Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Onguard

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hanki OnGuard -polkupyörän lukot edulliseen hintaan meiltä Bikester.fi

OnGuard on yksi markkinoiden johtavista lukkoja valmistavista tuotemerkeistä, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia pyörän lukkoja, jotka ovat korkealaatuisia, sekä kauniita katsella. Kuka on sanonut, että lukkojen pitää olla ruman näköisiä, ei ainakaan OnGuard, joka pitää huolen siitä, että lukot ovat myös tyylikkäitä. OnGuard on nimittänyt myös lukkonsa eri koiraroduilla, sillä valikoimasta voidaan poimia rottweiler, pittbull ja bulldog. Tarkoitus on ollut nimetä lukot vahtikoiraroduilla, jolloin lukko kuulostaa kuin se vartioisi, mitä se jossain muodossa tekeekin. Tutustu OnGuard-tuotemerkin korkealuokkaisiin polkupyörän lukkoihin ja lukitse pyöräsi asianmukaisella lukolla. Bikester.fi sivustolta löytyy kokoelma OnGuard-lukkoja, joten käy sisään ja selaa valikoimaamme, josta löydät muun muassa:

  • ketjulukot
  • vaijerilukot
  • U-lukot

Kestävät lukot

Mikään ei varmasti ärsytä yhtä paljon kuin juuri ostetun hienon ja kalliin polkupyörän katoaminen varkaiden käsiin heti kun uskaltaudut jättämään pyöränhetkeksi lukittuna vaikkapa kirjaston eteen. Polkupyörävarkauksia on luultavasti mahdoton estää kokonaan, mutta kunnon suojauksella pystytään vähentämään ja vaikeuttamaan merkittävästi polkupyörävarkauksia. Varas etsii mieluummin sellaisen kohteen, joka on helpompi varastaa, kuin asianmukaisesti ja tehokkaasti lukitun pyörän. OnGuard on suunnitellut ja valmistanut juuri tällaisia tilanteita varten erinomaisia polkupyörän lukkoja, jotka ovat käyneet tiukan testauksen ja tarkastuksen ennen kuin ne on hyväksytty OnGuard perheeseen. Valittavana on useita eri lukkovaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Beast 8017 ketjulukko, joka sopii erinomaisesti polkupyörien, ruoholeikkurien ja tikkaiden lukitsemiseen. Lukkorungossa oleva kumipäällysteinen pyöreä muotoilu eliminoi sorkkaraudan liikkeelle panevaa voimaa. Vaijerilukko on pitkä muovipäällystetty lukitusvaijeri, jonka molemmissa päissä on lenkit. Tämä lukko sopii hienosti ulkokalusteiden, polkupyörien, tikkaiden, ruohonleikkurien, grillien ja lastenvaunujen lukitsemiseen. U-lukolla polkupyörä voidaan lukita kätevästi rungosta telineeseen, tai johonkin muuhun kiinteään kohteeseen. OnGuardin Pitbull mini -kaarilukko on karkaistua terästä kaksinkertaisella kumipinnoituksella. Kaarilukolla polkupyörä voidaan lukita rungosta telineeseen tai muuhun kiinteään kohteeseen. Lukossa on LED-näppäin ja neljä vara-avainta.

OnGuard

Uuden polkupyörän hankkiessa kannattaa tehdä joitakin asioita vaikeuttaakseen varkaiden touhuja, sekä varmistaakseen, että mahdollisesti varastettu pyörä löytää joskus takaisin kotiin. Merkitse heti muistiin polkupyörän tunnistetiedot, kuten merkki, malli, väri, rungon numero sekä mahdolliset erityistuntomerkit, sekä ikuistaa pyöräsi valokuvaan. Silloin on helpompaa kuvailla pyörä, jos se varastetaan. Jos et tiedä, missä polkupyörän runkonumero sijaitsee, löytyy se yleensä pyörän keskiön alta ja helpoiten sen saa selville kääntämällä koko pyörä ylösalaisin. Hanki asianmukainen lukko ja mielellään kaksi kappaletta. Muista lukita polkupyörä, vaikka vain minuutiksi, sillä pitkäkyntiset saattavat väijyä joka puolella. Muista pitää pyörä lukittuna sekä ulkona että sisällä ja harkitse tarkkaan mihin ja milloin jätät pyöräsi. Avara julkinen paikka, jossa liikkuu ihmisiä, on parempi paikka kuin autio ja synkkä sivutie. Käytä kahta erityyppistä lukkoa, kuten esimerkiksi OnGuardin Bulldog Mini 8013 U-lukkoa rungon ja takarenkaan lukitsemiseksi telineeseen ja vaijerilukkoa eturenkaan lukitsemiseksi runkoon. Näin vaikeutetaan vielä lisää varkaiden touhuja.

On muistettava, että pelkän etupyörän lukitseminen telineeseen ei riitä, koska etupyörä on usein kiinni vain pikalinkulla, jonka voi todella helposti irrottaa rungosta. Varas jättää eturenkaan telineeseen ja vie loput pyörästä mennessään. Sama koskee takarengastakin, sillä pelkän takapyörän lukitseminen ei riitä, koska sen irrottaminen käy kevyesti. Takapyörä on rungon jälkeen pyörän kallein osa, joten jos takarengas tarjoaa ainoan tavan lukita polkupyörä huonosti suunniteltuun pyörätelineeseen, tähän pitää sitten tyytyä. Polkupyörään voidaan halutessa asentaa turvamerkintä tai turvasiru. Mutta, jos halutaan pysyä perinteisissä lukoissa, on pyörä lukittava sekä rungostaan, että takapyörästään U-lukolla kiinni telineeseen tai johonkin muuhun suureen tai painavaan. Sen jälkeen on lukittava etupyörä vaikkapa OnGuardin Akita 8036 -vaijerilukolla runkoon ja telineeseen. U-lukko on tarpeeksi leveä, jotta se ulottuu rungon, satulaputken ja takapyörien vanteen ympäri vielä kiinni telineeseen. Muutoin kannattaa kiinnittää U-lukolla runko telineeseen ja vaijerilla puolestaan lukita molemmat renkaat runkoon kiinni. Se vaikeuttaa huomattavasti varkaiden touhuja, ja ehkäpä lukitusjärjestelmä saa varkaat loppujen lopuksi muuttamaan mielensä.