Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Odyssey

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Odyssey Vandero 2 Navan Suojus Etu, musta
Odyssey Vandero 2 Navan Suojus Etu, musta
Odyssey
Vandero 2 Navan Suojus Etu, musta
OVH 24,95 € 8,95 €
- 64 %
ALE

Osta Odysseyn BMX-pyörän osat edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Odyssey on kalifornialainen polkupyörän osia valmistava tuotemerkki, joka on erikoistunut erityisesti BMX-pyörän osiin. Vuonna 1985 Odyssey valmisti yrityksen ensimmäisen tuotteen, joka oli Gyro Detangler, osa joka on edelleen tuotannossa. Gyro-termi on rekisteröity tuotemerkki, jonka omistaa Odyssey. Valikoimaan sisältyy lähes kaikki osat joita BMX:n rakentamiseen tarvitaan lukuun ottamatta runkoa ja sisäkumeja. Vuonna 2005 George French ilmoitti iloisen uutisen, että G-Sport on tullut osaksi Odyssey perhettä. Odysseyn puolella tiedettiin, että yritys hyötyisi suuresti tällaisesta yhteistyöstä, ja tästä lähtikin uusien projektien kehittely. George French toimi molemmissa yrityksissä tuotesuunnittelussa, sekä tuotekehittelyssä. Vuonna 2009 Odyssey lanseerasi Ratchet navan G-Sport -tuotemerkillä. Odysseyn kiinnostuksen ja intohimon kohteena on suunnitella yhä uusia innovaatioita juuri BMX-pyöriin, sillä BMX-urheilu on tuotemerkin suuri intohimo. Voit tutustua Odysseyn tuotteisiin nyt Bikester.fi sivustolla, joten selaa valikoimaamme ja valitse omasi. Valikoimasta löytyy muun muassa:

  • renkaita
  • satuloita
  • polkimia
  • jarrupalat ja -kahvat
Odyssey on suuri BMX-pyörien ja -pyöräilyn fani, ja tämä intohimo on saanut aikaan kukkivan yrityksen ja suositun tuotemerkin, jonka tuntevat kaikki BMX-maailmassa liikkuvat harrastajat. BMX-pyöräily (Bicycle Motocross) on yksi pyöräilyn muodoista, jossa ajetaan erikoisrakenteisilla 20-tuumaisilla polkupyörillä juuri BMX-pyörille rakennetuilla radoilla. Pienestä koostaan huolimatta BMX ei ole lapsille tarkoitettu, eikä sirkuspyörä. BMX on vahvasti kasvava laji ja yhä useampi on havainnut, kuinka mukavaa on tehdä temppuja, hyppiä ja kilpailla pienellä pyörällä. BMX-laji tarjoaa useita tyylisuuntia, kuten esimerkiksi Dirt - korkeita hyppyjä ja lihavia temppuja, Freestyle - temppuilua tasamaalla tai rampilla, Racing - kilpailua crossiradalla. Koska Odyssey on yritys, joka palaa asialleen, voivat kaikki BMX-pyöräilijät, jotka haluavat korkeaa laatua löytää tuotteet, joita juuri Odyssey valmistaa. Odyssey valmistaa useita eri osia BMX-pyöriin, jotka saattavat olla ratkaisevia tekijöitä, ja jotta itse ajo olisi niin hyvää kuin mahdollista, tarjoaa Odyssey myös vaatteita, sekä muita asusteita, jotka tekee BMX-pyöräilijästä täydellisen. Odysseyltä löytyvät sekä kovat että pehmeät tuotteet BMX-pyöräilyyn.

Odyssey Kiekot

Renkaiden ominaisuudet


BMX-pyörässä käytetään pinnoituskuvioltaan erilaisia renkaita sen mukaan millainen maasto on kyseessä. Maastorengas leveänä ja nappulakuvioisena sopii parhaiten huonokuntoisille ajoreiteille, ja metsäisille poluille, sen sijaan sileämmät renkaat asfaltoiduille teille. Renkaat ovat Odysseyn vakiotuotteita, kuten esimerkiksi Aitken BMX- & Dirt-renkaat K-Lyte, Kevlar Tanwall -renkaat, joita voidaan käyttää juuri kovissa BMX-ajoissa. Odyssey Frequency G BMX-&Dirt-renkaat ovat toinen hyvä vaihtoehto, ja ne ovat myös kevyemmät kuin edelliset. BMX:n satulan pitää olla vankkatekoinen, ja se on valmistettu erittäin vahvoista materiaaleista. Satulan nokassa ja peräosassa on hyvä olla kevlar-lisävahvikkeet. Otteet edessä ja takana helpottavat temppujen tekoa. Törmäyspuskurit kannattaa olla pyörän jokaisella puolella.

Polkimet ovat pyörässä kuin pyörässä tärkeät kapineet, ja BMX-pyöräilyssä myös. BMX-polkimet on yleensä suunniteltu leveiksi. Yleensä polkimissa on vasemmassa polkimessa vasenkätinen kierre. Vasemman polkimen akselissa lukee L, oikeassa polkimessa R. Kierteitä on olemassa kahta halkaisijaa, 1/2 tuumaa ja 9/16 tuumaa. Odyssey Trailmix-polkimet ovat tunnetut JC-polkimet, joista tuli nopeasti uusi standardi polkimissa. Trailmix on moderni tulkinta alkuperäisestä JC-polkimesta olemalla kevyempi ja saamalla trail-innoitetut muodot. Polkimissa on vaihtoehtoina alumiinirunko ja irtonaiset kuulalaakerit, sekä 9/16 tuuman karalla, ja alumiinirunko ja suljettu laakeri 9/16 tuuman karalla.

Odyssey suunnittelee ja valmistaa myös tyylipuhtaita jarrukahvoja . Odyssey Monolever on käytännöllinen jarrukahva, joka on suunniteltu vannejarruille. Jarruvaijereiden yhteydessä kannattaa valita myös jarruvaijerit, joita Bikesterin valikoimasta löytyy useita. Selaa lisää meidän BMX-valikoimaamme ja löydät myös Slim by Four v-jarrupalat & -kengät BMX-pyörääsi. Voit myös hankkia kokonaisen pakettiratkaisun, joka tulee Odyssey 1999 BMX-jarrusarja, vannejarru muodossa. Voit itse rakentaa toimivat jarrut uuteen pyörääsi, tai vaihtoehtoisesti BMX-pyörään, jota paraikaa uudistat. Odysseyltä löytyvät lähes kaikki tarpeellinen vaikkapa vanhan BMX:n kohentamiseen. Näillä vehkeillä saat pyörästäsi tuliterän. Jos haluat uuden BMX:n, voi Bikester auttaa siinäkin, sillä selaat vain laajaa valikoimaamme selkeän ja kätevän hakujärjestelmämme avulla. Bikester.fi on pelastus, kun vanha pyöräsi kenkkuilee tai kun vanhan pyöräsi on aika mennä eläkkeelle.