Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Optimus

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Ketterään ruoanlaittoon – Optimus!

Optimuksen keittimet ja tarvikkeet tunnetaan ympäri maailman, eikä ihme, sillä niitä on valmistettu jo yli vuosisadan ajan. Sen tuotteet ovat saaneet vuosien varrella lukuisia palkintoja ja niiden toimivuus on testattu useissa eri yhteyksissä aavikolta vuorenhuipuille. Vaativille käyttäjille keitinten ja tarvikkeiden käytettävyys, kestävyys ja toimivuus ovat oleellisia asioita ja niihin Optimuksella onkin keskitytty koko pitkän historian ajan. Uusien tuotteiden ja jatkuvan kehitystyön lisäksi vanhat klassikot ovat pitäneet pintansa kiristyvässä kilpailussa. Nämä luotettavat ja tyylikkäät ruoanlaittovälineet tekevät tehtävänsä ulkoilmassa, olit sitten pyöräretkellä tai patikoimassa. Optimus on ollut osa Katadyn Group -konsernia vuodesta 2007, osana brändiportfoliota, joka keskittyy omavaraiseen ruoanlaittamiseen ja juomaveden saatavuuteen.

Keitä teet tai keitot raikkaassa ulkoilmassa

Optimuksen tuotteiden laatu ja käytettävyys ovat pitäneet ne ulkoilmasta pitävien suosikkeina jo pitkään. Laaja valikoimamme erilaisia keittimiä ja niiden lisävarusteita on kattavasti saatavilla verkkokaupassamme, josta poimit ne koriin vaivattomasti. Pakkaa tuotteet reppuun ja lähde pyöräretkelle tai patikoimaan ja välietapille päästyäsi saat kätevästi keitettyä itsellesi vaikka nokipannukahvit tai teet, ruoanlaitosta puhumattakaan. Kunnon keitinruoka hyvän pyöräilyretken, patikoinnin tai vaikka kiipeilyn lomassa maistuu aina ulkoilmassa. Optimukselta löytyy erityyppisiä keittimiä erilaisilla ominaisuuksilla ja polttoaineella varustettuna. Löydät valikoimasta yhtä lailla kaasulla kuin bensiinilläkin toimivia keittimiä täydennettynä uudenaikaisilla hybridikeittimillä tarvikkeineen.

Keittimiä löytyy erikokoisia ja painoisia, kevyestä hieman raskaampaan, joten löydät varmasti itsellesi tarpeeseesi sopivan keittimen sopivine tarvikkeineen. Muista hankkia keittimeesi sopivat polttoaineet ja täydentää ostoksesi muiden tuoteryhmien tuotteilla. Ruoanlaitto Optimuksen keittimillä on helppoa, sillä laitteet on tehty yksinkertaisiksi käyttää, joten saat varmasti valmistettua niillä itsellesi ja seurueellesi tarvittavat eväät.

Keitin reppuun ja retkelle

Laajasta Optimus-tuoteperheen valikoimastamme voit kätevästi poimia ostoskoriisi tarvittavat tuotteet. Täydennä retkivarustuksesi myös muilla tarvittavilla tuotteilla, kuten polttoaineella ja viimeistele ostoksesi. Keitintä reppuun siis ja pyörän selkään. Suomen luonto on ihmeellinen ja löydät itsellesi taatusti mieleisen paikan leiriytyä, loppu hoituukin hyvillä välineillä kuin itsestään!