Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

ORBEA Alma

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 3
  • Naiset 3

Värit

  • oranssi
  • ruskea
  • punainen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Orbea Alma H30, oranssi/ruskea
Orbea Alma H30, oranssi/ruskea
Orbea
Alma H30, oranssi/ruskea
OVH 1 299,00 € 989,00 €
  • Versiot: M | 44,5cm (29")XL | 53,3cm (29")
- 23 %
ALE
Orbea Alma H20, oranssi/ruskea
Orbea Alma H20, oranssi/ruskea
Orbea
Alma H20, oranssi/ruskea
OVH 1 299,00 € 1 159,00 €
  • Versiot: M | 44,5cm (29")
- 10 %
ALE
Orbea Alma H30, punainen
Orbea Alma H30, punainen
Orbea
Alma H30, punainen
OVH 1 299,00 € 1 129,00 €
  • Versiot: M | 44,5cm (29")
- 13 %
ALE

Orbea Alma – XC voittamattomalla ajomukavuudella

Orbea tunnetaan pyöräilyn maailmassa laadukkaana brändinä, joka kehittää ja valmistaa polkupyöriä moniin eri ajomieltymyksiin. Orbea panostaa tuotekehittelyssään runsaasti aikaa sekä pyöriensä suunnitteluun että testaukseen, jotta markkinoille päätyvät menopelit olisivat mahdollisimman laadukkaita tuotoksia. Pyörissä käytetään mallikohtaisia komponentteja, joilla varmistetaan optimaalinen toimivuus kussakin pyöräilyn alalajissa. Mallit poikkeavat toisistaan niin runkojen, ohjaustankojen kuin komponenttien suhteen siten, että lopputuloksena on yksilöllisiä fillareita vaativimpiinkin ajomieltymyksiin vastaten.

Orbea valmistaa mittavassa mallitarjonnassa sekä maantie-, maasto- , city- että sähköpyörät. Tarjolla on vauhdin hurmaa tarjoavia ajokkeja sekä aikuisille, nuorille että perheen pienimmillekin. Pitkälle kehitetyt, huolella valitut komponentit muokkaavat Orbean fillareista alansa parhaiten suoriutuvia yksilöitä. Ajomukavuus Orbean valmistamissa pyörissä on voittamaton, ja tästäkin syystä brändi kuuluu pyörämaailman suosituimpien joukkoon. Orbea Alma on huippubrändin taidonnäyte XC-maastopyörien sarjassa. Alma-mallisto sisältää lukuisia eri malleja monessa eri hintakategoriassa. Orbea Alma -MTB:n voi siis löytää moneen eri budjettiin ja ajomieltymyksiin sopien.

Orbea Alma M-LTD Carbon Musta-kultainen Maastopyörä

Maailmancupin laatuluokan vauhtihirmu palveluksessasi

Orbea Alma -malliston XC:t tarjoavat vaihtoehtoja jokaiselle maastossa viihtyvälle kuskille. Alma-maastureiden hinnaltaan edullisinta luokkaa edustavat esimerkiksi H10-pyörät, jotka taipuvat monenlaisten maastojen vaatimuksiin. M-Pro- ja M-Team-malleissa puolestaan komponenttien ja kokoonpanon taso on viety seuraavalle levelille, ja nämä MTB:t rullaavat laadukkaasti myös vaativamman konkarin alla. Alma M-LTD on malliston helmi, jonka suorituskyvystä ei löydy paikattavaa. Tämä on osuva valinta sinulle, joka vaadit pyöräilyysi kaikkein parasta.

Mallista riippumatta Orbea Alma tarjoaa kuskilleen hintaluokkansa nopeimmat kierrosajat, tehden jyrkimmistäkin nousuista ja rajummistakin kiihdytyksistä lasten leikkiä. Tällä vauhtihirmulla voit suunnata huoletta niin lähistön metsäpoluille kuin pidemmille ja tuntemattomammille reiteille. Sanalla sanoen Alma on valinta kuskille, joka vaatii MTB:ltään paljon. Alman maailmancupin laatuluokan geometria ja loivempi keulakulma antavat ajovarmuutta jyrkille tieosuuksille. Pystyputken jyrkempi kulma ja matalampi stack-mitta puolestaan helpottavat ajokin käsittelyä ja parantavat huomattavasti voimantuottoa. Lyhyt takahaarukka viimeistelee ajokokemuksen tehden fillarista varsin ketterän kulkijan ilman, että ajon vakaudesta tarvitsisi tinkiä.

Olitpa kiinnostunut mistä Orbea Alma -mallista tahansa, meillä Bikesterilla on tarjota niitä moneen eri mieltymykseen sopien. Kun budjettisi on selvillä, voit tutkia haluamaasi Alma-maasturia tarkemmin tuotekuvaa napauttamalla, jolloin saat esille yksityiskohtaiset tuotekuvaukset. Bikesterilta tilaamalla vältyt kiertelemästä kivijalkakaupoissa ja saat vaivattomasti esille kertaheitolla kaikki Alma-mallit, kuten myös Orbean valmistamat muut laatufillarit.

Laadukas pyörävalikoima nettiyhteyden päässä

Nettiyhteyden päässä on tarjolla pyörämaailman helmet, jotka odottavat polkijaansa. Bikester tarjoaa valikoimassaan pyöräalan laadukkaimpien brändien valmistamat fillarit, kuten esimerkiksi voitokkaat Orbea Alma -maastopyörät. Samalla tilaat meiltä myös ajovarusteet ja komponentit uutta Orbeaasi täydentämään. 30 päivän pituinen avokauppa sekä maksuton palautus tekevät meiltä ostamisesta erityisen miellyttävää. Tervetuloa löytämään parhaat pyörät ja varusteet Bikesterilta, joka on mielellään luottotoimittajasi!