Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

ORBEA Laufey

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • musta
  • hopea
  • petrooli

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Orbea Laufey H30, petrooli
Orbea Laufey H30, petrooli
Orbea
Laufey H30, petrooli
OVH 1 599,00 € 1 219,00 €
  • Versiot: M | 43,2cm (29+")
- 23 %
ALE
Orbea Laufey H30, hopea/musta
Orbea Laufey H30, hopea/musta
Orbea
Laufey H30, hopea/musta
OVH 1 599,00 € 1 269,00 €
  • Versiot: M | 43,2cm (29+")
- 20 %
ALE

Espanjalaisen konkarivalmistajan monipuolinen Orbea Laufey

Orbea on yksi tämän päivän pyörämaailman arvostetuimmista tuotemerkeistä, mitä tulee suorituskyvyltään huippuluokkaisiin polkupyöriin. Espanjan suurin polkupyörien valmistaja Orbea tuottaa pyörämarkkinoille toimivuudeltaan huippuluokkaisesti suoriutuvat polkupyörät sekä cityajoon, maastoon, maanteille että triathloniin. Tänä päivänä tuotemerkillä on lisäksi oma sähköpyörien kategoriansa. Brändin käsissä syntyvät laadukkaat menopelit niin aikuisten kuin junioreiden vaativiin tarpeisiin. Olivatpa omat ajomieltymykset ja itseä puhuttelevin pyöräilyn alalaji mikä tahansa, jokainen Orbean valmistama pyörämalli tehdään alusta alkaen tarjoamaan sujuvampia ajokokemuksia.

Orbean valmistamat pyörät pitävät sisällään alan kehittyneimpiä ja pisimmille vietyjä teknologioita. Alun perin, vuodesta 1840 lähtien aseteollisuuden parissa toiminut Orbea omaa pitkän linjan kokemuksen tuotekehityksestä, joka ottaa käyttötarpeet monipuolisesti huomioon. Uniikit runko- ja ohjaustankoratkaisut ovat ominaisuuksia, joista Orbea tunnetaan, ja jotka kehitetään tarjoamaan jokaiselle kuskille haluttu ajoasento ilman minkäänlaisia kompromisseja. Suunnitteluvaiheessa Orbea ottaa huomioon maksimaalisen toimivuuden tarjoavien komponenttien integroimisen kokoonpanoihin. Lopputuloksena ovat kovempaakin käyttöä kestävät menopelit, jotka ajan hampaan lisäksi kestävät myös katseita. Nämä tyylikkäät pyörät ovat nimittäin muotoilultaan varsin tyylikkäitä yksilöitä, jotka eivät jää huomiotta yhdelläkään pyöräreitillä.

Orbea Laufey on erinomainen esimerkki brändin huippusuoriutuvista pyöristä. Valmistaja itse kuvaa Laufeyta nerokkaimmaksi ja monipuolisimmaksi pyöräkseen. Orbea Laufey on nimittäin kehitetty sillä perusajatuksella, että se taipuu millaisen tahansa kuskin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Laufey-tuoteperheen pyörät sopivat mallista riippuen allround-maastoajoon, enduroon tai trail-ajoon. Nimi Laufey tulee leikkisästi norjalaisesta mytologiasta, jossa Laufey tunnetaan mystisen jumala Lokin äitinä. Erilaisille kuskeille ja alati muuttuviin maasto-olosuhteisiin taipuva Laufey on fillari, jonka tehtävänä on tarjota hauskuutta pyöräilyyn riippumatta siitä, miten paljon ajomaastot vaihtelevat.

Takuuvarmaa suorituskykyä maastosta riippumatta

Orbea Laufey tarjoaa varmaa suorituskykyä koko rahan edestä. Kyseessä on hinta-laatusuhteeltaan varsin kannattava sijoitus, sillä Laufeyn suorituskyky jättää monet kilpailijat auttamatta varjoonsa. Olitpa sitten aloittelija tai jo vannoutunut MTB-kuski, Laufey on suunniteltu täyttämään kaikki odotuksesi, joita sinulla voi olla toimivuudeltaan loistavan pyörän suhteen. Lisäplussaa ajoon tarjoaa se erityispiirre, että Laufey on kotonaan maastossa kuin maastossa. Huolella viilattu runkogeometria ja tasapainoinen ajoasento sekä monet muut huippuluokan ominaisuudet tekevät Orbea Laufeysta maastojen voittamattoman sankarin.

Muutaman Laufey-mallin esitelläksemme otetaan esimerkiksi Orbea Laufey H30, joka taipuu loistavasti niin trail-ajoon kuin enduroon. H30-mallissa on keskimääräistä pidempi säde istuimen ja ohjaustangon välissä, mikä mahdollistaa ajoon paremman liikkumavapauden ja tasapainon sekä vakauden suuremmilla nopeuksilla ajaessa. Korkeampi satulakulma puolestaan on kehitetty tarjoamaan toimivampi polkemisasento. Jäykkäperäinen alumiinirunko ja huippulaadukas RockShox-joustohaarukka viimeistelevät toimivan runkogeometrian. Orbea laufey H10 on H30-mallin vieläkin kehitellympi versio, joka on samojen päätä huimaavien ominaisuuksien lisäksi varustettu vielä muutamilla lisämausteilla, mitä tulee laadukkaisiin komponentteihin.

Maininnan arvoinen on ilman muuta myös Orbea Laufey H LTD. Tässä mallissa painoa on saatu karsittua hieman pois kevyiden komponenttien kautta. Fox-joustohaarukka tuo erinomaista joustoa jopa kaikkein vaativimpiin maastoihin, viihdyitpä sitten poluilla, mäkisissä maastoissa tai enduroreiteillä. Tutustu tarkemmin edellä mainittuihin Laufey-malleihin verkkokaupassamme, jossa pääset kutakin tuotekuvaa napsauttamalla lukemaan pyörämallien tarkat tekniset tiedot.

Joustavaa kaupantekoa laatumerkkien täyttämässä kaupassa

Löydä Bikesterilta upouusi maastopyörä, jonka selässä taitat vaihtelevat maastot vaivatta. Laatumerkkien, kuten espanjalaisen Orbean, täyttämästä valikoimastamme löydät itse pyörien lisäksi myös kaikki muut pyöräilyyn tarvitsemasi varusteet. Löydät meiltä esimerkiksi pyöräilyvaatteet, tarvikkeet ja pyöränosat, jotka mukautuvat vaativimmankin MTB-kuskin tarpeisiin. Kaiken lisäksi nautit meillä myös reiluista tilausehdoista, kuten 30 päivän pituisesta avokaupasta ja lisäjoustavuutta kaupantekoon tarjoavasta ilmaisesta palautuksesta.