Pedron Pro Brush Kit –pyöränhoitopakkauksessa olevalla harjalla ja Pedros-vaahtoavalla pesuaineella. Muista myös huuhdella pestyt osat huolelliset. Samalla tavalla ja samoilla aineilla voidaan puhdistaa myös vanteet ja erityisesti niiden jarrupinnat. Pese runko, vanteet, pinnat, ohjaustanko, satulatolppa ja muut osat pehmeällä ja puhtaalla sienellä ja tuotemerkin Pedros pesuaineella. Lopuksi voidaan antaa polkupyörälle hieman kiiltoa Pedros Silicone Bike Polish and Cleaner-aineella, joka tarjoaa erinomaisen kiillon ja suojaa myös UV-vaurioilta, lialta ja vedeltä. Puhdistusaine on biohajoavaa, kuten kaikki tuotemerkin tuotteet ovat. Silicone Bike Polish and Cleaner-aine antaa erityisen likaa hylkivän pinnan pyörälle, jolloin pyörä pysyy puhtaampana. Aineella voidaan puhdistaa myös sisävanteiden pinnat.

Pedros -tuotteet

Puhdistamisen jälkeen tietyt polkupyörän osat tarvitsevat rasvausta pysyäkseen sulavina ja hyvin toimivina. Heti kuivauksen jälkeen on hyvä voidella ketjut ensimmäisenä. Tipauta ketjuöljyä ketjulle, josta se kampia pyöritettäessä leviää ja imeytyy ketjun nivelosiin. Öljyn voidaan antaa imeytyä jonkin aikaa ja sen jälkeen on hyvä pyyhkiä ylimääräiset öljyt pois, eli kaikki näkyvä öljy voidaan pyyhkiä pois. Pedros on valmistanut erinomaista Chainj ketjunvoiteluainetta, joka on pitkäkestoinen ja suojaa ketjuja kulumiselta. Syn Lube ketjunvoiteluaine sopii käytettäväksi silloin kun ajetaan märällä ja mutaisella alustalla. Syn Lube on aine, joka tarjoaa korkean viskositeetin, voitelun ja kestävyyden ääriolosuhteissa. Polymeerit suojaavat myös polkupyörän ketjujen pintoja tarjoten näin pidemmän käyttöiän. On myös hyvä ruiskuttaa välillä öljyä myös vaijerien suojakuoriin, jotta vaihde- ja jarruvaijerit pysyvät toiminnaltaan sulavina.

Polkupyörän pieniin korjauksiin ja säätöihin on hyvä hankkia peruspaketti erilaisia työkaluja. Pedros suunnittelee ja valmistaa älykkäitä ja innovatiivisia työkaluja, jotka on tarkoitettu pyörän korjaamiseen. Kuusiokoloavaimet ja torx-työkalut ovat monipuolisia välineitä, kuten myös keskiötyökalut ja vaijerinkiristin. Pedros on valmistanut myös kätevän ketjutyökalun, jolla ketjun huoltaminen onnistuu kuin leikiten. Pedros on kehittänyt myös muita käteviä työkaluja, joilla polkupyörän huolto ja korjaaminen sujuu kuin leikki. Polkupyörän kunnon tarkistus olisi hyvä tehdä kerran kuukaudessa, kun mukaan ei lasketa pyörän pesua kuraisen pyöräilylenkin jälkeen. Pyörien kiinnityslinkut on hyvä tarkistaa molemmista renkaista, jotta ne edelleen ovat lujasti kiinni ja pyörät pyörivät suoraan. Mahdollinen ilman karkaaminen hoidetaan pumppaamalla renkaisiin ilmaa. Painesuositukset on syytä ottaa vakavasti, jotka näkyvät ulkorenkaan kyljessä, ja on parempi käyttää sellaista pumppua, jonka suutin on tarkoitettu pyörässä oleville venttiileille. Samalla renkaiden kunto on hyvä tarkistaa. Renkaissa ei saa olla halkeamia, ja kulutuspintaa tulee olla riittävästi jäljellä. Jalkapumppu on erinomainen hankinta, sillä se on ylivoimaisesti paras ja helpoin tapa täyttää renkaat ilmalla. Muista myös tarkistaa säännöllisesti, että kaikki pyöräsi ruuvit ja mutterit ovat kunnolla kiinni, mutta niitä ei saa vääntää liian kireälle, jotta kierteet eivät rikkoudu.