Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Oakley Sutro

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • oranssi
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Oakley Sutro S Aurinkolasit, musta/oranssi
Oakley Sutro S Aurinkolasit, musta/oranssi
Oakley
Sutro S Aurinkolasit, musta/oranssi
OVH 159,95 € 129,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
- 18 %
ALE

Maineikkaan lasibrändin trendikkäät Oakley Sutro -pyöräilylasit

Oakley tunnetaan aurinko-, laskettelu- ja ajolaseistaan, jotka nauttivat monien vaativien ammattiurheilijoiden vankkumatonta suosiota. Lisäksi brändin laseja suosivat eri urheilulajien harrastajat sekä sporttisen tyylin nimeen vannovat. Brändi valmistaa lasimallistojensa lisäksi sporttisen ilmeen omaavia vaatteita, laukkuja, jalkineita ja asusteita. Perustamisvuodestaan 1975 lähtien Oakleyn tavoitteena on ollut kehittää ja valmistaa markkinoille urheilullisia laseja, jotka pystyvät pitkälle viedyillä teknologioillaan palvelemaan parhain päin erilaisten ulkoilma-aktiviteettien parissa viihtyviä. Tämän onnistumiseksi brändi on tehnyt nämä vuosikymmenet tiivistä yhteistyötä sekä urheilijoiden, tutkijoiden että suunnittelijoiden kanssa.

Oakleyn valmistamat pyöräilylasit on suunniteltu mallista riippumatta pysymään optimaalisesti päässä sekä istumaan paikoillaan jopa kaikkein kovimmassa ajovauhdissa. Brändin laseissa on myös panostettu niiden tarjoamaan erittäin laajaan näkökenttään. Laseja yhdistää myös se, että ne päässä aktiviteeteista voi nauttia ilman epämiellyttäviä heijastuksia. Tämä tekee pyöräilystä huomattavasti turvallisempaa. Oakley Sutro on mainio esimerkki brändin monista pyöräilyyn kehitetyistä lasimallistoista. Sutro-lasit tunnistaa niiden poikkeuksellisen suurikokoisista linsseistä, jotka tarjoavat kattavan suojan silmien ympärille. Trendikkään sporttisen ulkonäön omaavat Sutro-pyöräilylasit taipuvat mainiosti sekä maantiepyöräilyn että maastopyöräilyn mukanaan tuomiin haasteisiin.

Oakley Sutro -pyöräilylasit tarjoavat monia lyömättömiä etuja

Oakley Sutro -pyöräilylasien tuoteperheellä on tarjottavanaan mukavasti valinnanvaraa erilaisilla lasimalleillaan, joiden linssit on suunniteltu sopimaan vaihteleviin sääolosuhteisiin. Sutro-sarjan laseja valmistetaan sekä pilvisiin päiviin ihanteellisesti sopivilla värittömillä linsseillä, normaaliin auringonvaloon toimivilla medium-sävytetyillä linsseillä, voimakkaaseen auringonvaloon sopivilla tummilla linsseillä että meri- ja alppimaisemiin kehitetyillä erittäin tummilla linsseillä. Koska lasien linssit voi myös vaihtaa, ne pystyvät palvelemaan parhain päin erilaisissa valaistusolosuhteissa. Mallista riippuen Sutro-laseista voi löytyä seuraavia ominaisuuksia, jotka ovat taatusti tervetulleita jokaiselle pyöräilijälle:

  • Ainutlaatuinen Prizm-linssiteknologia, joka parantaa tehokkaasti värit ja kontrastin yksityiskohtien erottamiseksi. Teknologia tarjoaa myös ennennäkemättömän valonläpäisyn hallinnan.
  • Lasien kestävyyden varmistava törmäyssuojaus, joka on testattu äärimmäisen suurilla massoilla ja nopeissa vauhdeissa.
  • Kasvoille sopiva muotoilu – Sutro-laseja valmistetaan sekä keskikokoisille, kapeammille että leveämmille kasvoille sopimaan kehitettyinä malleina.
  • Korkea nenäsilta on kehitetty varmistamaan täydellinen istuvuus pyöräilijöille, joiden nenän varsi alkaa korkeammalta ja joilla on matalammat poskipäät.

Kapeasankaiset Sutro-lasit on suunniteltu mahtumaan muotoilunsa ansiosta erinomaisen hyvin päähineen tai kypärän alle. Liukumattomien nenätyynyjen tarjoamana etuna puolestaan on lasien paikallaan pysyminen tiukemmissa kurveissa. Lasien sataprosenttinen UV-suojaus taas varmistaa auringon haitallisten säteiden pois pysymisen silmistä. Tutustu nyt Bikesterin maanmainioon Sutro-lasien valikoimaan, josta löydät laadukkaita pyöräilylaseja kaikilla näillä upeilla ominaisuuksilla!

Paranna pyöräilykokemuksiasi Bikesterilla

Tee pyöräilykokemuksistasi entistä toimivampia hankkimalla laadukkaat ajolasit Bikesterilta. Tarjoamme valikoimassamme pyöräilylaseja sekä Oakleylta että monelta muulta alan taituribrändiltä. Lasiostoksilla ollessasi kannattaa kurkata myös pyöräilytakkien sekä pyöräilyhousujen valikoimaamme. Muistathan myös ale-kategoriamme, josta voit tehdä laadukkaita löytöjä kukkarolle ystävälliseen hintaan.